<  
>  

Juss-trainee

KPMG tilbyr skreddersydde traineestillinger for juss-studenter som ønsker å bli kjent med våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett.
Stillingstype
Antall interns
2 (varierer)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Fagområde
Jus
Om internship

KPMG tilbyr skreddersydde traineestillinger for juss-studenter som ønsker å bli kjent med våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett.

Som trainee i KPMG Law vil du være tilknyttet en fagavdeling, hvor du får en fadder som vil være ansvarlig for en tett oppfølging slik at du raskt blir inkludert i det faglige og sosiale miljøet i avdelingen og selskapet. Vi legger vekt på å tilby vår trainee varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger og brevskrivning til forberedelse av og deltakelse i kundemøter. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en optimal oppfølging, samt en konstruktiv tilbakemelding underveis og ved praksisoppholdets slutt. Traineeoppholdet vil ha en varighet på 4-6 uker.

Hvem kan søke?

 • Du som er ferdig med 3. avdeling (4. og 5. års studenter)
 • Du som har hatt skatterett i studietiden
 • Du med sterk interesse for skatt, avgift og selskapsrett
 • Du som studerer ved universitet i Norge
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos KPMG
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos KPMG
logo
Internship i revisjon og rådgivning
Få praktisk jobberfaring og utfordre deg selv med et internship i revisjon eller rådgivning. Hver høst ser vi etter nye interns og våre søknadsfrister vil komme på denne siden i løpet av august. Internshipet i revisjon varer fem uker i januar/februar og internshipet i rådgivning starter i midten av juni og avsluttes rundt skolestart. De tre siste ukene i juli er det sommerferie. Med et internship i revisjon får du være med i årsoppgjøret og få testet hvordan det er å jobbe som revisor i en veldig hektisk periode. Internshipet i rådgivning gir deg førstehånds erfaring med hvordan det er å jobbe som konsulent i KPMG. Du får være med på reelle prosjekter og klientoppdrag. Begge internshipene innebærer mye ansvar under god veiledning og coaching av dyktige ansatte. Vi legger mye ressurser i å gjøre din tid hos oss så lærerik som mulig og du vil både arbeide ute hos kunder og på kontoret vårt i Oslo. Alle interns får en fadder og mulighet til å delta på ulike sosiale arrangement, slik at du blir best mulig kjent med oss. Å opparbeide seg praktisk erfaring vil være en stor fordel når du skal bygge din videre karriere. Et internship hos oss gir deg denne muligheten! 
Om KPMG

KPMG er et internasjonalt nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper med mer enn 227.000 medarbeidere over hele verden og virksomhet i mer enn 140 land. I KPMG Norge er vi om lag 1.650 dyktige og engasjerte medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge.

Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr vi tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi.

Våre kunder spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. Vi bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

Våre tjenesteområder:

 • Revisjon
 • Rådgivning
 • Skatt og avgift og forretningsjuss
 • Regnskaps- og økonomitjenester
 • Cybersikkerhet
 • Digitalisering og teknologi
 • Bærekraft