Lærlingprogram

Bli lærling i Bravida! - Bravida

Lær deg jobben av erfarne fagarbeidere!

 • Antall lærlinger
  1
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med Bravida

 • Lærlinger er viktige!
  Ved å ta inn egne lærlinger, sikrer vi kvaliteten i fagopplæringen og at vi får tilgang på den kompetansen vi trenger. Målet vårt er at lærlinger som består fagprøven får tilbud om ansettelse.
  Tore Bakke Administrerende direktør

Om Lærlingordningen

Interessert i å bli lærling?

I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være!

Lærling innen elektro

Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider.

Lærling innen rørleggerfaget

Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Elektriker Rørlegger
Fagområde Bransje
Øvrige/andre fagretninger Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon ?

Hvordan søker jeg?

Vil du bli lærling i Bravida? Hvis du har utdanningen som kreves, kan du ta kontakt med avdelingssjefen på stedet der du vil jobbe. Hvis det er mulighet for å få lærlingplass der, kan du sende CV og søknad.

Finn ditt lokale Bravidakontor

Aktuelle utlysninger nå!

 • Vi søker nå etter lærlinger innen flere fag. Vil du bli enten elektriker, energimontør, rørlegger, ventilasjonstekniker eller låsesmed? Da kan du levere en søknad til oss i Trondheim!   Som lærling i Bravida får du lære jobben på stedet av erfarne fagarbeidere. Våre lærlinger er viktige for oss og er den viktigste rekrutteringen vi gjør. Mange av våre dyktigste medarbeidere startet som lærlinger hos oss. For å få jobb som lærling i Bravida er du nødt til å sende oss dokumentasjon på at du kan bli utplassert i lærerbedrift.  Du er: Du er interessert i faget ditt og er lærevillig Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk  Du får: En læretid i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere Du får jobbe med spennende kunder og ulike oppdrag Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Gode karrieremuligheter Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø   Vil du søke? Søknadsfristen er satt til 15.02.2019. Sammen med søknaden legger du ved CV, kompetansebevis for VG1 signert av skole, samt halvårsvurdering for VG2 signert av skole. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
  15.02.2019
  Trondheim

Bilder

Flere muligheter
31 ledige stillinger

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv
Bravida Norge - vi kan elektro, rør og ventilasjon