<  
>  
Om Lærlingordningen

Bli lærling i Bravida! - Bravida

Lær deg jobben av erfarne fagarbeidere!

 • Antall lærlinger
  1
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med Bravida

 • Lærlinger er viktige!
  Ved å ta inn egne lærlinger, sikrer vi kvaliteten i fagopplæringen og at vi får tilgang på den kompetansen vi trenger. Målet vårt er at lærlinger som består fagprøven får tilbud om ansettelse.
  Tore Bakke Administrerende direktør

Om Lærlingordningen

Interessert i å bli lærling?

I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være!

Lærling innen elektro

Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider.

Lærling innen rørleggerfaget

Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Elektriker Rørlegger
Fagområde Bransje
Øvrige/andre fagretninger Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Hvordan søker jeg?

Vil du bli lærling i Bravida? Hvis du har utdanningen som kreves, kan du ta kontakt med avdelingssjefen på stedet der du vil jobbe. Hvis det er mulighet for å få lærlingplass der, kan du sende CV og søknad.

Finn ditt lokale Bravidakontor

Rekrutteringskalender

 • OKT 20
  2021
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
13 ledige stillinger

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv
Bravida Norge - vi kan elektro, rør og ventilasjon