Lærlingprogram

Bli lærling i Bravida! - Bravida

Lær deg jobben av erfarne fagarbeidere!

 • Antall lærlinger
  1
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med Bravida

 • Lærlinger er viktige!
  Ved å ta inn egne lærlinger, sikrer vi kvaliteten i fagopplæringen og at vi får tilgang på den kompetansen vi trenger. Målet vårt er at lærlinger som består fagprøven får tilbud om ansettelse.
  Tore Bakke Administrerende direktør

Om Lærlingordningen

Interessert i å bli lærling?

I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være!

Lærling innen elektro

Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider.

Lærling innen rørleggerfaget

Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Elektriker Rørlegger
Fagområde Bransje
Øvrige/andre fagretninger Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon ?

Hvordan søker jeg?

Vil du bli lærling i Bravida? Hvis du har utdanningen som kreves, kan du ta kontakt med avdelingssjefen på stedet der du vil jobbe. Hvis det er mulighet for å få lærlingplass der, kan du sende CV og søknad.

Finn ditt lokale Bravidakontor

Aktuelle utlysninger nå!

 • Prosjektavdelingen i Kristiansand søker nå etter lærlinger innen elektrikerfaget. Som lærling i Bravida vil du få lære jobben på stedet av erfarne fagarbeidere. Våre lærlinger er viktige for oss, og mange av våre dyktigste medarbeidere startet som nettopp lærlinger hos oss. Opplæringen blir allsidig og som lærling i Bravida får god oppfølging i et selskap som i mange år har vært en attraktiv og stor lærlingsbedrift. Avdeling Kristiansand Elektro Prosjekt består av over 50 dyktige medarbeidere med en omsetning på godt 80 millioner kroner. Våre oppdrag har et geografisk spenn i Agderfylkene. Periodevis kan det bli noe reising, men fortrinnsvis blir det oppdrag og arbeid i nærområdene. Vi har en god ordrereserve fremover og trenger derfor 4-6 nye lærlinger. Jobben vil bestå av installasjon i Industri, Forretningsbygg, Leilighetsbygg, Butikker, Sykehus/ omsorgsbygg, Samferdsel etc.    Du er interessert i faget ditt og er lærevillig punktlig og har stå på vilje selvstendig og jobber strukturert og systematisk serviceinnstilt og løsningsorientert pålitelig og ansvarsbevisst samarbeidsvillig og er en lagspiller en person med godt humør som kan bidra til et godt miljø god på å kommunisere på norsk    Du får en læretid i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere jobbe med spennende kunder og ulike oppdrag gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling gode karrieremuligheter delta i et uformelt og sosialt arbeidsmiljø delta i en avdeling hvor HMS er i fokus   Vil du søke?  Søknadsfristen er satt til 25.03.2019. Ved søknaden legger du ved CV, Karakterer fra VG 1 og VG 2 (termin.). Legg også ved attester fra jobber du har hatt. Skriv gjerne litt om deg selv i søknaden. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss i Bravida, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
  25.03.2019
  Kristiansand

Rekrutteringskalender

 • MAR 25
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 28
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 29
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2019
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Bilder

Flere muligheter
21 ledige stillinger

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv
Bravida Norge - vi kan elektro, rør og ventilasjon