Lærlingprogram

Lærling i Intility - Intility

Vi ansetter lærlinger innen IKT-servicefag og Dataelektronikerfaget. Her ser vi etter teknikere med sosiale antenner, som har et genuint ønske om å få den beste starten på sin IT-karriere.

 • Antall lærlinger
  5 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med Intility

Om Lærlingordningen

Vi ansetter lærlinger innen IKT-servicefag og Dataelektronikerfaget for oppstart på høsten. Her ser vi etter teknikere med sosiale antenner, som har et genuint ønske om å få den beste starten på sin IT-karriere.

Etter å ha gjennomført opplæringsprogrammet, vil du jobbe i Workplace Technologies eller på Technical Services. Her vil du bli sidestilt med de andre ansatte i avdelingene.

Workplace Technologies har fokus på rask og grundig klargjøring av teknisk utstyr som leveres ut til våre brukere. Dette innebærer oppsett, reparasjon og spesialtilpasning av over 350 klienter og mer enn 100 servere hver måned. Du vil være en sentral ressurs i utrullingsprosjekter samt i den daglige driften av vår PC-, Mac- og serverpark.

Technical Services har høy løsningsgrad og rask responstid takket være våre serviceorienterte teknikere. Som lærling på Technical Services vil du møte stor variasjon av utfordringer og du vil opparbeide deg inngående IT-teknisk breddekompetanse. Vi har ingen førstelinjesupport. Hos oss er alle fullblods teknikere som fra dag én tar eierskap og får muligheten til å dypdykke i feilsituasjoner. På den måten blir både du og kunden fornøyd. Vi kaller det lidenskapelig support!  

Vi søker etter deg som har en genuin interesse av å lære deg nye ting, gode kommunikasjonsegenskaper og en solid teknisk forståelse å bygge videre på.

 

Hovedrekrutteringen av lærlinger skjer i januar for oppstart på høsten.

Stillingsannonse vil bli lagt ut på våre nettsider: http://intility.no/karriere 

 

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
5 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområde Bransjer
Informasjonsteknologi/Data IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: Ikke spesifisert

Kontaktperson

Talent Coordinator

Rekrutteringskalender

 • DES 16
  2019
  21 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram

Filmer

Beskrivelse av Intilitys Enterprise Cloud løsning...Lang versjon.

Fakta om Intility