<  
>  
Om Lærlingordningen

Lærling i Lerøy - Lerøy Seafood Group ASA

  • Antall lærlinger
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om Lærlingordningen

Konsernet har i dag lærlinger innen flere fagområder, blant annet innen akvakultur, industrimekaniker, dataelektroniker, fiskeindustrifag, fiske og fangst, motormann, maritime fag, tekniske fag, industrimekanikk og automasjon. Vi er på jakt etter motiverte og engasjerte kandidater som er interessert i å starte en karriere innen sjømatnæringen. Som lærling på en av våre bedrifter vil du få praktisk erfaring fra den daglige virksomheten. Det er derfor viktig at du har god teoretisk kunnskap og er glad i nye utfordringer. Vi ser etter kandidater som ønsker å være med på å utvikle fremtidens næring, og som identifiserer seg med verdiene våre: Skapende, Ærlig, Åpen og Ansvarlig. Vi samarbeider med de lokale opplæringskontorene for opptak av lærlinger.

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransjer
Fiskeri- og landbruksfag Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon 1 mer Industri og produksjon Havbruk / akvakultur

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Dersom du er interessert i lærlingeplass i Lerøy, ber vi deg ta kontakt med nærmeste opplæringskontor i nærheten av studiestedet.

Flere muligheter
4 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA