Lærlingprogram

Lærlinger - NCC

NCC tar inn lærlinger i fagene betong, tømrer, underjord, asfalt, bergfag og anleggsmaskinfører.

 • Antall lærlinger
  50 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med NCC

NCC tar inn lærlinger i fagene:
 • Betong (forskaling og armering)
 • Tømrer, Murer, Maler
 • Asfalt anleggsmaskinmekaniker
 • Fjell- og bergverksfaget
 • Vei- og anleggsfaget
 • Anleggsmaskinreperatør
 • Anleggsmaskinfører

Om Lærlingordningen

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.
 
Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg.

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
50 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt Ikke oppgitt
Fagområde Bransje
Teknologi og ingeniørfag Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Aktuelle utlysninger nå!

 • I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet over hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,7mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. Vi søker nå etter:Lærlinger i Asfaltfaget til våre asfaltverk i Oslo og BærumVårt nye asfaltverk på Steinskogen i Bærum er et satsblandeverk med kapasitet på 200 tonn i timen. Anlegget er bygget for å kunne benytte inntil 40% gjenbruksasfalt. Vi har til sammen 10 ferdigvaresiloer med en samlet kapasitet på 840 tonn. Steinskogen blir en av Norges største asfaltfabrikker målt i kapasitet. Anlegget ligger i pukkverket til Franzefoss, godt beskyttet mot innsyn fra aller retninger. Steinskogen ligger ved Gamle Ringeriksvei like ved Bærums Verk, med nærhet til Norges største asfaltmarked i Oslo og omegn.Vi søker også etter lærling til vårt asfaltverk på Bondkall i Groruddalen i Oslo. Lærlinger innen produksjon får hovedsakelig opplæring innen produksjon av asfalt, samt vedlikehold av fabrikker. Lærlingen vil også få opplæring innen utlegging av asfalt og laboratoriearbeid i løpet av lærlingperioden.I NCC skal det være trygt å være lærling. Du skal få en god følelse av hvordan arbeidslivet er, og du skal føle deg godt ivaretatt. NCC er en stor bedrift, med mange muligheter. NCC trenger gode fagfolk. Det er viktig at vi tar inn nye lærlinger hvert år, vi er avhengig av en god kontinuitet - vi har ikke råd til å miste noen kull med lærlinger. Som en av de ledende entreprenørene i Norden har NCC et spesielt stort ansvar.Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Registrer din søknad nedenfor, og legg ved et personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper. Vi vil gjerne at du også legger ved eventuelle vitnemål, attester, o.l.  Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 15. November 2019   Søk her Kontaktpersoner: Evy RamstadSite Manager, Asfalt Produksjon Site Oslo/Akershus+47 952 72 878evy.ramstad@ncc.no  
  15.11.2019
  Oslo

Kontaktperson

Leder rekruttering og employer branding

Rekrutteringskalender

 • NOV 15
  2019
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 17
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Filmer

Fakta om NCC