<  
>  
Lærlingprogram

Lærlinger - NCC

NCC tar inn lærlinger i fagene betong, tømrer, underjord, asfalt, bergfag og anleggsmaskinfører.

 • Antall lærlinger
  50 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med NCC

NCC tar inn lærlinger i fagene:
 • Betong (forskaling og armering)
 • Tømrer, Murer, Maler
 • Asfalt anleggsmaskinmekaniker
 • Fjell- og bergverksfaget
 • Vei- og anleggsfaget
 • Anleggsmaskinreperatør
 • Anleggsmaskinfører

Om Lærlingordningen

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.
 
Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg.

Fakta

Antall lærlinger Tiltredelse
50 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt Ikke oppgitt
Fagområde Bransje
Teknologi og ingeniørfag Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Aktuelle utlysninger nå!

 • NCC har et kontinuerlig behov for nye lærlinger - vil du være med på reisen? I NCC er vi opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og utviklingsmulighetene er derfor store. NCC er virksomme innen hele verdikjeden og skaper miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon. Vi har vår kjernevirksomhet innen bygg, anlegg, infrastruktur, eiendoms- og boligutvikling. Det er derfor gode muligheter for lærlinger i NCC. Gjennom egen virksomhet, i tillegg til våre datterselskaper kan vi tilby et bredt utvalg av opplæringsplasser.I NCC skal det være trygt å være lærling. Du skal få en god følelse av hvordan arbeidslivet er, og du skal føle deg godt ivaretatt. NCC er en stor bedrift med mange muligheter, og NCC trenger gode fagfolk. Det er viktig at vi tar inn nye lærlinger hvert år, vi er avhengig av en god kontinuitet - vi har ikke råd til å miste noen kull med lærlinger. Som en av de ledende entreprenørene i Norden har NCC et spesielt stort ansvar. I 2020 skal vi rekruttere til følgende fag og geografiske områder: Anleggsteknikkfag: Anleggsmaskinførerfag (Oslo, Akershus, Vestfold) Anleggsmaskinmekanikerfag (hele landet) Asfaltfag (hele landet - sør for Trøndelag) Brønn- og borefag (Midt-Norge) Fjell- og bergverksfag (hele landet) Vei- og anleggsfag (Oslo, Akershus, Vestfold) Byggteknikkfag:  Betongfag (hele landet) Murerfag (Oslo / Østlandet) Tømrerfag (Trøndelag) Andre fag: Anleggsgartnerfag (Oslo, Akershus) Elektrikerfag (Oslo / Østlandet) Malerfag (Oslo / Østlandet) Du kan lese mer om de forskjellige fagene på våre hjemmesider - følg linken: https://www.ncc.no/jobbe-i-ncc/larling/dine-valgmuligheter/Mer informasjon om de enkelte fagområdene og utdanningsløpet finner du også på: vilbli.no Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre kontaktpersoner i de forskjellige fagene: https://www.ncc.no/jobbe-i-ncc/larling/kontaktpersoner-for-larlinger/  Registrer din søknad nedenfor, og legg ved et personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper. Vi vil gjerne at du også legger ved eventuelle vitnemål, attester, o.l. Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 29. februar 2020
  29.02.2020
  Norge

Kontaktperson

Leder rekruttering og employer branding

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2020
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 27
  2020
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 28
  2020
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 29
  2020
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
15 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Filmer

Fakta om NCC