<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Burger King Servicemedarbeider

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Medarbeider Servicemedarbeider

Burger King i Tromsø, trenger flinke flotte medarbeidere.

For de som ønsker seg en deltidsjobb med mulighet for heltid kan vil tilby:

  • Fleksible arbeidstider.Etter endt opplæring er vi veldig fleksibel på bytting av vakter ansatte imellom.
  • Et svært godt arbeidsmiljø.-For oss på Burger King er det veldig viktig at du trives på jobben. Vi anser nemlig et godt arbeidsmiljø med trivsel og arbeidsglede som grunnleggende for all suksess i vår bedrift.
  • Gode karrieremuligheterfor de som har ambisjoner. Vi utdanner serviceledere, skiftledere, assisterende restaurantsjefer og restaurantsjefer*. I tillegg har vi andre spesifikke arbeidsområder med mulighet for ansvar og faglig utvikling, slik som maskin- og -utstyrsansvarlig, opplæringsansvarlig, HMS ansvarlig med mer.
  • Nye medarbeidere til enhver tid.Arbeidsstokken vår har en stor andel av studenter, og du må trives i et miljø med nye mennesker til enhver tid. Er du sosial og utadvendt får du muligheten til å bli kjent med mange nye mennesker på kort tid. Spesielt ved skolestart og skoleslutt, vår og høst.
  • Effektiv jobbingmed hardt arbeid og høyt tempo.
  • Godt humør og mye glede.
  • En god CV fra BK øker dine sjanser for å få jobbi konsernet betraktelig (alle Umoe Restaurants avdelinger), samt eksterne firmaer som kjenner til Umoe Restaurants generelt og Burger Kings spesielt, sine høye krav til standard og forretningsfilosofi. Vi gir alltid oppriktige referanser internt, men også eksternt.
  • Verdifull start på din yrkeskarriere. Burger King er stolte av at vi er første arbeidsgiver for mange unge mennesker, og vi tar dette på alvor. Du får verdifull erfaring innenfor områder som teamarbeid, masikkerhet og gjesteservice med mere.
  • Gode lønnsvilkår. 16 år; kr 105,- 17 år kr 112,- 18 år (kr 130,- opplæringslønn) 18 år kr 158,- etter 4 måneder praksis/opplæring.(lønnen reguleres årlig). Dette er grunnlønnssatsene, etter dette forhandles lønnstillegg individuelt i henhold til ansvarsoppgaver, kompetanse og stilling.

DETTE ER EN FELLES JOBBANNONSE FOR BURGER KING LANGNES OG BURGER KING STORGATA. For de som blir tilbud stilling hos oss, blir man tildelt kun ett arbeidssted. Derfor må du spesifisere om du ønsker å jobbe på Burger King i Storgata eller Burger King på Langnes.

Krav: Det er et absolutt krav at søkere over 18 år må kunne jobbe nattevakt fredag og lørdager. Det er viktig at du klarer å skaffe deg skyss hjem etter endt arbeid, da vi ikke ordner dette for deg. Søkere over 18 år som ikke kan jobbe natt vil ikke bli vurdert.

Arbeidssøkere under 18 år må kunne jobbe i helgene, og ha snakket sammen med sine foreldre om at dere ønsker å arbeide.


Det tar tid til å bli god, så vi ansetter ikke vikarer, sommerhjelp eller personer som kun kan jobbe i korte perioder. (f.eks.kun sommer, påske, og jul).Sted: Storgata eller Langnes Tiltredelse: Fortløpende



Adresse: 9008 TROMSØ


Om arbeidsgiveren
Burger King er verdens nest største hamburgerkjede med mer enn 14000 restauranter i over 90 land. Umoe Restaurants AS har gjennom sitt datterselskap King Food rettigheter til og oppfølging av drift på alle Burger King restauranter i Norge, Sverige og Danmark. Les mer om Burger King

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Franchise

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger