Ledig stilling

Åpen søknad – Vipas - Personal partner AS Vipas - Personal partner AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter Prosjekt-/gruppeleder til vår avdeling Trondheim VVS Prosjekt. Avdelingen har 90 medarbeidere og en omsetning på ca. 175 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i Midt Norge. Vi har egen prosjektutviklingsavdeling som kalkulerer og prosjekterer våre oppdrag. Vi har et meget godt arbeidsmiljø med mange felles aktiviteter. Prosjektering VVS i Trondheim har 11 ansatte som utvikler, kalkulerer og prosjekterer større prosjekter innen rør og klima.   Arbeidsoppgaver Som prosjektutvikler i Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen som prosjektutvikler innebærer det overordnede ansvaret for et/eller flere prosjekt, fra kalkulasjon til ferdig prosjektert. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert prosjekt er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:  Kalkulasjon/ Anbuds- og tilbudsregning på prosjekter Kontraktsforhandling Prosjektutvikling/samspill Prosjekteringsledelse Prosjektering Prosjektoppfølging; økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS Planlegge ressursbehov, administrere og bemanne oppdragene med riktig kompetanse Oppfølging av kunder og leverandører Utvikle og bevare kunderelasjoner Deltakelse i prosjektmøter Tydelig kommunikasjon med prosjektgruppa, ledere og medarbeidere Kvalifikasjoner Teknisk utdannelse på høyskole Ingeniørutdanning Master Minimum 5 års erfaring innen prosjektledelse God kompetanse innen VVS God kjennskap til bransjen God økonomiforståelse God IT-kunnskap God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Førerkort klasse B   Personlige egenskaper Du er faglig sterk og holder kunnskap dine ved like Du jobber effektivt under press og håndterer mange oppgaver samtidig Du har gode kommunikasjonsevner Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er en initiativtaker og tar ansvar for resultater Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller   Bravida tilbyr Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totalteknisk entreprenør En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø    Interessert? Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist er satt til 30.07.2019. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
20.06.2019 Trondheim
Om avdelingen Bravida Tromsø har tre avdelinger: Rør, Elektro og Ventilasjon. Samarbeidet er godt og vårt formål er å utføre tverrfaglige prosjekter med alle tekniske fag. På røravdelingen jobber 28 rørleggere som er støttet av 5 prosjekt-/serviceledere, en kalkulatør, en avdelingsøkonom og avdelingssjef. Avdelingen har en omsetning på ca. 100 millioner kroner. Til sammen er vi et supert lag som er proffe på rør. Med oss får du i tillegg til et godt arbeidsmiljø og trivelige kollegaer, samt arbeide med spennende og utfordrende prosjekter. Akkurat nå er vi i en spennende fase med en fornyet organisasjon og søker derav en ny prosjektleder.    Arbeidsoppgaver Som prosjektleder i Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen som prosjektleder innebærer det overordnede ansvaret for et eller flere prosjekt, fra planlegging til leveranse. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert prosjekt er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Prosjektoppfølging; økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS Planlegge ressursbehov, administrere og bemanne oppdragene med riktig kompetanse Lede og engasjere medarbeidere Anbuds- og tilbudsregning på prosjekter Oppfølging av kunder og leverandører Utvikle og bevare kunderelasjoner Deltakelse i prosjektmøter Ansvar for mersalg i prosjektet Rapportering til avdelingssjef Deltakelse på prosjektmøter Tydelig kommunikasjon med byggeledelse, ledere og medarbeidere   Kvalifikasjoner Ingeniørutdanning eller annen teknisk utdanning Minimum 2 års erfaring innen prosjektledelse Svennebrev er ønskelig Rett erfaring kan veie opp for manglende utdanning Tverrfaglig kompetanse er ønskelig God kompetanse innenfor VVS og kjennskap til bransjen God økonomiforståelse God IT-kunnskap God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Førerkort klasse B   Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er en initiativtaker og tar ansvar for resultater Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du jobber effektivt under press og håndterer mange oppgaver samtidig   Bravida tilbyr Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende VVS entreprenør En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø   Interessert? Vi ser frem til å motta din søknad. Søknader behandles fortløpende så søk allerede idag! Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
11.03.2019 Tromsø
Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling søker tekniske prosjektutvikler som kan støtte våre utviklings- og samspillsprosjekter med å utvikle optimale, tverrfaglige tekniske løsninger og bistå i kontrahering av leverandører.  Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling er en sentralt organisert enhet i Forretningsområde Bygg som støtter vår lokale byggvirksomhet rundt omkring i landet med markedsarbeid, tilbudsledelse, prosjektutvikling og teknisk prosjektutvikling. Skanskas oppdragsmengde øker, og i den forbindelse søker vi en kunnskapsrik og engasjert teknisk prosjektutvikler.  Som teknisk prosjektutvikler hos oss vil du være en del av et svært kompetent teknisk fagmiljø i Skanska Norge. I tillegg til prosjektutviklere består vårt tekniske fagmiljø av prosjekt- og produksjonsledere, ITB rådgivere, rådgivende ingeniører på VVS, elektro, klima, energi og bygningsfysikk. Prosjektutvikler tekniske fag   Vi kan tilby:  En attraktiv rolle som prosjektutvikler for tekniske fag i Skanska Norge Mulighet til å være med å utvikle tekniske løsninger i de største og mest komplekse byggeprosjektene i Norge Et sterkt fagmiljø med en utpreget delekultur som gir store muligheter for faglig utvikling Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Ansvar: Utvikle tekniske løsninger i tett samarbeid med kunde, arkitekt og rådgivere, samt bistå i kontrahering UE og leverandører   Kvalifikasjoner:  Erfaring med utvikling og kontrahering av tekniske fag i byggeprosjekter, ev lengre erfaring som prosjektleder for tekniske fag i gjennomføringen av prosjekter eller erfaring som RIV, RIE eller ITB Ingeniør/sivilingeniør elektro- eller VVS- fag, lang erfaring/realkompetanse kan erstatte universitets-/høgskolegrad Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig Egenskaper: Handlingsorientert og helhetstenkende Åpen, ydmyk og evner å etablere gode relasjoner Forretningsorientert, identifiserer muligheter for organisasjonen Evner å lede gjennom andre og tilpasse seg skiftende omstendigheter Stillingen rapporterer til direktør for Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling, og vi søker etter medarbeidere med arbeidssted Oslo eller Trondheim.   Kontakt: Direktør Marked, Prosjekt- og Forretningsutvikling, Fredrik Dæhli, tel 982 10 338 HR-sjef, Dag Vanberg, tel 911 34 156  
08.07.2019 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter servicetekniker / klimatekniker til vår avdeling i Trondheim. Avdelingen har 90 medarbeidere og en omsetning på ca. 140 millioner kroner. Våre oppdrag er hovedsakelig i Trøndelagsregionen. Vi jobber med service og prosjekter. Avdelingen har service og rammeavtaler med flere store offentlige og private næringsaktører. Vi har ambisjoner om å vokse og målet er å forsterke posisjonen som regionens største tekniske entreprenør. Arbeidsoppgaver Som klimatekniker i Bravida arbeider du selvstendig i mange ulike typer serviceoppdrag for bedrifts- og privatmarkedet, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av ulike oppdrag for bygg og anlegg på en effektiv måte Montasje, service og vedlikehold av ventilasjon og klimaanlegg Forstå prinsipper for innregulering og oppstart/igangsetting av anlegg Kunne foreslå og forstå systemforbedringer utfra kundeperspektiv og ENØK Kundeansvar og engasjement Fremme salg av våre tjenester Dokumentasjon av oppdrag Allsidig arbeid med klimaanlegg Kommunikasjon mot serviceleder og kunder  Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Kvalifikasjoner Fagbrev innfor et eller flere fag automasjon, elektro-mekanikk, elektro, blikk og ventilasjon evt. mekanikk eller mekanisk montasje. Gjerne F-gass sertifisering  Absolutt forståelse for innregulering og igangkjøring av ventilasjon og klimaanlegg Bistå kunde med forslag til utbedringer av anlegg mht. tilstand og ENØK Erfaring fra tilsvarende jobb er en fordel God generell datakompetanse Serviceinnstilt, beslutningsdyktig og fleksibel mht. arbeidstid Vise til god referanser God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Førerkort klasse B/BE Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Bravida tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Disponere egen servicebil
07.01.2019 Trondheim
Multiconsult, Forretningsenhet BVT har kontorer i Drammen, Tønsberg og Skien. Enheten består av omlag 130 engasjerte medarbeidere med multifaglig bakgrunn.Avdeling Bygg & Eiendom har i dag 35 medarbeidere, er organisert i 3 seksjoner innen byggeteknikk, elektro og VVS.VVS-seksjonen i avdeling Bygg og Eiendom i BVT er i vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen VVS og energi. Vi søker i den forbindelse etter faglig ambisiøse ingeniører/sivilingeniører til spennende prosjekterings- og rådgivningsoppgaver - både innen nybygg og renovering av helsebygg og laboratorier, industri samt andre installasjonstunge bygg.Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er på front i alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både for studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?   ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTERStillingen er en spennende mulighet for deg som ønsker å anvende og utvikle din kompetanse innen VVS/HVAC/energi, oppdrags- og disiplinledelse i et godt faglig miljø, der vi sammen med våre kunder utvikler bærekraftige løsninger for fremtiden. I rollen som ingeniør/sivilingeniør hos oss vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Du kan glede deg til å bli en del av et tverrfaglig team bestående av erfarne og kompetente kollegaer, hvor dine arbeidsoppgaver hovedsakelig vil være knyttet til prosjektering, rådgivning og oppfølgning innen bygg, eiendom og industri.Multiconsult ønsker å tilrettelegge for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Vi benytter blant annet i stor grad BIM og 3D-prosjekteringsverktøy samt at vi jobber multifaglig med modellering av bygningsinstallasjoner både internt og eksternt. Du vil få muligheten til å delta i store nasjonale oppdrag så vel som regionale og lokale oppdrag - en flott og utfordrende variasjon der du får jobbe på tvers av fag og geografi.Sammen med deg ønsker vi å kartlegge dine interesseområder og talent, slik at arbeidsoppgavene kan tilpasses i best mulig grad. Arbeidsoppgavene vil falle innenfor noen av de følgende kategoriene: Oppdragsledelse og disiplinledelse i en-faglige og i multifaglige oppdrag Overordnet systemdesign av tekniske anlegg i tidligfaseoppdrag med kostnadskalkyler Planlegging, prosjektering og oppfølging i små og store VVS-oppdrag Planlegging, prosjektering og kontroll av sprinkleranlegg i alle typer bygninger Energi- og klimavurderinger med hensyn på VVS anlegg Bistand under bygging og ved idriftsettelse og integrasjon av tekniske anlegg Tilstandsanalyser, tredjepartsverifikasjoner /uavhengige kontroller Oppfølging på byggeplasser Teknisk byggeledelse Deltagelse i markedsarbeid, tilbudsarbeid og kundepleie Samhandlingsprosesser og bruk av fremtidsrettede digitaliseringsverktøy og metoder Rådgivning i BREEAM-prosjekter Kvalifikasjoner BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT Muliggjøringskulturen til Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget? Er du en person men gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, med interesse for relasjonsbygging og kundekontakt? Er du faglig ambisiøs og engasjert i faget, har gode analytiske evner samt evne til å være løsningsorientert. Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: Utdanning fra enten universitet, høyskole eller teknisk fagskole innen VVS og energi Har gjerne erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring enten som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innenfor VVS God kjennskap til både nasjonale, forskrifter og standarder Gjerne erfaring fra tverrfaglige større oppdrag Har god og dokumentert fagkompetanse Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk/nordisk språk Vi tilbyr Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere med faget i fokus Interessant stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser samt aksjesparingsprogram Svært sentrale lokaler og gode kontorforhold Fem ukers ferie, og fri i romjul og påske, samt fleksibel arbeidstid Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø En arbeidsgiver med fokus på sunn balanse mellom arbeid og fritid
28.06.2019 Skien, Tønsberg, Drammen
Er du svakstrøms montør og ønsker å jobbe i et solid selskap i vekst? Til vårt kontor på Lillehammer søker vi nå etter en dyktig og engasjert Svakstrømsmontør. GK Elektro Lillehammer AS er i vekst, så hvis du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø. Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å høre fra deg!   Arbeidsoppgaver: Montering, programmering og idriftsettelse av svakstrømsinstallasjoner (brannvarsling, ITV noe adgangskontroll, data spredenett inkl. fiber etc.) på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Selvstendig planleggende av egne ordne og oppfølging av kunder Komplett testing, dokumentasjon og kundeopplæring Sette seg inn i og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner: Installasjonserfaring innenfor svakstrømsinstallasjoner (brannvarsling, data spredningsnett inkl. fiber, ITV, adgangskontroll, etc.) Kunnskap innen relevant regelverk Relevant fagbrev (svakstrømsmontør eller elektriker) Erfaring innen yrket kan kompensere for manglende fagbrev Førerkort kl. B Gode nettverk- og datakunnskaper Positiv, fleksibel, strukturert, selvstendig, serviceorientert og genuint teknisk interessert God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Vi kan tilby: En  svært interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst, med solid økonomi og et svært godt arbeidsmiljø Direkte påvirkning i å bygge opp og forme GK Elektro Lillehammer AS sin satsning innen sikkerhetsinstallasjoner Utfordrende og morsomme arbeidsoppgaver, med svært innovative produkter og løsninger Kurs, etterutdanning med gode utviklingsmuligheter Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
18.06.2019 Lillehammer
IA Business is currently seeking a Research Manager for the Marine & Ports business line. They will be responsible to ensure success in growing our business in a global environment, with a view towards meeting future customer value propositions, as part of our Marine & Ports business line’s Technology organization Oppgaver : • Manage the research portfolio within the business line, encompassing research done in consortia consisting of one or more of Marine & Ports’ local business lines, and including ABB Corporate Research Centers, and external and third-party partners• Landscape awareness, scanning, and homing in on Marine & Ports’ access to third-party, governmental, supra-national, international, developmental, defense and security, and civilian society funding for research and development• Based on the above, choosing, committing to, building a consortium, and forming and leading internally in ABB Marine & Ports a proposal capture team, for preparation of national (mainly Norway, Sweden, and Finland), EU, and instrument proposals• Build and lead selected research programs and associated R&D ecosystem consortia• Edit internal ABB Marine & Ports capture team contributions, or contributions of the overall consortia associated with the proposals, into clear text of selected proposals to be submitted to national funding schemes• Drive outside-in best practices for R&D execution based on identified external world class performance Krav: • M.Sc. or PhD. in Engineering (for example in mechanical, electrical, or software)• Proven track record in national and EU funding instruments and proposal preparation• Several years’ experience in an R&D or product development function• Excellent written and presentation skills in English, other European languages are an advantage• Good planning and leadership skills• A proactive, and systematic way of working with pronounced attention to detail• Willingness to travel Tilleggsinformasjon Interested in joining the team? We look forward to receiving your application via the online careers portal (www.abb.com/careers). Please submit your CV and motivation letter in English – documents in other languages will not be reviewed. Let’s write the future. TogetherGlobal Talent TeamWe reserve the right to withdraw the posting at any time.
03.07.2019 Asker
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.Hydros valseverk i Holmestrand, Hydro Aluminium Rolled Products AS (HARP), lager valsede aluminiumsprodukter, som siden blir til alt fra bygningsplater til aluminiumsfolie. I tillegg til valsing driver vi avansert lakkeringsvirksomhet og leverer valsede og lakkerte aluminiumbånd til i bl.a. bygningsprodukter, matemballasje, flerlagsrør og telys-kopper. Vi har et støperi som er et av de eldste og mest velprøvde for resirkulering av aluminium i Norge samt to roterovner, to omsmelteovner. Anlegget ble etablert i 1917, og har pr. i dag en valsekapasitet på 90.000 tonn og en lakkeringskapasitet på opptil 60.000 tonn i året.Vi søker nå etter 2 Automasjons-Elektro ingeniør til vår vedlikeholdsavdeling.Ansvarsområde Planlegge, koordinere og gjennomføre forskjellige arbeidsoppgaver med flere fagdisipliner Programmering av PLS / HMI system Utarbeide elektrodokumentasjon Problemløsing i samarbeid med elektroavdelingens elektrikere/automatiker og/eller driftsorganisasjonen Drift og vedlikehold av de forskjellige maskiners automatiseringsprosesser Delta i planlegging og utførelse av løpende arbeidsoppgaver, driftsstanser og revisjoner Kvalifikasjoner Automasjon - Elektroingeniør utdanning på bachelor nivå Fagbrev som Elektriker Gr. L er en fordel Relevant erfaring fra vedlikehold i prosess/industribedrift God prosessforståelse om produksjonssystemer og reguleringssystemer Erfaring fra feilsøking og programmering i PLS, HMI og omformere (Siemens S7/Intouch) Erfaring med CAD verktøy (EPLAN/Autocad) Norsk og Engelsk, muntlig og skriftlig Kjennskap til SAP er en fordel Du har bevist god og proaktiv HMS adferd Du har en systematisk og strukturert arbeidsform og takler å ha mange baller i lufta Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Tilleggsinformasjon Du vil rapportere til Vedlikeholdssjef. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og allsidige oppgaver. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
16.07.2019 Holmestrand
Vis alle 20.868 ledige stillinger

Stillingsbeskrivelse

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Søknadsinformasjon

Du sender din åpne søknad digitalt via søknadssystemet til KarriereStart.no.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter