Scandic er Nordens største hotelloperatør med et nettverk av nærmere 280 hotell med rundt 55 000 hotellrom i drift og under utvikling i seks land og på 130 destinasjoner. Scandic sysselsetter 16 000 ansatte.
Scandic Friends det største lojalitetsprogrammet i den nordiske hotellbransjen.
Scandic er Nordens største hotelloperatør med et nettverk av nærmere 280 hotell med rundt 55 000 hotellrom i drift og under utvikling i seks land og på 130 destinasjoner. Scandic sysselsetter 16 000 ansatte.
Scandic Friends det største lojalitetsprogrammet i den nordiske hotellbransjen.
Scandic Gardermoen er ikke det største hotellet i Scandic familien. Vi har 135 rom og Kurs - og Konferanse kapasitet opptil 220 personer. Hotellet finner du på Jessheim med gode kollektive forbindelser til OSL. Vi har en god atmosfære på hotellet og for oss er god mat og utsøkt service viktig for totalopplevelsen av å bo hos oss. Vi søker nå etter en ny Kjøkkensjef som vil ta et aktivt ansvar for å gi våre gjester gode matopplevelser
I rollen som Kjøkkensjef vil vi ha deg som er dyktig til å motivere, engasjere og lede mange mennesker. Samtidig som du må trives med å være i en svært operativ rolle hvor tempoet er høyt. Vi ser etter deg som er trygg i din lederrolle, som er tydelig og empatisk i væremåten. Du må kunne utvise et sterkt eierskap til ditt ansvar og dine målsetninger.
Som en del av Scandic teamet må du trives med å omgås mennesker og til det å yte god service. Du identifiserer deg med og jobber etter Scandics verdier: Be Caring, Be You, Be a Pro, Be Bold
Kjenner du deg igjen? da vil vi ha DEG med på laget!
Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være
Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av kjøkkenmedarbeidere
Ansvaret for kjøkkenets kvalitetsleveranse, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder, samt Scandics mat- og drikkekonsepter
Menyutvikling, produktivitet, varekost og internkontrollarbeid
Innkjøp i henhold til Scandic leverandørpolicy
Budsjett- og resultatansvar, herunder timestyring, kostnadskontroll og bruttofortjeneste
Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
Kjøkkensjefen hos oss deltar i den daglige driften av kjøkkenet og kveld/helg arbeid må medregnes
Internkontroll og rapportering i henhold til gitte frister
Stillingen inngår i Duty Manager ordning etter vaktliste
Utstrakt samarbeid med andre avdelinger
Kvalifikasjoner
Kan vise til solide resultater fra lignende stilling, fortrinnsvis fra hotellkjøkken
Erfaring med å skape entusiasme, motivasjon og bygge team
Har hatt budsjettansvar
Kunnskap om menykalkulasjon og kjøkkenøkonomi
Basis datakunnskap
Utdanning
Fagbrev kokk
Hotell- og restaurantfag
Personlige egenskaper
En målbevisst, tydelig og selvstendig leder
Evne til å skape motivasjon og entusiasme
Kvalitetsbevisst og naturlig serviceinnstilt
Evne til å takle høyt arbeidspress
Resultat- og løsningsorientert
Operativ, kreativ og nytenkende
Lidenskapelig opptatt av faget og mat
Gode samarbeids og kommunikasjonsevner
Språk
Engelsk
Nordiske språk
Vi tilbyr
En spennende jobb på et hyggelig hotell, med konkurransedyktige betingelser
Scandic er Nordens ledende hotell-aktør. Vi har Scandic Business School for faglig og personlig utvikling
Scandic har fokus på god samarbeidskultur og et stort miljøengasjement
Scandic Hotels personalfordeler
Tiltredelse og lønn etter avtale. Søknadsfrist 13.05.2018.
Spørsmål om stillingene kan rettes til General Manager Theressa Hansen på maileller mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Søknadsfrist:13.05.2018
Arbeidsgiver:Scandic Gardermoen
Sted:Jessheim
Bransjer:Hotell og overnatting
Tiltredelse:Etter avtale
FINN
Logg inn for å se kontaktinformasjon2
Adresse: 2060 GARDERMOEN