Felles for både våre gjester og ansatte er at alle er opptatt av det gode måltid. Vårt kjøkken legger vekt på bruk av gode sesongbaserte råvarer, gjerne kortreist mat og nisjeprodukter som holder en meget høy standard.
Vi serverer daglig to retters lunsj og 4 retters middag for våre kursgjester, som også serveres øvrige restaurantgjester ved bordbestilling. I tillegg har vi selvfølgelig selskapsmenyer til brylluper etc.
Vi søker en dyktig kokk med fagbrev som er genuint opptatt av gode måltid med høy kvalitet. Våre kokker må ha gode samarbedeidsevner, være kreativ og takle travle arbeidsdager. Det er også hyggelig om du liker gjestekontakt og har interesse og kunnskap om vin.
For tiden er det 6 heltidsansatte på vårt kjøkken inkludert kjøkkensjef og to lærlinger.
Arbeidstiden er forutsigbar og følger en rullerende vaktliste fordelt på dagtid, kveld og helgearbeid.
Kleivstua holder stengt i påsken, 4 uker i juli og fra julehelgen til over nyttår. I tilegg holder vi stengt dager som Kristihimmelfartsdag, 1. og 17. mai etc.
For fyldig informasjon om stillingen, vennligst kontakt Gjestgiver Ivar Neteland på tlf. 91 59 57 05 eller ivar.neteland@kleivstua.no
Tiltredelse etter avtale.
Adresse: 3531 KROKKLEIVA