<  
>  
Ledig stilling

Åpen søknad – Finvold Prosjekt Consult AS Finvold Prosjekt Consult AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Om oss

FPC har over 30 års erfaring med samtlige typer rådgivningstjenester innen bygg- og eiendomsbransjen. Vårt kunderegister er hovedsakelig profesjonelle utbyggere av større leilighetskomplekser og næringseiendommer, samt komplisert restaurering og ombygging av Oslos gamle murhusbebyggelse. I tillegg håndterer vi prosjekter for private aktører som bygger til eget bruk. Vårt hovedfokus er å ta vare på våre oppdragsgivere med hensyn på økonomi, fremdrift og kvalitet. Dette strekker vi oss langt for å oppnå.

Vi tilstreber at den enkelte så langt som mulig skal arbeide med de oppgavene den selv liker best. Dette som et ledd i å bygge opp økt spisskompetanse innenfor de ulike faser av prosjektene.

FPC tilbyr således komplett prosjektadministrasjon fra A til Å, herunder:

 • Generell rådgivning innenfor eiendomsutvikling i alle faser
 • Prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse
 • Kontraktrådgivning og kontraktforhandlinger
 • Kontrahering av prosjekterende og utførende
 • Kalkyler, budsjettering og økonomioppfølging
 • Økonomi-, fremdrift- og kvalitetskontroll i alle prosjektfaser
 • Arbeid med, og oppfølging av SHA og HMS
 • Overtakelse- og garantibefaringer

Stillingsbeskrivelse

Vi er nå på jakt etter våre to neste medarbeidere. Om du har erfaring med noe av det overstående og er interessert i nye utfordringer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en diskré og uforpliktende prat. Medarbeidere får gode muligheter til videre utvikling innen prosjektstyring og rådgivning, med målsetning om å kunne stå ansvarlig for selvstendige prosjektgjennomføringer.

Kvalifikasjonskrav

Bachelorgrad ingeniørutdanning, høgskolegrad eller tilsvarende, men også personer med tilstrekkelig og relevant erfaring vil bli vurdert.

 • I en erfaren søker ser vi etter en person med 5 + års relevant erfaring, fortrinnsvis som prosjektleder eller tilsvarende. Vi legger særlig vekt på at personen er selvstendig, pliktoppfyllende og ærlig. Det anses fordelaktig med et etablert nettverk blant byggherrer, prosjekterende og utførende.
 • I en yngre søker ser vi etter person med noe erfaring i bransjen og legger vekt på interesse for våre arbeidsoppgaver og ambisjoner for fremtiden.

Erfaringskrav

 • God kontraktforståelse og interesse for bygg-relaterte avtaleverk og forskrifter
 • Like nye og utfordrende oppgaver
 • Høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet
 • Gode samarbeidsevner
 • Evner å se en problemstilling fra ulike perspektiver
 • Gode formuleringsegenskaper, både muntlig og skriftlig
 • Oppriktig og ærlig

Andre erfaringer som verdsettes

 • Prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse
 • Koordinator utførende / prosjekterende eller liknende
 • Offentlige anskaffelser
 • Nettverk innenfor bransjen

Betingelser

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Lønnsstruktur legges opp til den enkelte
 • Fleksible arbeidstider under selvstendig ansvar

Send gjerne en kortfattet søknad og CV med eventuelle referanser ved interesse.

Kvalifiserte søkere kontaktes fortløpende for diskré og uformell samtale.

Kontakt: post@fpc.no

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Vi søker deg som har noen års erfaring fra totalunderentrepriser innenfor tekniske fag eller som konsulent innenfor tekniske fag i større byggeprosjekter. Som teknisk kontroller så vil du bistå våre prosjekter med din elektrokompetanse innen kalkulasjon, prosjektering, utførelse og ferdigstillelse av elektroinstallasjoner. Du vil bidra til å utarbeide gode løsninger innenfor elektrofaget og bistå med fremdriftsplanlegging. En del av arbeidet er også å holde deg oppdatert innenfor elektrobransjen og etablere gode relasjoner til potensielle samarbeidspartnere. Du vil få muligheten til å jobbe tett mot våre prosjekter og på den måten få muligheten til å påvirke prosjektgjennomføringen og sluttresultatet. I denne stillingen vil du få god innsikt i totaliteten og høste mye erfaringer utover ditt fagfelt. Vi gir deg mulighet til å jobbe i team med bygg-ingeniører og kollegaer med bred og god teknisk bakgrunn. Du vil få stor mulighet for å påvirke og utvikle løsninger, samt ha en god faglig utvikling.       Arbeidsoppgaver: Rådgiver og nær samarbeidspartner med våre prosjektledere Prosjektering Bistå med verifikasjoner av leveranser Deltagelse i installasjon og system utprøvingsaktiviteter før overlevering av de tekniske anleggene Kvalifikasjoner: Fagskole, ingeniør tilsvarende utdannelse/grad. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse. God system, og prosessforståelse Erfaring innen SD/automasjon Erfaringer med system integrasjon Erfaring med prosjektering God kjennskap til forskrifter og standarder For å bli vurdert må du kunne kommunisere godt på norsk, muntlig/skriftlig Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Du vil også få anledning til medeierskap; alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.
29.06.2020 Oslo
Ønsker du å jobbe i et spennende selskap hvor du får stor påvirkningskraft og utvikling?  Vi skal være et klimaforbilde, og utfordre våre kunder med bærekraftige løsninger og et bedre miljø. Som vår nye RIE vil du kunne bidra til utviklingen av prosjekt- og rådgiveravdelingen. I våre prosjekter vil du få en sentral rolle i samspill- eller utviklingsprosjektene og som rådgiver for våre oppdragsgivere. Her vil du ha ansvar for utføre rådgivende elektroingeniørtjenester i alle faser i et prosjekt. I disse dager har vi spennende utviklingsprosjekter for Lillestrøm kommune, Porsche Norge og Viken fylkeskommune.   Dine hovedoppgaver vil være: Oppdragsleder, prosjekteringsledelse og rådgivning Prosjektering av elkraft- og teletekniske installasjoner Styre og delta i utviklingsfasen eller samspillsfasen i et prosjekt Beregning, tegning og kalkulering av elektrotekniske anlegg Kundekontakt og tilbud av rådgivertjenester Utredninger, kartlegging, kontrollere og analyser innen ulike elektroanlegg Ansvar for tekniske løsninger, kvalitet, økonomi og fremdrift i egne prosjekter Vi tilbyr: Et sterkt faglig kompetansemiljø i hele GK konsernet. Kurs, utvikling og etterutdanning gjennom GK-skolen Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Bil- og telefonordning Vi trenger deg som: Tar ansvar, og har en inkluderende holdning både til kunder og kollegaer. Du er faglig interessert, og nysgjerrig på nye, bærekraftige løsninger. Som RIE er du metodisk og systematisk i din tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Vi ser at den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg ytterligere. Dine kvalifikasjoner: Sivilingeniør/ingeniør.  (Siv ing. eller Bachelor) Bakgrunn fra rådgiver / RIE minst 5 år. Revit-kunnskaper med erfaring innenfor prosjektering i BIM Relasjonsorientert og positiv God økonomiforståelse og kontraktkunnskap Oppdragsleder - eller prosjektledererfaring. Mer om oss GK Elektro AS er et av Norges ledende tekniske entreprenører, med et fremragende prosjekterings- og rådgivningsmiljø. Her legger vi vekt på helhetlig tekniske vurderinger og ditt arbeidsbidrag vil være allsidig med fokus på fremtidens potensialer i byggene. Energi, klima, Breeam, miljø, fornybar energi og sirkulærøkonomi er sentrale elementer i våre prosjekter, som både pågår nå og som vil prege vår satsning fremover. Våre kunder er kommunale, private, utviklere, eiendomsbesittere, entreprenører og leietagere.
29.06.2020 Oslo
Multiconsult Norge AS avdeling bygg og industri, er i vekst og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen konstruksjonsteknikk i Trondheim/Ålesund. Vi ser i den forbindelse etter en fremoverlent RIB. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser, faglig fordypning til prosjektgjennomføring.      Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne, er du nysgjerrig på hvorfor?       ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER   I rollen som RIB vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi har vunnet flere spennende oppdrag i det siste, og du vil gå rett inn i ett eller flere av våre pågående oppdrag. Av pågående oppdrag har vi blant annet Ocean Space Centre (Statsbygg), Sluppenvegen 23 (Kjeldsberg Eiendom), Elgeseter gate 10 (Statsbygg), Johan Bojer VGS (Trøndelag fylkeskommune), Nidarvoll skoler og rehabsenter (Trondheim kommune), ny hoppbakke i Granåsen (Trondheim kommune) og Holtermannsvegen 1 til 13 (Entra).   Hos oss vil du få en viktig rolle i vår faglige utvikling. Vi er en ettertraktet rådgiver på plasstøpte konstruksjoner der bruk av effektive armeringsmedoder som 3D armering, fiberarmering og etteroppspente konstruksjoner er etterspurt av våre kunder. I tillegg vil vi ytterligere styrke vår satsning innen tre, massivtre, prefabrikkert betong og stålkonstruksjoner. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.    Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til prosjektering og rådgiving, men basert på interesse og kompetanse er det også muligheter for å ta på seg oppgaver innen digitalisering, salgs og markedsarbeid, tilbudsledelse og oppdragsledelse.        BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT   Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?    Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne innovative, kostnadsbesparende og miljømessig gode løsninger på våre kunders utfordringer? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.   Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:     Relevant utdanning fra høyskole eller universitet innen fagområdet konstruksjonsteknikk  Minimum 5 års erfaring  Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner  Behersker verktøy som Revit og FEM-design. Erfaring med parametrisk design er en fordel, men ikke et krav.     Du må også kunne identifisere deg med våre verdier Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert.      HVA MER KAN VI TILBY DEG?   Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og utvikling.    Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.   Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram   Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid   Firmahytter rundt omkring i hele landet      LITT MER OM OSS  Du vil inngå i seksjon konstruksjon som består av 16 medarbeidere og arbeidssted vil være i Trondheim eller Ålesund. I Trondheim er vi ca. 200 faglige dyktige medarbeidere som holder til i moderne lokaler på Sluppen. I Ålesund er vi 20 medarbeidere som holder til på Skansekaia. Vi er 450 konstruktører på landsbasis.    Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad | Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!    For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder konstruksjonsteknikk Bjørnar Hamstad på telefon +47 930 44 226 eller epost: bjornar.hamstad@multiconsult.no.      Kontaktpersoner: Bjørnar Hamstad Seksjonsleder +4793044226 Bjornar.hamstad@multiconsult.no    
29.06.2020 Trondheim, Ålesund
På bakgrunn av økende aktivitet, ønsker Peab Asfalt å styrke sitt team av dyktige ledere i Grenland. Vi søker etter en operativ prosjektleder som sammen med kompetente fagarbeidere ute på veien, vil gjennomføre våre prosjekter i henhold til våre oppdragsgiveres ønsker og behov.  Arbeidsoppgaver Skaffe jobb, velge ut de rette prosjekter samt være med i anbudsfasen Sette sammen team til de ulike prosjektene Totalansvar for prosjektet Oppfølging og kvalitetssikring av HMS arbeidet i prosjekt Økonomi og fremdrift Lede prosjektteamet Samordning av UE og leverandører Ansvar for personal og oppfølging av de. Rapportering ihh til gjeldende rutiner Deltakelse i distriktets møter og medvirkende i distriktets prosjekt-rapportering  Kvalifikasjoner Sivilingeniør, ingeniør og/eller relevant erfaring med asfalt og / eller anlegg Erfaring med og evnen til å lede, herunder gode samarbeidsevner Resultat- og produksjonsorientert Kjenne godt til Kontraktsstandardene Kunnskap om økonomistyring av prosjekter God kjennskap til anleggsmarkedet i Grenland Gode formuleringsevner skriftlig og muntlig på norsk. Gode datakunnskaper Personlige egenskaper Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper Strukturert og systematisk Kremmerånd og godt utviklet forretningsforståelse Evnen til å motivere og lede andre mennesker Evne til å tenke helhet i en stor kompleks organisasjon Er beslutningsdyktig- en iverksetter og gjennomfører Egenskaper som passer til våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig I tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger vil du i Peab oppleve å jobbe i et miljø der du får stor variasjon og mye ansvar. Du får stor mulighet til å forme din egen utvikling og videre karriere. Arbeidssted og kontorsted er Skien/Grenland.  
22.06.2020 Grønland, Skien
Vi har behov for å styrke vårt fagmiljø innenfor Kvalitet og søker derfor: Senior Kvalitetsrådgiver Å være kvalitetsrådgiver er en utfordrende, spennende og utviklende rolle. Du vil være en pådriver og inneha en nøkkelrolle for å sikre systematisk oppfølging av kontrakt og planer i prosjektene som bidrar til effektiv produksjon og lønnsom drift. Vi ønsker å ansette deg med stort engasjement som virkelig brenner for faget.  Arbeidsoppgaver Opptre som rådgiver og pådriver for prosjektledelsen ute i prosjektene Etablere og drifte kvalitetsarbeidet i prosjektene Bidra med videreutvikling av KS-arbeidet i prosjektene Kursing/opplæringsvirksomhet Utarbeidelse av rapporter og dokumentasjon Analysere trender Kvalifikasjoner Bachelor eller Master grad innenfor HMS/Bygg/Anlegg Må ha minimum 5 års erfaring med KS-arbeid Ønskelig med erfaring fra prosjektorganisasjoner  Ønskelig med erfaring fra Bygg og Anlegg  Egenskaper God kommunikasjons- og samarbeidsevne Systematisk og metodisk i sin tilnærming Nettverksbygger  God påvirkning og gjennomføringsevne Analytisk  Vi kan tilby Mulighet til å videreutvikle og være en pådriver for prosjektets kvalitetsarbeid sammen med meget dyktige kollegaer Delta i fagnettverk på tvers av regioner og forretningsområder Store muligheter for personlig utvikling Stort internasjonalt selskap med høyt fokus på Kvalitetsstyring Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Stillingen vil være organisert i prosjekt og innebærer pendling til og fra prosjektet på ukesbasis. Det er normalt 4 dagers uke. Våre anleggsprosjekter er lokalisert i alle geografiske deler av Norge.  Kontakt: KS leder FO Anlegg Kent Klokset tlf. 901 11 019 HR-sjef region Industri, Bro og Marine Grete Espen tlf 928 51 222  Søknadsfrist er 31.07.2020, lang søknadsfrist pga sommerferie, men send gjerne din søknad tidligere.
22.06.2020 Norge
Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innenfor elektro i en stilling hvor du blir en del av vår seksjon innen Bygg og tekniske systemer i vårt Elektroteam i Alta. For denne rollen trenger du engasjement for prosjektering innen elektro og lidenskap for å skape gode leveranser for våre kunder, både offentlige og private. Er du vår nye Senior Elektroingeniør-Fagansvarlig? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.   Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.   Bli en del av vår Alta-avdeling Som vår nye Senior Elektroingeniør-Fagansvarlig blir du en del av et flerfaglig miljø, som dekker Areal- og samfunnsplanlegging, Vann og avløp, Samferdsel og Bygg og tekniske systemer. Vårt kontor består i dag av 37 gode kollegaer, hvorav vår seksjon teller 11 stk. Dine kollegaer på seksjonen foruten elektro består av prosjektledere, saksbehandlere byggsøk, godkjente takstmenn og konstruksjonsingeniører  .   Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være: Elektroteknisk prosjektering innen både samferdsel og byggelektro Overordnet ansvar for faglig prosjektering Ansvar og deltagelse i tverrfaglige prosjektering Kvalitetssikring og kompetansehevning i seksjonen Utarbeidelse og ansvar i tilbud Kundekontakt og oppfølging av kunder   Vi støtter den faglige utviklingen din Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være: Prosjekteringserfaring Kursing og faglig utvikling Utdanning på bachelor eller masternivå Delta i fagnettverk Revit, Novapoint, Feddok, m.m.   I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode norskkunnskaper, er selvstendig, lærevillig og trives med faglige utfordringer. I tillegg, så er gode kommunikasjonsegenskaper og evnen til godt samarbeid med kunder og kollegaer et must.   Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur  Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.   Rambøll i Norge Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.   Slik søker du Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.07.2020. Vi vil behandle søknader fortløpende.   Har du spørsmål?Kontakt [Bjørn Harald Høgmo, Seksjonsleder Bygg og Tekniske systemer, 41686211, bjorn.harald.hogmo@ramboll.no Lars Kvernmo, Avdelingsleder Rambøll Alta, 95122847, lars.kvernmo@ramboll.no
16.06.2020 Alta
Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring innen konstruksjonsteknikk i en stilling hvor du blir fagansvarlig innen konstruksjonsteknikk i seksjonen Bygg og Tekniske systemer. For denne rollen trenger du engasjement og erfaring vedrørende prosjektering av bygningskonstruksjoner, samt lidenskap for å lede og bistå teamet med faglig ansvar og gode leveranser. Er du vår nye Senior Byggingeniør- Fagansvarlig? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.   Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.   Bli en del av vår Alta-avdeling Som vår nye Senior Byggingeniør- Fagansvarlig blir du en del av et flerfaglig miljø, som dekker Areal- og samfunnsplanlegging, Vann og avløp, Samferdsel og Bygg og tekniske systemer. Vårt kontor består i dag av 37 gode kollegaer, hvorav vår seksjon teller 11 stk. Dine kollegaer på seksjonen består av prosjektledere, saksbehandlere byggsøk, godkjente takstmenn og konstruksjonsingeniører.   Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være: Byggteknisk prosjektering innen anlegg og bygg Overordnet ansvar for faglig prosjektering Ansvar og deltagelse i tverrfaglige prosjektering Kvalitetssikring og kompetansehevning i seksjonen Utarbeidelse og ansvar i tilbud Kundekontakt og oppfølging av kunder   Vi støtter den faglige utviklingen din Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være: Bachelor eller master innen konstruksjonsteknikk Erfaring med BIM, AutoCad, Revit, Tekla, Robot, Fem-desing, m.m. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk   I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig, lærevillig og trives med faglige utfordringer, evnen til å tenke tverrfaglig samt, gode kommunikasjonsegenskaper og evnen til godt samarbeid med kunder og kollegaer.   Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur  Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.   Rambøll i Norge Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.   Slik søker du Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.07.2020. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader fortløpende.   Har du spørsmål?Kontakt Bjørn Harald Høgmo, Seksjonsleder Bygg og Tekniske systemer, 41686211, bjorn.harald.hogmo@ramboll.no Lars Kvernmo, Avdelingsleder Rambøll Alta, 95122847, lars.kvernmo@ramboll.no
16.06.2020 Alta
Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innenfor elektro i en stilling hvor du blir en del av vår seksjon innen Bygg og tekniske systemer i vårt Elektroteam i Alta.For denne rollen trenger du engasjement for prosjektering innen elektro og lidenskap for å skape gode leveranser for våre kunder, både offentlige og private. Vi har store vekstambisjoner og søker etter både nyutdannede og deg med noen års erfaring.Er du vår nye Elektroingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.   Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.   Bli en del av vår Alta-avdeling Som vår nye Elektroingeniør blir du en del av et flerfaglig miljø, som dekker Areal- og samfunnsplanlegging, Vann og avløp, Samferdsel og Bygg og tekniske systemer. Vårt kontor består i dag av 37 gode kollegaer, hvorav vår seksjon teller 11 stk. Dine kollegaer på seksjonen foruten elektro består av prosjektledere, saksbehandlere byggsøk, godkjente takstmenn og konstruksjonsingeniører .   Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være: Elektroteknisk prosjektering innen både samferdsel og byggelektro Deltagelse i tverrfaglige prosjekter Utarbeidelse i tverrfaglige tilbud Kundekontakt og oppfølging av kunder   Vi støtter den faglige utviklingen din Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være: Prosjekteringserfaring Kursing og faglig utvikling Utdanning på bachelor eller masternivå Delta i fagnettverk Revit, Novapoint, Feddok, m.m.   I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode norskkunnskaper, er selvstendig, lærevillig og trives med faglige utfordringer. I tillegg, så er gode kommunikasjonsegenskaper og evnen til godt samarbeid med kunder og kollegaer et must.     Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur    Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.   Rambøll i Norge Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.   Slik søker du Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.07.2020. Vi vil behandle søknader fortløpende.   Har du spørsmål?Kontakt [Bjørn Harald Høgmo, Seksjonsleder Bygg og Tekniske systemer, 41686211, bjorn.harald.hogmo@ramboll.no Lars Kvernmo, Avdelingsleder Rambøll Alta, 95122847, lars.kvernmo@ramboll.no
16.06.2020 Alta
Vis alle 15.843 ledige stillinger

Stillingsbeskrivelse

Om oss

FPC har over 30 års erfaring med samtlige typer rådgivningstjenester innen bygg- og eiendomsbransjen. Vårt kunderegister er hovedsakelig profesjonelle utbyggere av større leilighetskomplekser og næringseiendommer, samt komplisert restaurering og ombygging av Oslos gamle murhusbebyggelse. I tillegg håndterer vi prosjekter for private aktører som bygger til eget bruk. Vårt hovedfokus er å ta vare på våre oppdragsgivere med hensyn på økonomi, fremdrift og kvalitet. Dette strekker vi oss langt for å oppnå.

Vi tilstreber at den enkelte så langt som mulig skal arbeide med de oppgavene den selv liker best. Dette som et ledd i å bygge opp økt spisskompetanse innenfor de ulike faser av prosjektene.

FPC tilbyr således komplett prosjektadministrasjon fra A til Å, herunder:

 • Generell rådgivning innenfor eiendomsutvikling i alle faser
 • Prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse
 • Kontraktrådgivning og kontraktforhandlinger
 • Kontrahering av prosjekterende og utførende
 • Kalkyler, budsjettering og økonomioppfølging
 • Økonomi-, fremdrift- og kvalitetskontroll i alle prosjektfaser
 • Arbeid med, og oppfølging av SHA og HMS
 • Overtakelse- og garantibefaringer

Stillingsbeskrivelse

Vi er nå på jakt etter våre to neste medarbeidere. Om du har erfaring med noe av det overstående og er interessert i nye utfordringer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en diskré og uforpliktende prat. Medarbeidere får gode muligheter til videre utvikling innen prosjektstyring og rådgivning, med målsetning om å kunne stå ansvarlig for selvstendige prosjektgjennomføringer.

Kvalifikasjonskrav

Bachelorgrad ingeniørutdanning, høgskolegrad eller tilsvarende, men også personer med tilstrekkelig og relevant erfaring vil bli vurdert.

 • I en erfaren søker ser vi etter en person med 5 + års relevant erfaring, fortrinnsvis som prosjektleder eller tilsvarende. Vi legger særlig vekt på at personen er selvstendig, pliktoppfyllende og ærlig. Det anses fordelaktig med et etablert nettverk blant byggherrer, prosjekterende og utførende.
 • I en yngre søker ser vi etter person med noe erfaring i bransjen og legger vekt på interesse for våre arbeidsoppgaver og ambisjoner for fremtiden.

Erfaringskrav

 • God kontraktforståelse og interesse for bygg-relaterte avtaleverk og forskrifter
 • Like nye og utfordrende oppgaver
 • Høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet
 • Gode samarbeidsevner
 • Evner å se en problemstilling fra ulike perspektiver
 • Gode formuleringsegenskaper, både muntlig og skriftlig
 • Oppriktig og ærlig

Andre erfaringer som verdsettes

 • Prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse
 • Koordinator utførende / prosjekterende eller liknende
 • Offentlige anskaffelser
 • Nettverk innenfor bransjen

Betingelser

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Lønnsstruktur legges opp til den enkelte
 • Fleksible arbeidstider under selvstendig ansvar

Send gjerne en kortfattet søknad og CV med eventuelle referanser ved interesse.

Kvalifiserte søkere kontaktes fortløpende for diskré og uformell samtale.

Kontakt: post@fpc.no

Søknadsinformasjon

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Finvold Prosjekt Consult AS