<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

JM Norge AS TRAINEE PROSJEKTUTVIKLING

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt.
Er du talentet vi søker til vårt traineeprogram innen prosjektutvikling? For oss i JM er langsiktighet viktig og derfor gir vi våre traineer de beste forutsetningene for en spennende karriere. Med andre ord søker vi deg som har potensiale til å bli en nøkkelperson for JM, og som vil bidra til å utvikle framtidens samfunn og skape bærekraftige bomiljøer.   
 
Programmet 
Traineeprogrammet starter opp i august 2019 og går over to år. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet, og består av fem blokker. I slutten av hver blokk samles alle traineene i konsernet til en teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet kommer du til å arbeide innen ulike områder i bedriften, og dermed få kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. I en av blokkene er du utplassert et annet sted eller i en annen region.  
 
Som trainee i JM åpnes døren til en spennende karriere. Etter avsluttet traineeprogram begynner du som assisterende prosjekteringsleder. På sikt vil vi at du skal fortsette å utvikle deg som prosjektleder og deretter kanskje i høyere lederstillinger innenfor JM. 
 
Din profil 
Du har en sivilingeniøreksamen / mastergrad med spesialisering innen bygg, bygg- og miljøteknikk, byutvikling, konstruksjon, arkitektur, industriell økonomi eller tilsvarende. Vi søker deg som er nyutdannet eller har maksimalt to års erfaring fra arbeidslivet. Du har interesse for bransjen og viljen til å utvikle deg som leder. Ulike typer av engasjement ved siden av studiene er en fordel. 
 
For oss er det en selvfølge at du deler våre kjerneverdier: Kvalitet, Pålitelighet, Langsiktighet, Engasjement, Lydhørhet og Stilfølelse.  
Du kommer til å arbeide innen ulike deler av JM, og det er derfor viktig at du har lett for å samarbeide og knytte nye kontakter. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikle deg, i tillegg til å være nysgjerrig og analytisk anlagt. 
 
Vårt tilbud 
Som medarbeider i JM er du med og skaper samfunn for dagens og morgendagens mennesker. Du får spennende utfordringer med lærerike arbeidsoppgaver. Gjennom dine ulike utplasseringer får du mulighet til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du en god jobb og viser initiativ og interesse, vil du ha svært gode utviklingsmuligheter i JM.  
Søknadsfrist er 20. januar 2019.  
 
Har du spørsmål om programmet, er du velkommen til å kontakte Liss Heidi Heiberg,  
mobil 932 99 700. 
 
Velkommen til å skrive din historie med oss! 
Om arbeidsgiveren

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer om JM Norge AS

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktperson

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger