Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Vi bygger Norge med IT! Vil du være med på IAM-stjernelaget? ATEA

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Søk på stillingen


Klikk for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.
Epost: Marion.GLogg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: 0667 OSLO

Web: http://https://recruit-it.experis.no/no/ledig-stilling?job=1027964&title=iam-konsulent

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess
Flere stillinger
Vis alle 30.259 ledige stillinger

Bli kjent med ATEA

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. Explore er måten vi møter fremtiden på, og vi prøver å bli litt bedre hver dag. Vi vil være The Place to Be for kollegaer, kunder og partnere, og vi tror på at en god kultur danner grunnlag for gode kundeopplevelser.

I Atea får du 1650 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Sammen jobber vi for en bedre fremtid der vi bygger Norge med IT ved å levere teknologi av og for mennesker. Vi jobber blant annet med Smart Cities, velferdsteknologi, utdanningsteknologi, analyse, havbruk og kraft. Vil du være med på å forme fremtiden sammen med oss? Bli kjent med oss da vel!

Brenner du for IT sikkerhet og har erfaring med Identity and Access management?Som IAM-konsulent vil du inngå i et faglig tungt sikkerhetsmiljø med omtrent 100 konsulenter på landsbasis. Du vil jobbe prosjektbasert med høyt kompetente kolleger og bistå med både design, planlegging og implementering av identitetsløsninger. Det er ønskelig at du har god forståelse av forretningsprosesser knyttet til on-/offboarding og tilgangsstyring. Videre at du har erfaring med basiselementer som finnes i enhver IT-infrastruktur (eksempelvis katalogtjeneste, serverinfrastruktur, databaser). Stillingen innebærer utføring av tekniske oppgaver slik som scripting og automatisering, men også support og rådgivning ut mot kunden. Vi tror at du vil lykkes som IAM-konsulent gjennom å bli godt kjent med våre kunders visjon, mål og strategi. Våre kunder er ikke bare ute etter en leverandør, men også en god og langsiktig sparringspartner. Du er nysgjerrig, opptatt av å forstå kundens prosesser og identifisere muligheter for digitalisering. Du må være god til å kommunisere og kunne oversette teknologi til noe kundene forstår. Vi ser etter deg som er løsningsorientert, løfter blikket og ser strategiske muligheter der andre tenker teknologi. Du har lidenskap for å designe, implementere, igangsette og forvalte, og drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål. Du trigges av å løse komplekse problemstillinger. Hos Atea legger vi vekt på tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet. Som en del av vårt team vil du garantert få inspirerende prosjekter med variasjon i arbeidsoppgavene. Vi lover deg utfordringer og et miljø hvor du kan vokse personlig og profesjonelt. Har du lyst til å bli med oss på reisen videre?
Les mer om ATEA

Stillingsbeskrivelse

Søk på stillingen


Klikk for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.
Epost: Marion.GLogg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: 0667 OSLO

Web: http://https://recruit-it.experis.no/no/ledig-stilling?job=1027964&title=iam-konsulent

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 26
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)