<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Tolga kommune Lærer 100% fast stilling og mulig vikariat

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Kort om stillingen:

I Tolga kommune er det to grunnskoler. I sentrum ligger Tolga skole for elever fra 1. til 10. trinn (145 elever). Skolen er en flerkulturell skole med elever fra 12 ulike nasjoner.I bygda Vingelen som ligger en mil fra sentrum, er skolen for elever fra 1. - 7. trinn (55 elever). Skolen jobber etter fådeltskole-prinsippet. Tolga fikk Skoleeierprisen i 2018. Skolene i Tolga arbeider i team, og har i mange år hatt ekstra tilstedeværelse og et tett samarbeid med lokalmiljøet. Kort om stillingen: Tolga skole (1. - 10. trinn) har ledig fast 100 % stilling som lærer fra august 2019 (fra skoleåret 2019/20). Stillingen er for tiden knyttet til barnetrinnet (1 - 7). I forbindelse med studiepermisjon og annen permisjon kan bli ledighet i deler av stilling (vikariat), fra skoleåret 2019-20 ved Tolga skole (1. - 10. trinn) og Vingelen skole (1. - 7. trinn). Behovet er ikke kjent før vi vet hvor mange som innvilges studieplass eller annen permisjon.

Krav til kompetanse:

Til 100 % stilling ved Tolga skole må det påregnes kontaktlærerfunksjon, på småtrinnet (1.-4. trinn). Til ev vikarstilling vil det være arbeid på barnetrinnet (1. - 7. trinn) Det søkes etter allmenlærerkompetanse og erfaring med begynneropplæring i norsk og matematikk. Det er generelt ønskelig med kompetanse for å undervise i de fleste fag på barnetrinnet (1. - 7. trinn).

Personlige egenskaper:

  • Evne til samarbeid
  • Evne til åpen kommunikasjon
  • Evne til å anerkjenne forskjellighet
  • Evne til å skape gode relasjoner
  • Evne til å skape tillit
  • Evne til å utrykke seg godt både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

Spennende, utviklende og givende oppgaver i en liten, men positiv og kompetent organisasjon. Stillingen lønnes etter gjeldende regelverk. Det er 6 måneders prøvetid på alle faste stillinger i Tolga kommune. Intervju vil bli gjennomført. Politiattest ikke eldre enn 3 mnd. må framlegges før tiltredelse. Tilsettinger skjer på de vilkår som går fram av lover, reglement og tariffavtaler, herunder risikodekning i pensjonsordning hvor arbeidstaker og arbeidsgiver betaler innskudd. I henhold til Offentleglova § 25 2. ledd kan søkerlister offentliggjøres. Ønsker søker sin søknad unntatt offentlighet, må dette begrunnes i søknaden. Du blir varslet dersom ønsket om reservasjon ikke blir tatt til følge. Som IA-bedrift oppfordrer Tolga kommune kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

Søknad sendes:

Tolga kommune benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknadsskjema via funksjonen "Søk på stilling" på vår hjemmeside. Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer din CV i søknadsskjemaet. Det er ikke mulig å sende med vedlegg. Attester og vitnemål må derfor medbringes til intervju. Spørsmål om Tolga skole kan rettes til rektor Reidun Joten, Logg inn for å se kontaktinformasjon, telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: TOLGA

Web: https://www.tolga.kommune.no
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Tolga kommune ligger i Nord-Østerdalen i Hedmark, midt mellom regionsentrene Tynset og Røros. Kommunen har ca. 1600 innbyggere. Disse er fordelt på bygdene Vingelen, Hodalen, Øversjødalen og kommunesenteret Tolga. Kommunen har ca. 160 ansatte. Næringslivet i Tolga er preget av ei sterk og offensiv landbruksnæring. Kommunen har over flere år bevisst satset på tilflytting, og har i dag innbyggere fra nesten 20 ulike nasjoner. Fokus for Tolga kommune er: Kompetanse - Kvalitetsutvikling - Kvalitetssikring (3K) K = Kompetanse (Medarbeiderskap) K = Kvalitetsutvikling (LEAN) K = Kvalitetssikring (Kvalitetslosen)

Les mer om Tolga kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger