<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Forsvaret Ønsker du deg tilbake i Forsvaret for å delta i et spennende prosjekt ved Bjerkvik tekniske verksted? - Forsvaret

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Kjenner du Forsvaret godt? Bjerkvik tekniske verksted (BTV) er på jakt etter en strukturert og offensiv medarbeider som trives i et miljø med høyt tempo til prosjekt nytt Artilleri. Prosjektet skal etablere en ny måte å forvalte materiellsystemet til Forsvarets nye artilleri.
Forsvarsmateriell og den sørkoreanske leverandøren Hanwha Land Systems har inngått avtale om levering av nytt artillerisystem til Hæren. Det skal overføres testutstyr, treningsmateriell og kunnskap, slik at BTV kan forvalte materiellet på en effektiv måte, med fokus på tilgjengelighet.
Verkstedet er ett av de største tekniske verksteder på landsiden i Forsvaret, og er lokalisert i Bjerkvik, med en filial i Osmarka ca. 5 km sør for Harstad/Narvik/Evenes flyplass. Verkstedet har høy kompetanse innenfor mange fagfelt/områder.

Arbeidsoppgaver

  • Hovedansvar for opplæring av 1-5 linje Nytt Artilleri
  • Herunder være med å utvikle utdanningssystem og kvalitetssikringssystem for vedlikeholdsutførsel. I tillegg være ansvarlig for Kjøretrener.

Kvalifikasjoner

  • Tilfredstille kravene til Oversersjant, herunder gjennomført befalsskole, være medisinsk skikket og bestå fysisk nivå 3 før ansettelse.

  • Gode kunnskaper om Forsvaret

  • Minimum 3 års teknisk tjeneste eller forvaltningstjeneste.

  • Minimum 2 års instruktørerfaring på tyngre belte fra Operativ avdeling.

  • Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for hemmelig før tiltredelse

    Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Kjennskap til operering av tyngre beltekjøretøy.

Utdanningsnivå

  • Grunnleggende befalsutdanning (GBU)

Personlige Egenskaper

  • Må være strukturert og evne å være i forkant
  • Inneha gode samarbeidsevner
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gode datakunnskaper
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Aktuelle kandidater må påregne intervju

Språk

  • Norsk
  • Engelsk

Vi tilbyr

  • Et spennende og hektisk arbeidsmiljø med mange oppgaver og ufordringer.

  • Fleksibel arbeidstid, med mulighet for trening i arbeidstiden.

  • Gode pensjons- og velferdsordninger.

  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som Oversesjant (kode 1566) Ltr. 56 - 62, pt. kr 488 500 - 544 400 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Av dette trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.

    Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning, og rekruttere personer med innvandringsbakgrunn. Som IA-virksomhet legger Forsvaret vekt på å legge til rette arbeidsforholdet for personer med redusert funksjonsevne.

    I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Søknader uten attester og vitnemål blir ikke vurdert. Det blir gjennomført bakgrunnssjekk når sikkerhetsklarering gjennomføres.

Kontaktinformasjon

Sørensen, Svein-Olav, Major, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Bjerkvik

Nøkkelinformasjon:

Annonsør:Forsvaret

Ref. nr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon20
Stillingsbrøk: 100%
Heltid, Fast
Antall stillinger: 1
Søknadsfrist: 18.02.2019




Adresse: Narvik


Om arbeidsgiveren

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser.
Som en del avForsvarets logistikkorganisasjon(FLO) sørger du for at Forsvaret kan utføre sine oppgaver og forsvare landet på best mulig måte. FLO fornyer, forenkler og forbedrer Forsvarets logistikk. Det gir styrket kampkraft og bærekraft. I FLO jobber sivile og militære med høy kompetanse og lang erfaring med militær logistikk og materiell. Forsyning og vedlikehold av materiell, som er unikt for Forsvaret, er kjernekompetansen til FLOs ansatte. FLO ivaretar innkjøp og driftsanskaffelser for forsvarssektoren. Frem mot 2020 skal FLO jobbe for å bli best i offentlig sektor på anskaffelser av varer og tjenester. IVedlikeholdsavdelingenvedlikeholdes alt fra Sjøforsvarets fartøyer til Hærens og Heimevernets stridsvogner, kjøretøy og våpen - i tillegg til komplekse sambandssystemer.

Les mer om Forsvaret

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Lærlinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Forsvaret