Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kjøkkenmedarbeider Unicare Jeløy

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Ved Unicar Jeløy legger vi vekt på et variert og allsidig kosthold med spennende, næringsrik og velsmakende mat. Vegetarisk mat er en sentral del av kostholdet, men vi tilbereder også kjøtt- og fiskeretter. Kjøkken og spisesal består av ca 8,5 årsverk. Arbeidsoppgavene innebære både matproduksjon og servering. Manglende fagkompetanse kan kompenseres med relevant erfaring.

Vi ser for oss en arbeider som er fleksibel og samarbeidsvillig. I tillegg er det en fordel om du kan stå på i hektiske perioder.

Søknader vurderes fortløpende.

Personlige egenskaper

  • Fleksibel
  • Nøyaktig
  • Produktiv
  • Gode samarbeidsevner

Ønsket kompetanse

  • Kokk


Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: MOSS
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess
Flere stillinger
Vis alle 30.643 ledige stillinger

Unicare Jeløy er et rehabiliteringssenter beliggende på Jeløy utenfor Moss. Vi het tidligere Jeløy Kurbad. Vi har 77 sengeplasser og avtale med Helse Sør-Øst på 62 døgnplasser og 11 dagplasser. Stedet har sentral beliggenhet på vakre Jeløy. Vi har i overkant av 58 årsverk og en tverrfaglig stab med leger, fysioterapeuter, sykepleiere, ergoterapeuter, psykologer, sosionom, jobbveileder, logoped og ernæringsfysiolog. Unicare er et norsk, privat helseforetak, med ca. 3000 ansatte. Vi leverer tjenester til store bedrifter, til helseforetak, til kommuner og til private. Unicare er i sterk vekst og vi har økende etterspørsel etter våre tjenester. Omtanken for enkeltmennesket gjør Unicare til et godt valg, også for deg som arbeidstaker. Unicare er eid av ledelsen og eksterne investorer, og vårt hovedkontor ligger på Bislett i Oslo. Vi har sunn økonomi, god likviditet og lav gjeld.

Les mer om Unicare Jeløy

Stillingsbeskrivelse

Ved Unicar Jeløy legger vi vekt på et variert og allsidig kosthold med spennende, næringsrik og velsmakende mat. Vegetarisk mat er en sentral del av kostholdet, men vi tilbereder også kjøtt- og fiskeretter. Kjøkken og spisesal består av ca 8,5 årsverk. Arbeidsoppgavene innebære både matproduksjon og servering. Manglende fagkompetanse kan kompenseres med relevant erfaring.

Vi ser for oss en arbeider som er fleksibel og samarbeidsvillig. I tillegg er det en fordel om du kan stå på i hektiske perioder.

Søknader vurderes fortløpende.

Personlige egenskaper

  • Fleksibel
  • Nøyaktig
  • Produktiv
  • Gode samarbeidsevner

Ønsket kompetanse

  • Kokk


Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: MOSS
Logg inn for å se kontaktinformasjon

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Unicare Jeløy