<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Kulturrådet Arrangementsansvarlig

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du bli vår nye kollega?

Hvert år arrangeres det godt over hundre store og små møter og arrangementer mellom Kulturrådet og kulturfeltet. Vi søker deg som har en lidenskap for arrangementer og som kan bidra til å skape en helhetlig og profesjonell profil på alle arrangementer uavhengig av størrelse og omfang.

Stillingen som arrangementansvarlig er en nyopprettet seniorrådgiverstilling, og vil ha ansvar for å produsere og gjennomføre arrangementer i samarbeid med Kulturrådets fagseksjoner. Den rette kandidaten vil i stor grad kunne være med å forme egen arbeidshverdag og har høy grad av selvstendighet. Du vil jobbe tett med kommunikasjonsavdelingen og ledelsen for å skape en gjennomført profil på Kulturrådets arrangementer.

Kommunikasjonsavdelingen

Kommunikasjonsavdelingen jobber ut i fra et mål om at Kulturrådet skal være en synlig og tydelig aktør i kunst- og kulturfeltet. Vi skal kommunisere vårt formål, våre prioriteringer og beslutninger og effekten av disse, og våre viktigste målgrupper skal enkelt finne den informasjonen de til enhver tid trenger. Vi ønsker å jobbe sammen med deg som trives med en travel og variert arbeidsdag, og som vil være en del av et kunnskapsrikt og engasjert miljø.

Kommunikasjonsavdelingen ligger i direktørens stab og har i tillegg til kommunikasjonsdirektør seks faste ansatte. Avdelingen har ansvar for eksternkommunikasjon, mediehåndtering, omdømmearbeid og profilering, samt å forvalte Kulturrådets kanaler, herunder hjemmesiden og sosiale medier, samt internkommunikasjon og forvaltning av intranett.

Kvalifikasjoner

Den riktige kandidaten for denne stillingen har erfaring fra produksjon og gjennomføring av arrangementer, gjerne innefor kulturfeltet. Du må være selvstending og selvgående og evne å sjonglere flere oppgaver samtidig.

Gode samarbeidsevner er en forutsetning.

For å være kvalifisert til denne stillingen må du ha:

  • Relevant utdanning på høyskolenivå
  • Minimum to år erfaring med arrangementproduksjon eller prosjektledelse
  • Kunnskap om kulturfeltet
  • Kjennskap til Kulturrådets rolle og oppdrag
Arbeidsoppgaver

Stillingen er opprettet for å profesjonalisere og koordinere Kulturrådets arrangementer. Du vil ha ansvar for å produsere og arrangere større arrangementer, intern koordinering og samarbeide med eksterne leverandører.

Du skal utvikle et utrykk og en struktur som kan gjenskapes på ulike typer arrangementer for å gi et helhetlig inntrykk.

  • Overordnet produksjonsansvar for arrangement, konferanser og møter, internt og eksternt
  • Kontakt med eksterne aktører og leverandører
  • Samarbeid med og rådgivning til interne fagseksjoner og ledelsen
  • Bidra til en tydelig profilering av Kulturrådet eksternt
Egenskaper og verdier

Du identifiserer deg med våre verdier:

  • Åpenhet, nysgjerrighet og integritet.
  • Gode samarbeidsevner
  • Viser initiativ og er selvgående
  • God gjennomføringsevne
Vi tilbyr

Lønn i stillingskode 1364 seniorrådgiver fra kr 576 100 til 658 300. For særlig kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes.

Det kreves som hovedregel minimum 5 års arbeidserfaring for tilsetting som seniorrådgiver.

Medlemskap i Statens pensjonskasse, medlemsinnskuddet på 2 % trekkes fra brutto lønn.

Kulturrådet har fleksibel arbeidstid.

Kulturrådet er en IA-virksomhet, som ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og tar hensyn til kjønn, alder og personer med minoritetsbakgrunn i sammensetningen av medarbeidere i administrasjonen. Kulturrådet deltar i statens inkluderingsdugnad og vi vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, kan brukes til rapporteringsformål.

Kontaktperson: Kommunikasjonsdirektør Annelene Foss Svingen - tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon

Se annonsen og søk på stillingen




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Kulturrådet støtter kunst- og kulturprosjekter over hele landet, driver utviklingsarbeid og er rådgiver for staten i kulturspørsmål. Gjennom støtte til profesjonelle kunstnere, arrangører, utgivere og ulike kulturvirksomheter bidrar Kulturrådet til at kunst og kultur skapes, dokumenteres, bevares og gjøres tilgjengelig for flest mulig. Målet er at Norge skal ha et levende og mangfoldig kunst- og kulturliv. Kulturrådet

ble opprettet i 1965. I dag omfatter virksomheten Norsk kulturfond, Statens kunstnerstipend, Fond for lyd og bilde og flere statlige støtteordninger. Årlig mottar vi 20 000 søknader om støtte. I 2017 forvaltet Kulturrådet til sammen 1,3 milliarder kroner i statlige midler til kunst og kultur. Kulturrådet har ca. 120 ansatte og har kontorer i Oslo, Trondheim og Bodø.

Les mer om Kulturrådet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger