<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Infotjenester Er du vår nye utvikler?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi er i vekst, og søker derfor ny utvikler til vår Produkt & Tech avdeling som vil jobbe med våre kjernekomponenter og integrasjon av disse.

Som utvikler i vårt Core Tech team, vil du sammen med Teknisk Produktansvarlig og dine kollegaer levere stabile og gjenbrukbare felleskomponenter som brukes av SAAS plattformen og applikasjonene vi leverer. Du vil utføre tekniske oppgaver i forbindelse med test/kvalitetskontroll, dokumentasjon og lansering.

Teamet skal også videreutvikle integrasjonsplattformen vår, og samarbeide med våre konsulenter for levering av spesielle integrasjonsløsninger. Du vil jobbe prosjektbasert i en smidig prosjektstyringsmodell.

Vi ser etter en kreativ utvikler som er nysgjerrig på ny teknologi, og som stadig arbeider for å forbedre våre prosesser og rutiner med kunden i fokus. Du er kvalitetsbevisst, jobber strukturert og selvstendig, men er hele tiden bevisst på å samarbeide med de andre i teamet og å spille de gode.

Dette er en stilling hvor oversikt og gjennomføringsevne er sentralt. Du får muligheter til å være med på å utforme løsninger med moderne teknologi og verktøy. Du vil også påvirke hvilke teknologier og arkitektur som blir benyttet.

Vi ønsker du har:

  • Teknisk utdannelse på høyskolenivå, Informasjonsteknologi, gjerne med fokus på webapplikasjoner

  • Du har erfaring med utvikling av moderne webapplikasjoner på alle nivåer

    • .NET, C#, SQL server
  • God kjennskap til Azure plattformen

  • Vant med å jobbe med Front End rammeverk, gjerne React

  • Kjenne til Build og Deployment verktøy samt kildekodekontrollsystemer

  • God erfaring med mekanismer for autentisering og sikkerhet i webapplikasjoner

  • Gode norsk og engelskkunnskaper- både skriftlig og muntlig

Vi kan tilby en spennende og variert stilling i et konsern i vekst. Vi har konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger, samt fine velferdsordninger som firmahytter, treningsrom, kantineordning etc. Vi holder til i flotte lokaler i Sarpsborg, langs E6, sentralt i Østfold, uten bilkø kun 20 min fra Moss og 30 min fra Indre Østfold.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Teamleder Core Tech, Gjermund Bråten tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 25. mars 2019




Adresse: Kalnesveien 5,1712 Grålum

Om arbeidsgiveren

Infotjenester er en teknologi- og kompetanseleverandør innen HR, ledelse og økonomi. I 1985 ble vi etablert med en visjon om å gjøre det enklere å være arbeidsgiver. I over 30 år har vi utviklet oss til å bli et internasjonalt programvarehus, og den faglige kompetansen er fortsatt vår ledestjerne. Våre skybaserte HR-løsninger og håndbøker er bygd på jus, beste praksis og god kjennskap til hvor skoen trykker for HR, ledere og medarbeidere.

Infotjenester er etablert i Norge, Sverige og Polen. Vi er ca 230 ansatte og har en omsetning på over 300 millioner kroner. Vi holder til i nye, moderne lokaler sentralt på Grålum ved E6 i Sarpsborg.

Les mer om Infotjenester

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger