<  
>  
Stillingsannonse

Østre Toten kommune Miljøveileder i skolen, 100% ved Lena ungdomsskole

Søknadsfrist : 22.04.2029

Stillingsbeskrivelse

Arbeidssted

Lena ungdomsskole er en ungdomsskole med 280 elever og ca. 55 ansatte,herunder mange sosialfaglige ansatte. Det er for tiden tre og fire paralleller på hvert trinn. Skolen ble totalrenovert i 2012 og fremstår som en moderne skole.

Fakta om stillingen

100 % fast stilling som miljøveileder i skolen fom 01.08.19. 11 % lønnstrekk pga fri i skoleferiene.
Ved intern rekruttering vil det bli ledig et to-årig vikariat.
Ønsker du en jobb i et aktivt og spennende miljø, der ingen dager er like, er du velkommen til å søke.

Oppgaver som legges til stillingen: Direkte arbeid med enkeltelever med ulike utfordringer, samt forebyggende sosialfaglig arbeid. Deltakelse og mulig ledelse av gruppeprosesser i forbindelse med systemrettet arbeid i skolen og rundt enkeltelever. Tett samarbeid med lærerne og andre ansatte/samarbeidspartnere, herunder helsesøster,PPT, barnevern og bup Veiledning av kolleger, foreldre/foresatte.

Krav til søker

Formell utdanning:
Bachelor i vernepleie.
Tidligere praksis: Erfaring fra arbeid med barn og unge med ulike faglige og sosiale behov. Kvalifikasjonskrav: Evnen til å analysere og gjennomføre tiltak for enkeltelever og grupper med utfordringer Evnen til å bygge relasjoner til elever med spesielle behov, foreldre og andre samarbeidspartnere God muntlig og skriftlig fremstillingsevne Det er ønskelig med relevant praksis.

Ønskelig med:
Du bør være positiv, løsningsorientert, tydelig, god på å bygge relasjoner til elever og kolleger, kan jobbe godt selvstendig og i team, lage planer og følge dem, og kunne takle uforutsette situasjoner.
Personlig egnethet vil vektlegges. Kvalifiserte personer oppfordres til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn.

Politiattest påkrevd.

Kvalifiserte personer oppfordres til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn.

Vi kan tilby

Spennende og utfordrende oppgaver i et aktivt og utviklingsorientert pedagogisk miljø.

Som ansatt i Østre Toten kommune vil du omfattes av en god pensjons- og forsikringsordning. Vi har meningsfulle arbeidsoppgaver og et inkluderende arbeidsmiljø.
Arbeidstakere tilsettes i Østre Toten kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglementer og Hovedtariffavtalen. Det trekkes 2% av bruttolønn til pensjon.

Søknad sendes

Søknaden skal registreres i vårt elektroniske søknadssystem. Følg bruksanvisningen på vår hjemmeside www.ostre-toten.kommune.no. Ufullstendige søknader som er sendt utenom vårt system, kan ikke besvares. Trenger du hjelp til registreringen, eller til å opprette brukernavn og passord, kontakt vår personalavdeling, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon. Attester og vitnemål skal ikke legges ved den elektroniske søknaden, men tas med ved et evt. intervju.

Østre Toten kommune praktiserer meroffentlighet

Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne bes begrunne dette i søknaden. Dette er et krav i henhold til Offentlighetsloven §25. Du vil bli varslet dersom din anmodning ikke kan tas til følge.




Adresse: Østre Toten kommune

Om arbeidsgiveren

ØSTRE TOTEN KOMMUNE Østre Toten kommune har ca. 14 874 innbyggere og er den tredje største kommunen i Oppland. Kommunens visjon er "Livskvalitet ved Mjøsa". Vi leverer gode tjenester til innbyggerne våre takket være arbeidstakere med engasjement og høy kompetanse. Vi kan tilby utfordrende og meningsfulle arbeidsoppgaver innenfor et stort spekter av fagområder. Vi har en god pensjonsordning og et inkluderende arbeidsliv. Kommunens verdier er Nytenking, Kvalitet og Respekt.

Les mer om Østre Toten kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 22.04.2029

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Om stillinga Har du eit ønskje om å følgje opp strategiar og utredningar, svare på publikumsspørsmål, samarbeide med fagpersonar, og
28.03.2024 Flere steder
Send en åpen søknad til Trainee Narvikregionen! Vi deler din søknad med aktuelle arbeidsgivere i hele regionen!
Fortløpende Flere steder
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
03.04.2024 Oslo
Kontoret vårt i Bergen består av et stort tverrfaglig rådgiver- og ingeniørmiljø. Vi jobber med samfunnsplanlegging og prosjektering. I Bergen
07.04.2024 Bergen
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø og bidra til bærekraftige bygg- og anleggsprosjekter?
03.04.2024 Oslo
Vi ser etter deg som har noe arbeidserfaring innen solenergi og/eller batteri, og har lyst til å bli vår nye
03.04.2024 Bærum
I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer innen infrastruktur, og NCC Civil Engineering søker flere engasjerte
24.03.2024 Hele Norge
Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Østre Toten kommune