<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ski kommune Fagperson innen psykisk helse - Haugjordet ungdomsskole

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse


Haugjordet ungdomsskole er en fantastisk flott og moderne skole, hvor vi har alle muligheter til å drive spennende opplæring. Skolen har rundt 500 elever som er organisert i 9 baser med rundt 60 elever. De er delt i tre undervisningsgrupper som har hver sin kontaktlærer. Vi er opptatt av nære og gode relasjoner til elevene samt å utvikle kvaliteten på undervisningen i en digital hverdag. Skolen kjennetegnes av mange dyktige fagpersoner som jobber for at alle skal oppleve mestring, trivsel og utvikling. Haugjordet ungdomsskole er i perioden 2018 - 2022 valgt ut som universitetsskole for Universitet i Oslo, og vi jobber systematisk med elevenes læringsmiljø samt pedagogisk, didaktisk og digitalt utviklingsarbeid.

Ungdata-undersøkelsen peker mot at stadig flere unge opplever psykiske helseplager, samtidig er det en økning i antall unge som rapporterer om bekymringer, søvnvansker og stress. Fra 2020 skal livsmestring inn i de nye læreplanene, og det å være ung i dag er for mange veldig stressende, prosessen som foregår i kropp, hode og sinn kan være vanskelig å takle. Derfor er det viktig for oss at du er en som kan gi elevene kunnskap om hvordan de bedre kan forstå seg selv og andre.

De fleste elevene som oppsøker helsesykepleier kommer med psykososiale utfordringer, vi er en stor skole og behovet for en psykiatrisk sykepleier er økende. Dette skal være et lavterskel tilbud som ungdommen kan komme til hver dag. Vi ser for oss et tett samarbeid med helsesykepleier hvor man har mulighet til å utfylle hverandre. Med utgangspunkt i nyere forskning viser vi til at tidlig intervensjon er noe av det viktigste vi kan bidra med når ungdom strever.

Alle barn og unge som viser tegn til psykiske vansker eller blir utsatt for vanskelige omsorgssituasjoner skal fanges opp og hjelpes så tidlig som mulig. Skole er en sentral arena der vi kan fungere som et utgangspunkt og være en sentral aktør og koordinator for de ungdommene som strever.

Vi ønsker på bakgrunn av våre erfaringer og den kompetanse vi allerede innehar å ansette en person som er mer spesialisert på dette fagområdet. Stillingen skal ikke erstatte eksisterende tilbud, eller lovpålagte tjenester som kommunen skal levere, men dekke opp for et behov vi per i dag ikke har kompetanse til å håndtere på en tilfredsstillende måte.

Vi ser en økende utvikling i antall alvorlige fraværssaker. Det er mindre utfordringer knyttet til negativ adferd og rusmisbruk - men psykiske plager og nedstemte ungdommer med angstrelaterte vansker er økende. Flere av sakene utvikler seg raskt til bekymringsfullt skolefravær, som ofte medfører enda større og nye psykiske utfordringer.

Kvalifikasjoner

  • Psykiatri/ pedagogikk
  • Det er ønskelig med utdanning som psykiatrisk sykepleier, klinisk pedagog, psykolog eller lignende.

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet

Personlige Egenskaper

  • du setter elevens faglige og sosiale utvikling i sentrum
  • du er positiv og utviklingsorientert
  • du er raus og inkluderende
  • du har et faglig engasjement
  • du er fleksibel og har gode samarbeidsevner
  • personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

  • en ¿SKIkkelig¿ god skole som satser på utvikling av elevenes grunnleggende ferdigheter, godt læringsmiljø og god klasseledelse
  • gode pensjonsrettigheter
  • Ski kommune har en avtale om inkluderende arbeidsliv (IA)
  • Lønn: I hht. Ski kommunes lønnsspenn
  • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Attester og vitnemål lastes opp i søknaden. For stillinger i barnehage, SFO, skole og fritidsklubber, kreves politiattest ikke eldre enn 3 mndr. (Jf. opplæringsloven § 10 ¿ 9).
  • Arbeidstakere tilsettes i skoleverket i Ski kommune med prøvetid på 6 mnd. og etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler, herunder pliktig medlemskap i statens pensjonskasse.
  • Kun elektronisk søknad via lenke mottas.

Arbeidssted

Vevelstadveien 25
Langhus

Nøkkelinformasjon:

Annonsør:Ski kommune

Stillingsbrøk: 100% Fast Antall stillinger: 1 Søknadsfrist: 26.05.2019

For elektronisk søknadsskjema:





Om arbeidsgiveren

Rundt 20 minutter sør for Oslo finner du Ski kommune. Ski er den mest folkerike og sentrale kommunen i Follo i Akershus fylke. Kommunen rundet nettopp 30 000 innbyggere, og det bor omtrent 136 000 mennesker i hele Follo. Ski kommune er en IA-bedrift og har ca. 2100 ansatte.

Vi har gode bo- og oppvekstmiljøer, full barnehagedekning, gode skoletilbud og et stort mangfold innen kultur- og fritidsaktiviteter.

Kommunen har en spennende fremtid foran seg. I år er flere områdeplaner vedtatt. Follobanen, med dobbeltspor på strekningen Ski-Oslo S, skal stå ferdig i 2021 og er det største samferdselsprosjektet i Norge. Det forventes en kraftig befolkningsvekst i løpet av de neste 15 årene
Ski kommune ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at søknaden blir unntatt fra offentlighet. Søkere vil varsles dersom anmodningen ikke kan imøtekommes (jf. Offentlighetsloven § 25).

Les mer om Ski kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Ski kommune