<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Hydraulikk Competance Vi søker dyktig Industrirørlegger /hydrauliker

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Fagbrev er et krav til stillingen og det er en fordel med god kjennskap til hydraulikk. Du må også beherske norsk og engelsk muntlig/skriftlig. Har du kjennskap til diverst typer fittings som JIC, ermeto, a-lock, gyrolock samt kan bruke maskiner og utstyr til rør og fittings er det en stor fordel.
Det er en fordel om du har gyldige offshore sertifikater og gjerne erfaring
Offshoreturer kan forekomme, men stillingen krever at du som søker er bosatt i Bergensområdet, da store deler av arbeidstiden er i verkstedet og uti feltet i regionen.

Szukamy dobrego i doswiadczonego hydraulika przemyslowego, który zna sie na hydraulice silowej i ma doswiadczenie w przemysle olejowym / morskim . Nasz klient skorzysta z Twojego doswiadczenia i wiedzy w projektach w regionie Bergen! Musisz sie porozumiewac po angielsku lub norwesku. Szukamy pracownika samodzielnego który poradzi sobie z tego typu zadaniem u naszego klienta. Musisz mieszkac w regionie, poniewaz nie zapewniamy zakwaterowania. Skontaktuj sie z nami jak najszybciej, aby porozmawiac. Wyslij swoje CV na adres Logg inn for å se kontaktinformasjon Czekamy na Twoja wiadomosc!

Personlige egenskaper

Du må kunne jobbe selvstendig men også være sosial og ha lett for å omgås andre. bedriften har et godt arbeidsmiljø og er opptatt av trivsel blant de ansatte.

Vi tilbyr Konkurranse dyktige betingelser i en spennende bedrift kjent for sitt gode miljø

Høres dette ut som jobben for deg? Da ser jeg frem til å motta din søknad :)Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!




Adresse: Håkonshellaveien 201c,5174 Mathopen

Om arbeidsgiveren

Vex Gruppen Bemanning og Rekruttering har fokus på mennesket som ressurs og mennesker er vår kapital. Vår kunnskap, erfaring og gode service har gjort oss til en foretrukken samarbeidspartner for våre kunder. Vi leverer tjenester til oljerelatert industri, salgs og servicebedrifter innen ulike bransjer på alle nivå. Vex Gruppen AS er et privateid selskap, etablert i 1996 på Sotra-Straume, 15 min fra Bergen sentrum. Vi har i alle år levert dyktige medarbeidere til faste og temporære stillinger for våre spennende lokale, regionale og internasjonale kunder. Våre dyktige Rådgivere har tilsammen mer enn 70 års erfaring fra bemanningsbransjen. Vex Gruppen, din gode partner. For kunde søker vi denne gang.

Les mer om Hydraulikk Competance

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Hydraulikk Competance