<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Universitetet i Oslo Stipendiat - audiopedagogikk

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Institutt for spesialpedagogikk har ledig stilling som stipendiat innen fagområdet hørsel, språk og kommunikasjon.

Stillingen er knyttet til prosjektet "The vocabulary learning challenge" som er finansiert av Norges forskningsråd og Institutt for spesialpedagogikk. Målet med prosjektet er å utvikle og prøve ut ordforrådsintervensjon for barn i småskolen, inkludert barn med hørselstap. I prosjektet har det allerede blitt utviklet en ordforrådsapplikasjon (en <>) som er prøvd ut i en større randomisert kontrollert studie Appen tar utgangspunkt i språkets minste meningsbærende elementer, morfemene, og hvordan kunnskap om vanlige norske morfemer (kan brukes til å støtte elevene i å forstå nye ord.

Den som tilsettes skal bidra til steg 2 i prosjektet som innebærer å utvikle og prøve ut et spesialpedagogisk språkstimuleringsopplegg med en gruppe barn med hørselstap. Med utgangspunkt i appen forventes det at den som tilsettes skal å bidra til å utvikle og prøve ut individuelle- eller gruppebaserte ordforrådstiltak som spesielt imøtekommer behov hos elever med hørselstap. Stillingen innebærer arbeid som å rekruttere deltakere til studien, gjennomføre språkkartlegginger, gjennomføre intervensjonen, skåring av kartleggingstester og analyse av data. Prosjektet involverer samarbeid med en internasjonale forskere innenfor språk- og hørselsfeltet. Stipendiaten vil tilegne seg relevant metodekompetanse gjennom kurs ved doktorgradsprogrammet på Det utdanningsvitenskapelige fakultet. Prosjektet er tilknyttet forskergruppen, og den som tilsettes vil bli en del av forskergruppen.

En kort beskrivelse av prosjektet <> er tilgjengelig for de som er interessert i å søke stillingen, og det vil også være anledning til å se noe av innholdet i språkappen. Prosjektbeskrivelsen og informasjon språkappen kan fås ved å kontakte Professor

Mer om stillingen

Tilsettingen gjelder for en periode på 4 år hvorav 25 % er arbeid for ISP og omfatter undervisning, veiledning og arbeid med sensur av studentarbeid.

Tilsettingen kan begrenses innenfor rammene av gjeldende retningslinjer på grunn av eventuelle tidligere tilsettingsforhold i vitenskapelige stillinger.

Opptak til doktorgradsprogram er et vilkår for tiltredelse som stipendiat. Det er en forutsetning at kandidaten kan gjennomføre prosjektet i løpet av stipendiatperioden. Formålet for utdanningsstillingen er at kandidaten skal oppnå en doktorgrad/PhD i løpet av stipendiatperioden.

Nærmere informasjon om krav for opptak finnes på

Kvalifikasjonskrav
  • Fullført og bestått mastergrad (120 studiepoeng), eller tilsvarende, innenfor fagområdet spesialpedagogikk eller relaterte fagområder som psykologi og med kunnskap om hørsel språk og kommunikasjon. Mastergraden må inkludere en oppgave på minimum 30 studiepoeng
  • Minimum karakter B på mastergraden (ECTS karakterskala)
  • Svært gode norskferdigheter, da den som tilsettes skal bidra til å tvikle og gjennomføre en språkintervensjon på norsk og kartlegge språkferdigheter før og etter intervensjonen
  • Gode engelskferdigheter
  • Kompetanse på spesialpedagogiske tiltak er en fordel
Personlige egenskaper

Ved vurdering av søknader vil det bli lagt vekt på kandidatens faglige og personlige forutsetninger for å gjennomføre både forskerutdanningen og forskningsprosjektet.

Vi tilbyr
  • Lønn fra kr 449 400 til kr 497 000 avhengig av kompetanse, i stilling som (stillingskode 1017). Stipendiater innplasseres normalt med årslønn på kr 449 400 (tilsvaende lønnstrinn 51) ved tiltredelse
  • Gode pensjonsordninger i Statens Pensjonskasse
  • Gode
Søknaden skal inneholde
  • Søknadsbrev (motivasjon for stillingen)
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • med fremdriftsplan (8-10 sider). Prosjektbeskrivelsen skal skissere et forskningsdesign for utviklingen av det spesialpedagogiske opplegget og utprøvingen med barn med hørselshemming. Den skal også inneholde en kort introduksjon om ordforråd hos barn med hørselshemming. Prosjektbeskrivelsen skal utformes på norsk.
  • Kopier av vitnemål og eventuelle attester
  • Eventuelt publikasjonsliste
  • Referanseliste (2-3 referanser; navn, tittel, e-post og telefon, samt beskrivelse av relasjon til søker)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt elektroniske rekrutteringssystem, vennligst klikk "Søk stillingen". Ved utdanning utenfor Skandinavia ber vi om en forklaring på karaktersystemet. Vi gjør oppmerksom på at all dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.

Det skal som hovedregel benyttes intervju i tilsettingsprosessen.

Ufullstendige søknader vil vanligvis ikke bli vurdert.

Andre opplysninger

Seom ansettelsesvilkår, samtfor ansettelse i stipendiatstillinger ved Universitetet i Oslo.

I henhold til Offentleglovas § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har enfor alle tilsatte med formål å sikre rettighetene til forskningsresultater m.m.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Somvil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Professor, tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon

Førsteamanuensis, tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Professor/Instituttleder, tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

Universitetet i Osloer Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Institutt for spesialpedagogikk er ett av tre institutter ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet. Instituttet har i dag ca. 25 faste vitenskapelige tilsatte, 14 midlertidige stipendiater og postdoktorer og 12 administrative tilsatte. Instituttet har ca 800 studenter fordelt på bachelor- og mastergradsstudier i spesialpedagogikk, masterstudium i Special Needs Education, samt PhD-studier.

Les mer om Universitetet i Oslo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 23
    2024
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 24
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 25
    2024
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.373 ledige stillinger

Fakta om Universitetet i Oslo