<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Fylkesmannen i Trøndelag Rådgiver/seniorrådgiver - naturmangfold land

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Stillingen vil inngå i fagseksjonen naturmangfold land og delta i oppgaver som i hovedsak er knyttet til forvaltning av verneområder og naturmangfold. Viktige oppgaver vil være forvaltning av verneområder, dialog med grunneiere og interessegrupper, bidra i verneplanprosesser og informasjon til publikum. Til daglig utføres dette som saksbehandling knyttet til blant annet søknader om dispensasjon fra vernebestemmelser, utarbeide forvaltningsplaner, bestille skjøtselsplaner og tiltak i verneområder. Det vil også være arbeidsoppgaver knyttet til tilskudd og kulturlandskap.

Stillingen kan også få andre oppgaver i perioder med stor arbeidsmengde på andre fagfelt i seksjonen, for eksempel beredskapsvakt rovvilt. Du kan også bli pålagt å utføre andre oppgaver innen avdelingens/embetets arbeidsfelt og du må være innstilt på endringer/omorganisering.

Arbeidssted er Steinkjer.

Kvalifikasjoner
  • Vi søker etter en person med naturfaglig utdanning fra universitet eller høgskole (fortrinnsvis mastergrad eller tilsvarende). Kravet til utdanning kan oppveies av særlig relevant og god realkompetanse.
  • Relevant erfaring fra offentlig forvaltning, naturforvaltning og kunnskap om offentlig anskaffelse vil være en fordel.
  • Det er krav om at søker har førerkort for bil.
Ved vurdering av kvalifiserte søkere vil det bli lagt vekt på
  • Personlig egnethet som gode samarbeidsegenskaper, formidlingsevner og evne til å arbeide selvstendig og målrettet.
  • Det vil være viktig å ha en løsningsorientert innstilling til arbeidsoppgavene.
  • Den som blir tilsatt må beherske norsk både skriftlig og muntlig.
Vi tilbyr
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  • Et arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse og utvikling
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Stillingen lønnes som rådgiver (SKO 1434), (kr. 490 000 - 560 000 brutto per år), eller seniorrådgiver (SKO 1364) (kr. 520 000 - 620 000 brutto pr. år) etter statens lønnsregulativ, avhengig av kompetanse og kvalifikasjoner. Høyere lønn kan vurderes ved spesielle kvalifikasjoner.
Arbeidsvilkår

Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse. De første 6 måneder regnes som prøvetid. Fylkesmannen i Trøndelag har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og redusert funksjonsevne.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge. Attester og vitnemål må være vedlagt søknaden.

Vil du vite mer om stillingen kan du ta kontakt med seksjonsleder Gry Tveten Aune, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller direktør Bjørnar Wiseth, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

Fylkesmannen er Kongens og Regjeringens representant i fylket. Fylkesmannen bidrar til at nasjonal politikk blir etterlevd i kommunene og at rettssikkerheten til innbyggerne ivaretas. Fylkesmannen skal bidra til å samordne, forenkle og effektivisere den statlige virksomheten i fylket. Fylkesmannen i Trøndelag har ca.290 ansatte fordelt på 7 fagavdelinger, og har kontor i Steinkjer, Trondheim, Snåsa og Røros.

Klima- og miljøavdelingen har som hovedoppgave å sikre gode livsmiljø og naturmangfold for nåværende og fremtidige generasjoner. Rammen for arbeidet er nasjonal politikk og nært samarbeid med kommuner, næringsliv, organisasjoner og enkeltmennesker i fylket. Avdelingen har et bredt faglig miljø innen forurensning, naturmangfold, vern og arealbruk.

Stillinge er ledig i seksjon for naturmangfold land. Seksjonen løser oppgaver innenfor fagfelt som forvaltning av verneområder, rovvilt, trua arter, trua naturtyper og fremmede arter.

Les mer om Fylkesmannen i Trøndelag

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Fylkesmannen i Trøndelag