<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) Rådgiver/seniorrådgiver IKT - .NET-utvikler

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Vi søker en erfaren, engasjert, initiativrik og selvgående .NET utvikler til en nyopprettet stilling. Det satses mye på digitalisering og modernisering i Kriminalomsorgen, og i den forbindelse ønsker vi å ha deg som kollega. Du vil bli en del av KDI IKT, og bidra til at våre ca. 7000 ansatte får en enklere hverdag. I tillegg til dette, utvikler vi web-baserte selvbetjeningsløsninger for domfelte og deres pårørende.

Vår ambisjon er å gi domfelte muligheten til å bli digitale borgere, og bidra til at de får en bedre tilbakeføring i et moderne samfunn. Her trenger vi spesielt din kompetanse.

Brukervennlige og moderne løsninger er viktig for oss. Selvbetjeningsløsningene bygges på blant annet ASP.NET Core og React. I tillegg vurderer vi Azure som kjøremiljø for den nye offentlige selvbetjeningsportalen. Vi bruker Azure DevOps til oppgavestyring og kildekodeversjonering.

Som en etablert driftsleverandør for Kriminalomsorgen, har vi også fått ansvaret for å drifte, og videreutvikle integrasjonsplattformen <> for hele justissektoren. Det satses på digitalisering i hele sektoren, og det er et stort behov for integrasjoner mellom politiet, domstolene, kriminalomsorgen og andre offentlige aktører som NAV. Her vil du være en nøkkelperson med stor påvirkningskraft. Samfunnsgevinsten er stor.

Vi har fokus på et godt arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket, og rom for å ha det gøy på jobb.

Stillingen inngår i IKT-stab som består av fem personer per dags dato. Hele IKT består av 35 personer. Vi har et godt fagmiljø, og har stort fokus på kompetansebygging, og -deling.

Arbeidsoppgaver

. Videreutvikle og forvalte <>
. Bidra til utvikling av moderne løsninger, blant annet selvbetjening
. Komme med forslag og idéer til områder vi kan digitalisere og automatisere . Bistå i løsningsdesign og kvalitetssikring

Den som ansettes må påregne endringer i ansvars- og arbeidsområde.

Utdanning og erfaring

Du må ha

. Høyskole- eller universitetsgrad på minimum bachelornivå (høyere IT-faglig utdanning).
. Minimum 3 års relevant erfaring, for stilling som seniorrådgiver kreves minimum 8 års relevant erfaring og utdanning på masternivå.
. Lang, relevant erfaring kan unntaksvis kompensere for manglende formell utdanning (seniorrådgiver) . Svært god kunnskap i C#, HTML, CSS og JavaScript . Erfaring med kø-baserte teknologier (MSMQ og RabbitMQ) . Erfaring med distribuerte systemer . Erfaring med databaser (MSSQL og Cosmos DB)

Hvis du kjenner deg igjen i punktene så langt, vil vi gjerne at du sender oss en søknad.

I tillegg er det ønskelig at du har

. Kjennskap til arbeidsmetoder for UX
. Har du et godt øye for design av webapplikasjoner vil det være positivt
. Erfaring med løsningsdesign og arkitektur . Erfaring med bruk av nasjonale fellestjenester som ID-porten, FREG og FIKS plattformen (KS)

Personlige egenskaper

. Er strukturert og selvgående, men også liker å jobbe i team
. Har god kjennskap til sikkerhet og personvern
. Ser fordelen med å følge bransjestandarder, designprinsipper og patterns . Er opptatt av kvalitet og god kommunikasjon . Trives med å kunne påvirke utformingen av nye løsninger og forbedre eksisterende løsninger . Har fokus på brukeropplevelse i det som utvikles, og forståelse for UX . Tar initiativ, er løsningsorientert, og tar eierskap til systemene du er med på å bygge . Aksepterer at dokumentasjon er viktig . Ønsker å drive norsk kriminalomsorg til nye digitale høyder . Behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

. Fast 100 % stilling
. Arbeidssted i Horten eller i Lillestrøm. Kandidater som ønsker arbeidssted Lillestrøm må påregne 2-3 dager pr. uke i Horten
. Et godt IT-fag- og arbeidsmiljø . Varierte arbeidsoppgaver og muligheter til faglig og personlig utvikling . Fleksibel arbeidstidsordning . Mulighet for trening i arbeidstiden . Meningsfulle oppgaver i en etat med et viktig samfunnsoppdrag . Gode pensjons, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse. . Stillingen avlønnes som rådgiver (stillingskode 1434) med årslønn i spennet kr. 442 400 - 658 300 eller seniorrådgiver (stillingskode 1364) i lønnsspennet kr. 524 200 - 713 600. Lønnsplassering er avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Generell informasjon

Ansattes holdninger og verdier skal være i tråd med kriminalomsorgens verdisyn. Våre verdier er: Åpenhet, respekt, profesjonalitet og engasjement.

Det må ikke være noe å utsette på vandelen til den som ansettes. Dette må dokumenteres med en uttømmende politiattest. Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres før ansettelse.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil i så fall bli varslet om dette og gitt anledning til å trekke søknaden.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater med ulik arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. Kriminalomsorgen jobber for å realisere regjeringens inkluderingsdugnad om at 5 % av nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV'n.

Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen dersom det er behov for det. Det gjøres oppmerksom på at dersom søkere tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller <>, kan opplysningen brukes til registreringsformål.

Prøvetiden er 6 måneder.

Den som ansettes må rette seg etter organisasjonsmessige eller andre endringer som blir bestemt om arbeidsområdet. Det pågår for tiden en utredningsprosess i kriminalomsorgen som kan medføre en organisasjonsendring.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til løsningsarkitektAnette Hagberg tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller avdelingsdirektør IKT Tone Traa tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

Kriminalomsorgens samfunnsoppdrag er å gjennomføre varetektsfengsling og straffereaksjoner på en måte som er betryggende for samfunnet og som motvirker straffbare handlinger. Målet vårt er at den domfelte etter soning skal velge å leve et kriminalitetsfritt liv. Kriminalomsorgen består av Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI), Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS og fem regioner med cirka 60 lokale fengsler og friomsorgskontor.

KDI holder til i lyse og trivelige lokaler i Kriminalomsorgens hus i Lillestrøm, samt har en lokasjon i Horten. KDI ledes av en direktør og er organisert med seks avdelinger og to staber, avdeling for budsjett og styring, avdeling for bygg og økonomi, avdeling for regelverk og sikkerhet, avdeling for innhold og kapasitet, avdeling for HR, avdeling for IKT, internasjonal stab og kommunikasjonsstab. Avdeling for IKT er i hovedsak lokalisert i Horten.

Les mer om Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
4 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)