<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

LiveQNA Kommunikasjonsbyrå søker nye talenter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

LIVE QNA utvikler og gjennomfører konsepter og kampanjeuttak for flere av verdens største merkevarer. Vi jobber med en tredelt tilnærming -- design, teknologi, og en-til-en samtaler -- for å skape verdi for både for målgruppen vi møter, og merkevarene vi representerer.

Les gjerne mer om hvordan vi tenker og hva vi utretter på vår hjemmeside.

Om oppdraget

Byrået er inne i en spennende tid, hvor vekst og videre ambisjonsnivå gjør at vi ønsker å rekruttere nye talenter i det norske markedet. Vi leter derfor etter nye Promotører til våre regionale liveteam, som ønsker en utviklende og sosialt stimulerende jobb på en arbeidsplass litt utenom det vanlige.

Sammen med erfarne kollegaer vil du jobbe aktivt med å skape forståelse for produkt/merkevare gjennom en-til-en samtaler med kunder i aktuelle målgrupper på relevante flater. Du vil kunne få representere velkjente brands fra både inn- og utland.

Kort om vårt behov

Vi ser etter deg som er glad i å være i kontakt med andre, og også kan tenke deg gjøre dette på et profesjonelt plan. Du trives med å by på deg selv, eller har et ønske om å bli bedre på dette. Det er en fordel om du synes varierte utfordringer i ditt arbeid er viktig for din trivsel, motivasjon og prestasjonsevne.

Vi ønsker primært søkere med 1 års høyere utdanning eller mer. Relevant realkompetanse kan imidlertid kompensere for dette i enkelte tilfeller. Gjør det i så fall til ditt mål å overbevise oss om at du er den vi skal ta med oss videre i rekrutteringsprosessen.

Hvilke oppdrag vi kan tilby?

Bli en del av våre liveteam ved avdelingskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim. Hver eneste dag vil du møte mye mennesker og lære deg å mestre nye situasjoner.

Perfekt for deg som har bosted i en av de store byene, eller skal hjem til kjære og kjente nå som sommeren nærmer seg.

Hva kan du forvente av oss?

Opplæring:

Skal du opptre som ansiktet utad for en velkjent merkevare, må du naturligvis gjennomgå full opplæring ved oppstart. Din trygghet og kvaliteten på kunnskapen du forvalter, er like viktig for alle parter.

Gjennom vårt opplæringsprogram, hvor du følges tett av en erfaren leder, blir du kjent med de andre i teamet ditt og mestrer stadig mer dag for dag. Hver arbeidsdag starter med et teammøte med fokus på utvikling og læring, hvor vi samtidig legger planer og setter mål for dagen.

Noen av Europas beste talenter (hos oss er du talent uansett alder) vil gi deg individuell coaching hver eneste dag, slik at dere sammen oppnår individuelle og kollektive målsetninger.

Miljø og videreutviklingsmuligheter

Som alle andre som jobber i LIVE QNA, vil du bli invitert til ulike teamaktiviteter, frokostmøter, og andre sosiale events med kollegaer fra hele Europa. Vi ønsker at du, uansett om du bare jobber en sommer, blir og føler deg som del av et hyggelig og drevent arbeidsmiljø, hvor alle heier på hverandre.

I konsernet tilbyr vi mange ulike karriereveier, både nasjonalt og internasjonalt, og det jobbes hardt og løpende for å utvikle våre egne medarbeidere inn i nye fremtidsrettede roller. I alle ledd i organisasjonen strever vi etter et mangfoldig arbeidsmiljø, og vi vet at hver enkelt medarbeider er et viktig bidrag til felles suksess.

Du finner til enhver tid informasjon om andre ledige stillinger i konsernet på vår hjemmeside. Her finner du også intervjuer med flere av våre medarbeidere, som kan hjelpe deg til å få et best mulig bilde av hvem vi og hva vi gjør.




Adresse: Maridalsveien 87B,0409 Oslo,1767 Halden,2315 Hamar,3208 Sandefjord,1389 Heggedal

Om arbeidsgiveren

LIVEQNA er en del av Face2Face Creatives International-konsernet. Face2face er et av Nordens største Design og Kommunikasjonskonsern, med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, Zürich og Brussel.
De ulike selskapene og avdelingene i konsernet jobber med kommunikasjonsstrategi, design, film, digitalt, CRM og live-kommunikasjon for merkevarer som American Express, Porsche, Swiss Miles&More, Fortum-konsernet og Alan Walker.

Les mer om LiveQNA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om LiveQNA