<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Fredrikstad Kommune Barne - og ungdomsarbeider 70% fast Gressvik ungdomsskole

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Arbeidssted

I Fredrikstad kommune er det ledig 70% fast stilling som elevassistent fra 01.08.2019.
Gressvik ungdomsskole ligger i Fredrikstad kommune, ved tettstedet Gressvik.
Skolen har ca. 370 elever og 50 ansatte.

Vi kan tilby

Vi kan tilby en arbeidsplass der du møter utfordrende oppgaver i et aktivt arbeidsmiljø, og der du vil møte hyggelige medarbeidere og elever. Det er kort vei til butikker og offentlig transport. Gode forsikrings- og pensjonsordninger. Det jobbes 30 timer pr. uke i 39 uker.

Hovedoppgaver

Jobben består i å bistå lærere i arbeidet med elevene, med særlig vekt på praktisk hjelp til enkeltelever. Du vil jobbe i tett samarbeid med lærerne og assistere elever med behov for bistand i ulike sammenhenger, og hjelpe til med praktiske gjøremål. Arbeidsoppgavene vil primært omfatte elever med enkeltvedtak. Det daglige arbeidet med elevene kan foregå enkeltvis eller i grupper.

Kvalifikasjoner

Du har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, samt minimum 3 års erfaring fra skole.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker at du kan arbeide selvstendig, har gode samarbeidsevner, kan ta initiativ, har godt humør, og liker å være i kontakt med elever.
Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønnsopplysninger

Du tilsettes i Fredrikstad kommune etter gjeldende lover, reglement, tariffavtaler, herunder pliktig medlemskap i pensjonskasse.
Prøvetiden er 6 mndr. Stillingen har stillingskode 7517 fagarbeider, internkode 2140. Lønn i 100% stilling er fra kr. 350 300,- til kr.432 200,- pr. år, avhengig av utdanning og ansiennitet.

Politi / Tuberulose attest

Ansettelse forutsetter fremlegging av godkjent politiattest ikke eldre enn 3 måneder. Tuberkuloseattest i henhold til forskrift.

Offentlighet

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentligheten vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes. (Offentlighetsloven § 25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært, og hvilket kjønn de har.

Søknad sendes

Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no, under " Ledige stillinger/ kunngjøringer". Dersom du er intern søker, kan du gå inn på FREKIT, Enterprise, Personalia, og velge fanen "Hjem", og trykke på "Ledige stillinger".
Har du spørsmål om dette, kan du henvende deg til rektor Erik Otto Lund, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller inspektør Hilde Fingarsen Logg inn for å se kontaktinformasjon
Vitnemål og attester skal ikke lastes opp, men tas med til eventuelt intervju

Søknadsfrist 07.06.2019




Adresse: Gressvik ungdomsskole

Om arbeidsgiveren

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der Glomma renner ut i havet, finner du Fredrikstad. Med våre 82.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og variert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt botilbud og et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer. Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og/eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Les mer om Fredrikstad Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 22
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Lærer
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
3 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Fredrikstad Kommune