Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Klubbleder Elvetun ungdomshus Enhet for kulturformidling og deltakelse, Bergen kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon31 Presentasjon av stillingen:
Team aktivitet er organisert under Enhet for kulturformidling og deltakelse, og har et kulturfaglig fokus. Team aktivitet har ansvar for kommunale fritidstilbud til følgende målgrupper: Familier, barn, ungdom, mennesker med psykiske helseplager og personer med utviklingshemming. Team aktivitet driver de kommunale junior- og ungdomsklubbene i Bergen. Fritidsklubbene har fokus på kreativitet, godt sosialt miljø og har høy grad av medvirkning.
Klubblederne vi søker vil være med på å bygge opp og utvikle fritidsklubbene. Stillingene innebærer hovedsakelig arbeid på ettermiddag-/kveldstid i forbindelse med tilbudets åpningstid. I tillegg må det påregnes noe arbeid på dagtid i forbindelse med rekruttering, planlegging og møtevirksomhet. Elvetun ungdomshus er inne i en revitaliseringsprosess, og ungdomsklubben har en viktig rolle for ungdomsarbeidet i bydelen fremover. I tillegg skal det etableres en ny juniorklubb fra skolestart høsten 2019. Elvetun er plassert like bak Vestkanten i Loddefjord. Åpningstidene er mandag og onsdag kl. 14.00-19.30, oppmøte 13.30-20.00 (juniorklubb 14.00-16.00 og ungdomsklubb 16.00-19.30). Målgruppen for juniorklubb: Barn 10-12 år (5.-7. trinn) Målgruppen for ungdomsklubb: Ungdom 13-16 år (8.-10. trinn). Det lyses ut 2 faste stillinger som klubbledere i dette tiltaket. Stillingene har 39 driftsuker pr. år, dvs. at tilbudet er stengt i skoleferiene.

Arbeidsoppgaver

Drifte Åpent Hus Elvetun i tråd med målgruppenes behov.
Tilrettelegge for kreative aktiviteter, matlagingsprosjekter og ulike spill.
Arbeide aktivt med ungdomsmedvirkning i klubben. Arbeide målrettet med å skape en åpen og inkluderende møteplass. Søke opp og å være i kontakt med skolen, FAU og eventuelle andre aktuelle rekrutteringsarenaer. Bidra med markedsføring på for eksempel Instagram/Facebook og lignende. Samarbeide med prosjektleder/kulturkoordinator i Team aktivitet. Bidra med enkel søknadsskriving og rapporteringsarbeid.

Kvalifikasjoner

Universitet/høyskole minimum 2 år innen kunst/kultur/film/foto/musikk.
Spesielle ferdigheter innen kreative fag som mangler utdanningsløp, kan veie opp for manglende utdannelse.
Erfaring fra arbeid med ungdommer. Erfaring med å bruke IT-verktøy i daglig arbeid. Erfaring med sosiale media. Interesse for matlaging og sunn mat. Fordel med erfaring fra spill og/eller gaming.

Personlige egenskaper

Gode formidlingsevner.
Kunne kommunisere lett og presist på en ukomplisertmåte både skriftlig og muntlig.
God gjennomføringsevne. Personlig engasjement vil bli vektlagt. Søker må være utadvendt, initiativrik og fleksibel. Personen må trives med å jobbe aktivt med målgruppen ungdom, og like å jobbe i team. Søker må ha evne til å motivere ungdommer og skape et godt fellesskap. Vi søker deg som er fordomsfri, kreativ og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Godt og kreativt arbeidsmiljø
Lønn 398.650,- /431.400,-

Kontaktinformasjon

Eileen Sund Dalland, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Elvetun 21
5172 Loddefjord

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bergen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon31 Stillingsprosent: 18,67% Søknadsfrist: 18.07.2019

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

I Bekk Management Consulting (BMC) jobber vi primært innen tre definerte satsningsområder: • Kundesentrisk strategi og transformasjon • Nye forretningsmuligheter (nyskaping og innovasjon) • Datadrevet forretningsutvikling Kompetansebredden spenner fra klassisk strategi- og effektiviseringsmetodikk via service design og visualisering til teknologikompetanse innen arkitektur, smidig tilnærming, analyseverktøy som R, og prototyping. For å nevne noe. Hvem vi ser etter Du har høyere utdanning med gode akademiske resultater, og jobber i dag som forretningsutvikler, konsulent, produktsjef e.l. Du er glad i komplekse problemstillinger, er sterk faglig, og ydmyk nok til å vite at de beste resultatene utvikles i fellesskap. Utover klassisk strategi-/rådgivningsbakgrunn, er vi også ute etter deg med erfaring som utvikler eller designer og som har genuin forretningsinteresse og -forståelse. Et faglig og sosialt miljø Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. Bekk har et stort fokus på kompetanseutvikling, blant annet gjennom fagdager, konferanser, kurs, og våre rundt 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement!
26.09.2018 Oslo
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
23.11.2018 Norge
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
09.01.2019 Oslo
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
09.01.2019 Oslo
Bravida i Oslo vokser og søker etter de som er glad i faget sitt! Vi er på jakt etter deg med noen års erfaring innen servicearbeid.  Om avdelingen Bravida Oslo Elektro Service er en av største avdelingene i Bravida Norge med over 160 montører, og vi trenger flere! Avdelingen utfører alle typer serviceoppdrag for både store og små kunder i Oslo-området. Avdelingen får stadig flere oppdrag innen intern kontroll elektro og termografering, som gjør at vi trenger montører med kompetanse og interesse for faget. Vi trenger også dyktige servicemontører som har erfaring fra både privat og næringskunder. Hos oss får muligheten til å velge din egen vei! I tillegg til service påtar også avdelingen seg mindre prosjekter, og samarbeider på tvers av fagområder og avdelinger i Bravida. Arbeidsoppgaver Jobben som servicemontør i Bravida innebærer frihet under ansvar og du får jobbe selvstendig i ulike typer oppdrag. Arbeidet inneholder både teknisk problemløsning, mersalg og dokumentasjon av oppdragene. En viktig del av jobben er å opprettholde en god kontakt og kommunikasjon mot våre kunder.  Planlegging og gjennomføring av ulike serviceoppdrag på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Dokumentasjon av endringsarbeid og tilleggsarbeid Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Kommunikasjon med kunder og serviceleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Hvorfor skal du jobbe i Bravida? Mange karrieremuligheter Du får egen servicebil Du får mobil/nettbrett Du får jobbe i en stor avdeling med et sosialt og uformelt arbeidsmiljø Vi har et bredt spekter av spennende kunder Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser Vi har gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Kvalifikasjoner Fagbrev gr. L Minimum 3 års erfaring fra servicearbeid Interesse for elektrofaget og salg/kunderservice  Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper  Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk
08.02.2019 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
26.02.2019 Trondheim
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
26.02.2019 Trondheim
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
26.02.2019 Bergen
Vis alle 20.868 ledige stillinger

Bergen kommune søker motiverte medarbeidere som er kompetente, åpne, pålitelige og samfunnsengasjerte. Kvalitet i tjenestene skapes gjennom godt arbeidsmiljø og mangfold blant ansatte.

Les mer om Enhet for kulturformidling og deltakelse, Bergen kommune

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon31 Presentasjon av stillingen:
Team aktivitet er organisert under Enhet for kulturformidling og deltakelse, og har et kulturfaglig fokus. Team aktivitet har ansvar for kommunale fritidstilbud til følgende målgrupper: Familier, barn, ungdom, mennesker med psykiske helseplager og personer med utviklingshemming. Team aktivitet driver de kommunale junior- og ungdomsklubbene i Bergen. Fritidsklubbene har fokus på kreativitet, godt sosialt miljø og har høy grad av medvirkning.
Klubblederne vi søker vil være med på å bygge opp og utvikle fritidsklubbene. Stillingene innebærer hovedsakelig arbeid på ettermiddag-/kveldstid i forbindelse med tilbudets åpningstid. I tillegg må det påregnes noe arbeid på dagtid i forbindelse med rekruttering, planlegging og møtevirksomhet. Elvetun ungdomshus er inne i en revitaliseringsprosess, og ungdomsklubben har en viktig rolle for ungdomsarbeidet i bydelen fremover. I tillegg skal det etableres en ny juniorklubb fra skolestart høsten 2019. Elvetun er plassert like bak Vestkanten i Loddefjord. Åpningstidene er mandag og onsdag kl. 14.00-19.30, oppmøte 13.30-20.00 (juniorklubb 14.00-16.00 og ungdomsklubb 16.00-19.30). Målgruppen for juniorklubb: Barn 10-12 år (5.-7. trinn) Målgruppen for ungdomsklubb: Ungdom 13-16 år (8.-10. trinn). Det lyses ut 2 faste stillinger som klubbledere i dette tiltaket. Stillingene har 39 driftsuker pr. år, dvs. at tilbudet er stengt i skoleferiene.

Arbeidsoppgaver

Drifte Åpent Hus Elvetun i tråd med målgruppenes behov.
Tilrettelegge for kreative aktiviteter, matlagingsprosjekter og ulike spill.
Arbeide aktivt med ungdomsmedvirkning i klubben. Arbeide målrettet med å skape en åpen og inkluderende møteplass. Søke opp og å være i kontakt med skolen, FAU og eventuelle andre aktuelle rekrutteringsarenaer. Bidra med markedsføring på for eksempel Instagram/Facebook og lignende. Samarbeide med prosjektleder/kulturkoordinator i Team aktivitet. Bidra med enkel søknadsskriving og rapporteringsarbeid.

Kvalifikasjoner

Universitet/høyskole minimum 2 år innen kunst/kultur/film/foto/musikk.
Spesielle ferdigheter innen kreative fag som mangler utdanningsløp, kan veie opp for manglende utdannelse.
Erfaring fra arbeid med ungdommer. Erfaring med å bruke IT-verktøy i daglig arbeid. Erfaring med sosiale media. Interesse for matlaging og sunn mat. Fordel med erfaring fra spill og/eller gaming.

Personlige egenskaper

Gode formidlingsevner.
Kunne kommunisere lett og presist på en ukomplisertmåte både skriftlig og muntlig.
God gjennomføringsevne. Personlig engasjement vil bli vektlagt. Søker må være utadvendt, initiativrik og fleksibel. Personen må trives med å jobbe aktivt med målgruppen ungdom, og like å jobbe i team. Søker må ha evne til å motivere ungdommer og skape et godt fellesskap. Vi søker deg som er fordomsfri, kreativ og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Godt og kreativt arbeidsmiljø
Lønn 398.650,- /431.400,-

Kontaktinformasjon

Eileen Sund Dalland, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Elvetun 21
5172 Loddefjord

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bergen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon31 Stillingsprosent: 18,67% Søknadsfrist: 18.07.2019

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Enhet for kulturformidling og deltakelse, Bergen kommune