<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Deloitte Vil du jobbe i Drammen med rådgivning innen finansiell rapportering og internkontroll? Vi ser etter erfarne konsulenter som vil være med å bistå økonomifunksjoner på ulike plan

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Deloitte Audit & Assurance i Drammen tilbyr en rekke tjenester som bidrar til å skape verdier for virksomheter i tillegg til finansiell revisjon. I Assurance bistår vi våre kunder innen områder som IFRS/NGAAP/finansiell rapportering, integrert rapportering, børsnoteringsprosesser, utvikling og digitalisering av regnskapsprosesser og internkontroll.

Hvem leter vi etter?

Vi er i vekst, og ønsker derfor å styrke vårt fagmiljø med dyktige og erfarne konsulenter. Vi ser spesielt etter deg med faglig profil som også har god forretningsforståelse. Du har erfaring fra revisjon eller har arbeidet operativt i en økonomifunksjon og har ett ønske om å jobbe bredt med ulike fagområder. Du vil delta i prosjekter som innebærer utvikling av prosesser innen finansiell rapportering, fast closing, regnskapsfaglig rådgivning (NGAAP, IFRS), etablering av internkontrollrammeverk og testing av internkontroll.

Ønskede kvalifikasjoner (en fordel, men ikke en betingelse):

  • Høyere økonomisk eller teknisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå, og gjerne statsautorisert revisor, CPA eller tilsvarende
  • Minst 4 års relevant arbeidserfaring fra økonomi/revisjon/regnskap/internkontroll.
  • God regnskapsfaglig forståelse, gjerne også inkludert IFRS
  • Erfaring fra etablering/etterlevelse av internkontroll
  • Kjennskap til digitale verktøy innenfor fagområdet
  • Erfaring fra prosjektarbeid og prosjektledelse er en fordel

Som person ser vi etter deg som har evnen til å jobbe selvstendig, men som også bidrar aktivt i teamarbeid. Du ønsker å lære, tar initiativ, og har et stort engasjement som bygger på kvalitet og integritet. Du vil jobbe i tett samarbeid med forskjellige kunder og team, og omstillingsevne og fleksibilitet er viktige kvalifikasjoner for stillingen. Gode kommunikasjonsevner og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk er også noe vi vektlegger.

Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte får du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig, internasjonalt kunnskapsmiljø. Vi har et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter.

Vekstmuligheter

I Deloitte vektlegger vi å hjelpe den enkelte med å identifisere og utnytte sine styrker uansett hvor de måtte befinne seg på karrierestigen. Du vil ha et bredt spekter av vekstmuligheter gjennom hele karrieren, fra læring på jobben, kursing og utviklingsprogram ved Deloitte University. Du vil også få en coach innen ditt eget virksomhetsområde.

Hvilken innflytelse vil du få?

Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag, samtidig som du vil få ta del i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å oppnå suksess og realisere ditt fulle potensiale.

Om søknadsprosessen

For your information, we use third party ability tests as part of recruitment process and we also perform background checks to verify information expressed in your CV and other application documentation. Further information will be provided to successful applicants. Please note that a background check will not be carried out without consent from the applicant.

Til din informasjon benytter vi oss av evne- og ferdighetstester som en del av rekrutteringsprosessen. Mer informasjon om hvorfor vi benytter testverktøy i prosessen samt mulighet til å prøve testene finner duher. Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.

Til informasjon vil vi vurdere søknader fortløpende.

Vi ser frem til å motta din søknad!

For ytterligere informasjon om Deloitte, vennligst se www.deloitte.no.

Vi ønsker å motta din søknad, inklusiv CV og oversendelsesbrev, snarest mulig, men senest innen søknadsfristen 15.07.2019. Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen, vennligst ta kontakt med Kari-Anne Wolff-Skjelbred.

Vi ser frem til å motta din søknad!




Adresse: Erik Børresens allé 2,3015 Drammen

Om arbeidsgiveren

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land. I Drammen er vi 52 medarbeidere fordelt på revisjon, rådgivning og advokattjenester.

Les mer om Deloitte

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 01
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 02
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 03
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Deloitte