<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Seksjon idrettsdrift, Kultur- og idrettsbygg Oslo KF Arenakoordinator

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon04 Presentasjon av stillingen:

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF bygger og forvalter kommunale kultur- og idrettsbygg. Våre bygg skaper opplevelser og legger til rette for aktiviteter for byens befolkning. Vår visjon er: Bygg for små og store øyeblikk.

Eiendomsavdelingen har ansvaret for forvaltning, drift og vedlikehold av foretakets 40 anlegg. Porteføljen består i hovedsak av flerbrukshaller, is- og badeanlegg, kultureiendommer som Vigelandsmuseet, Munchmuseet og Deichman bibliotek, samt signalanleggene Bislett stadion og Holmenkollen nasjonalanlegg. I løpet av de nærmeste årene vil i tillegg flere nye anlegg som Deichman og Munchmuseet i Bjørvika, Jordal Amfi og en rekke flerbrukshaller, bli ferdigstilt.

For å ivareta administrative og operative oppgaver knyttet til den daglige driften av Holmenkollen nasjonalanlegg, søker vi etter en arenakoordinator til seksjon idrettsdrift i Eiendomsavdelingen. Seksjon idrettsdrift har ansvar for drift av utendørsområder og idrettsteknisk infrastruktur i Holmenkollen nasjonalanlegg. Dette innebærer blant annet snøproduksjon, preparering av skiløyper og hoppbakker, samt generell drift og vedlikehold av arenaområdet på helårsbasis. Holmenkollen nasjonalanlegg er arena for idrettsaktivitet på alle nivåer gjennom hele året, og seksjonen har i dag fem fast ansatte. Arenakoordinator vil ha arbeidssted i Holmenkollen nasjonalanlegg.

Arenakoordinatoren skal både gjennomføre praktiske oppgaver på egen hånd og kunne ta operativ ledelse for gjennomføring av oppgaver sammen med andre ansatte og innleide. Som arenakoordinator vil du også ha ansvar for oppgaver som løses ved hjelp av eksterne leverandører. Stillingen inneholder en kombinasjon av administrative og operative oppgaver, og forståelse for idrettens behov er avgjørende for å lykkes i jobben. Vi ser etter en kollega som er fleksibel med tanke på arbeidsoppgaver, og har evne til å prioritere mellom ulike oppgaver innenfor eget ansvarsområde.

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har som mål å være et foretak med stor gjennomføringskraft. Vi er opptatt av å utvikle et sterkt fagmiljø med dedikerte fagpersoner. Vi vil kjennetegnes av at vi finner løsninger i samarbeid med andre, både internt i foretaket og sammen med brukerorganisasjoner, entreprenører og leverandører.

I vurdering av søkere vil personlig egnethet bli tillagt stor vekt i tillegg til formell kompetanse.
Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Arbeidsoppgaver

  • Løpende koordinering og gjennomføring av driftsoppgaver i arenaområdet (utenom sportsflatene)
  • Administrative oppgaver knyttet til bl.a anskaffelser og fakturakontroll
  • Daglig arenakoordinering mot Skiforeningen/Holmenkollen skifestival og eventuelle øvrige arrangører/samarbeidspartnere og leverandører
  • Operative driftsoppgaver i anlegget etter behov, blant annet delta i snøproduksjon og oppfølging av materialforvaltning

Kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdanning innen idrettsadministrasjon/sport management eller tilsvarende
  • Gode datakunnskaper (word, excel)
  • Erfaring med operativ drift av skianlegg er en fordel
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig og strukturert

Vi tilbyr

  • Fast ansettelse i en 100% stilling
  • Et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
  • Fleksitidsordning
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Kontaktinformasjon

Håvard Ellingsen, Seksjonsleder idrettsdrift, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Kongeveien 5
0787 Oslo

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon04 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 25.06.2019





Om arbeidsgiveren

Oslo kommune etablerte et nytt kommunalt foretak for Kultur- og idrettsbygg 01.07.2015. Foretaket har ansvar for å bygge, eie, leie ut, vedlikeholde og forvalte kultur- og idrettsbygg i Oslo. Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har blant annet ansvar for Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion, Vigeland museet, ishaller/isflater, flerbrukshaller og bad/svømmehaller. I tillegg har foretaket ansvar for planlegging og utbygging av nytt Munchmuseum, nytt Deichmanske hovedbibliotek og nye idrettsanlegg, blant annet nye Jordal Amfi og Valle Hovin ishall. Vår portefølje består av bygg/anlegg og nye prosjekter som skal legge rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og for tilreisende.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om.

Les mer om Seksjon idrettsdrift, Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Seksjon idrettsdrift, Kultur- og idrettsbygg Oslo KF