Ledig stilling

Åpen søknad – Jobbfolk As Jobbfolk As

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer en mengde nyskapende produkter og løsninger.Sommeren 2020 trenger vi nærmere 500 vikarer til våre produksjonsenheter rundt om i Norge for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden. Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av fremtidens metall, aluminium, og du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger.Til vårt verk i Høyanger har vi behov for ca. 60 ferievikarer til ulike roller på verket. Hydro Høyanger består av en elektrolysehall for produksjon av primæraluminium, et støperi for produksjon av valseblokker og støtteavdelinger til disse produksjonsavdelingene. Vi er omkring 160 fast ansatte, og har en årsproduksjon på ca. 65 000 tonn flytende aluminium og ca. 95 000 tonn valseblokk. Produksjonen er basert på grønn fornybar energi, der brorparten av metallet leveres til bilindustrien. Ansvarsområde Som ferievikar hos oss får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, truck- og krankjøring, samt metalltapping, støpearbeid eller arbeid med frakting, lossing og lasting av metall. De fleste av jobbene foregår på skift.Nødvendig opplæring blir gitt før oppstart. For noen få jobber gis opplæring i forbindelse med oppstart sommeren 2020. Kvalifikasjoner For å bli vurdert som ferievikar må du:   Være fylt 18 år før oppstart Ha førerkort klasse B før oppstart Være tilgjengelig i hele ferieperioden/minimum 7-8 uker sammenhengende i perioden uke 26 - uke 33 Være tilgjengelig for opplæring før oppstart Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste Det er også ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover. Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste før oppstart. Annen informasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor vikarer som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og handlinger.Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert.
12.12.2019 Høyanger
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer en mengde nyskapende produkter og løsninger.Sommeren 2020 trenger vi nærmere 600 vikarer til våre produksjonsenheter rundt om i Norge for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden. Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av fremtidens metall, aluminium, og du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger.Til vår fabrikk på Karmøy har vi behov for ca. 65 ferievikarer til ulike roller på verket. Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon.Ansvarsområde Som ferievikar hos oss får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, truck- og krankjøring, samt metalltapping, støpearbeid eller arbeid med frakting, lossing og lasting av metall. De fleste av jobbene foregår på skift.Nødvendig opplæring blir gitt før oppstart. For noen få jobber gis opplæring i forbindelse med oppstart sommeren 2020. Kvalifikasjoner For å bli vurdert til et ferievikariat må du: Være fylt 18 år før oppstart Ha førerkort klasse B før oppstart Være tilgjengelig i hele ferieperioden/minimum 7-8 uker sammenhengende i perioden uke 25 - uke 33 Være tilgjengelig for opplæring før oppstart Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste Det er også ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover. Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste før oppstart. Annen informasjon Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert.I søknaden ber vi deg legge ved kopi av vitnemål og relevante sertifikater, inkludert scannet kopi av bilsertifikat. Dersom du ikke har bilsertifikat enda, kan du legge ved opplysninger om når du planlegger å få dette. Apply for this position  
12.12.2019 Karmøy
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer en mengde nyskapende produkter og løsninger. Sommeren 2020 trenger vi nærmere 500 vikarer til våre produksjonsenheter rundt om i Norge for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden. Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av fremtidens metall, aluminium, og du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger. Til vårt verk i Sunndal har vi behov for ca. 220 ferievikarer til ulike roller på verket. Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støperilegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet. Ansvarsområde Som ferievikar hos oss får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, truck- og krankjøring, samt metalltapping, støping eller arbeid med frakting, lossing og lasting av metall. De fleste av jobbene foregår på skift. Nødvendig opplæring blir gitt før oppstart. For noen få jobber gis opplæring i forbindelse med oppstart sommeren 2020. Kvalifikasjoner For å bli vurdert til et ferievikariat må du: Være fylt 18 år før oppstart Ha førerkort klasse B før oppstart Være tilgjengelig i hele ferieperioden/minimum 7-8 uker sammenhengende i perioden uke 25 - uke 33 Være tilgjengelig for opplæring før oppstart Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste Det er også ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover. Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste før oppstart. Tilleggsinformasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor vikarer som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert. I søknaden ber vi deg legge ved kopi av vitnemål og relevante sertifikater, inkludert scannet kopi av bilsertifikat. Dersom du ikke har bilsertifikat enda, kan du legge ved opplysninger om når du planlegger å få dette.
12.12.2019 Sunndal
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer en mengde nyskapende produkter og løsninger.Sommeren 2020 trenger vi nærmere 500 vikarer til våre produksjonsenheter rundt om i Norge for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden. Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av fremtidens metall, aluminium, og du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger.Til vårt verk på Husnes har vi behov for flere ferievikarer til ulike roller på verket. Hydro Husnes er Norges fjerde største aluminiumprodusent, målt etter årlig produksjonskapasitet på 185 000 tonn elektrolysemetall. I tillegg til produksjon av primæraluminium har verket et støperi for produksjon av pressbolt. Verket ligger ved utløpet av Hardangerfjorden og har ca. 260 ansatte. Ansvarsområde Som ferievikar hos oss får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, truck- og krankjøring, samt metalltapping, støpearbeid eller arbeid med frakting, lossing og lasting av metall. De fleste av jobbene foregår på skift.Nødvendig opplæring blir gitt før oppstart. For noen få jobber gis opplæring i forbindelse med oppstart sommeren 2020. Kvalifikasjoner For å bli vurdert til et ferievikariat må du: Være fylt 18 år før oppstart Ha førerkort klasse B før oppstart Være tilgjengelig i hele ferieperioden/minimum 7-8 uker sammenhengende i perioden uke 26 - uke 32. Det kan være mulighet for tidligere oppstart/senere sluttdato Være tilgjengelig for opplæring før oppstart (vinterferie, påskeferie, helger) Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste Det er også ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjennes ved vår bedriftshelsetjeneste før oppstart. Annen informasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor vikarer som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og handlinger.Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert. I søknaden ber vi deg legge ved kopi av vitnemål og relevante sertifikater, inkludert scannet kopi av bilsertifikat. Dersom du ikke har bilsertifikat enda, kan du legge ved opplysninger om når du planlegger å få dette.
12.12.2019 Kvinnherad
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger. Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon. Vi har nå en ledig stilling som Fagleder Bygg i teknisk avdeling ved Karmøy Metallverk (KMV), som følge av pensjonsavgang. Ansvarsområde I denne stillingen vil du ha en variert og spennende arbeidshverdag. Arbeidsoppgaver vil blant annet være: Være en pådriver for et godt og forebyggende helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid Ivareta driftsrelaterte oppgaver Ha ansvar for teknisk støtte og vedlikehold innen bygg ved metallverket Sikre at arbeid skjer etter Plan- og bygningsloven Byggesaksbehandling og prosjektledelse Være metallverket sin kontaktperson relatert til eiendom utenfor fabrikkområdet Sikre tilsyn av eiendommer og oppfølging av jordleieavtaler  Bidra innen byggetekniske spørsmål, vurderinger og utredninger Ha budsjettansvar for byggeprosjekt på kort og lang sikt Være en pådriver og fasilitator i forbedringsarbeidet Kvalifikasjoner Bachelor/mastergrad innenfor relevant byggfag 3-5 års relevant erfaring innen byggfag Vilje og evne til å lede, gjennomføre endringer og forbedringer  Evne til å utføre jobben i henhold til Hydro sine verdier Erfaring med bruk av SAP er ønsket  God muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk  Vi ser etter deg som er initiativrik, løsningsorientert og selvstendig. For å lykkes i jobben må du ha allsidig erfaring, trives med å jobbe forebyggende, og inneha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi trenger en relasjonsbygger som evner å arbeide selvstendig og i team. Hos oss vil du oppleve et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø der vi ser og oppmuntrer hverandre. Du kommer til å bli en del av et team som er preget av bred kompetanse, høyt arbeidstempo og tett samarbeid. Annen informasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Ansettelsen fordrer også helsegodkjenning av vår bedriftshelsetjeneste.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.  I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
12.12.2019 Karmøy
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. Til Asfalt Entreprise Øst avd. Vestfold søkes det etter: ARBEIDSLEDERVi søker deg som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag Vestfold og omegn, med ansvar for kunder, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. NCC er en av bransjens fremste aktører. Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig, da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss. For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.Som arbeidsleder er det en fordel om du har: driftserfaring fra asfalt eller anlegg erfaring med håndtering av anbud/forespørsler og utforming av tilbud kunde- og markedsforståelse gode leder- og kommunikasjonsegenskaper gode IT-kunnskaper Arbeidsoppgaver: salg og kundeoppfølging kommunikasjon mot fabrikk, transportører og koordinering med andre arbeidsleder påvirke effektivitet – og kvalitet – med å følge lagene i daglig drift bistå distriktssjef i vurdering av fremdrift på jobber bistå kalkyle og tilbudsarbeid Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist: 15. Januar 2020 Søk her Kontaktpersoner: Runar ByeSite Manager, Vestfold/Telemark+47 482 33 743 Tove HernesHR-sjef, NCC Industry AS+47 907 25 032  
11.12.2019 Larvik
Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag ca. 38.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Region Midt/Nord med hovedkontor i Trondheim har ca. 250 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi er en totalentreprenør som utvikler og bygger sykehus, kontorbygg, skoler, boligblokker m.m. i Trøndelag og i Møre og Romsdal. Våre byggherrer er både private og offentlige. Skanska i Trondheim holder til i moderne lokaler i Powerhouse på Brattørkaia. Med flere spennende prosjekter i tidligfase og produksjon ønsker vi å ansette Prosjekteringsledere til Trondheim og Molde/Ålesund Ønsker du å jobbe i et framoverlent fagmiljø med prosjekteringsledelse og store komplekse byggeprosjekt? Er du opptatt av bærekraftige løsninger? Vi søker etter prosjekteringsledere som kan planlegge og lede gode prosjekteringsprosesser i samspill med fagrådgivere, byggherre og myndigheter. Vi ser etter mennesker som kommuniserer godt, jobber målrettet og strukturert, og som har interesse for innovasjon og miljø. Sammen ønsker vi ditt bidrag i prosjektene for å bygge et bedre samfunn. Egenskaper: Stillingen passer til deg hvis: Du er analytisk og har en praktisk tilnærming til løsninger Du har en inkluderende lederstil og har evne til å oppnå resultater gjennom andre Du jobber målrettet og systematisk Du har kommersiell teft og god risikoforståelse Du er nysgjerrig på innovative og kreative løsninger Du er løsningsorientert og kommuniserer godt muntlig og skriftlig   Arbeidsoppgaver: Ansvar for prosjektutvikling og prosjekteringsledelse i våre prosjekter Bidra med kompetanse i tidlig fase prosjektutvikling/tilbud Utvikle og ta i bruk ny kunnskap og teknologi Jobbe aktivt med forutsigbar prosjekteringsledelse i tråd med Skanska sine verdier Være oppdatert på utviklingstrender og beste praksis innenfor prosjekteringsledelse Sikre at utarbeidet skisseprosjekt/forprosjekt er tilgjengelig og av god nok kvalitet og formidle dette til rådgiverne Kontrahere rådgivere Utarbeide tydelige mål (suksesskriterier) for prosjekteringsarbeidet samen med prosjekteringsgruppen og prosjektgruppen Utarbeide Milepelsplan prosjektering, Leveranseplan prosjektering, Utkikksplaner og arbeidsplaner Sikre at de prosjekterende identifiserer risiko innenfor sitt fagområde og at dette ivaretas i prosjekteringen eller videreføres i SHA-planen Planlegge og fasilitere/lede prosjekteringsmøtene (ICE-møter) Aktivt påvirke at løsninger og detaljer som blir valgt fremmer sikker og effektiv produksjon, byggbare løsninger Jobbe med prosjekteringsledelse i BIM - Building Information Modell Sørge for at tverrfaglig kontroll blir gjennomført og dokumentert Gjennomføre konstruksjonsgjennomganger underveis sammen med prosjekterende og produksjon Ivareta og utvikle kundeforholdet innenfor prosjektet Bistå prosjektleder i vurderingen av tiltak ved avvik og endringsarbeider som kan påvirke tid, kost eller kvalitet Ta ansvar for søknadsprosessen overfor offentlige myndigheter og sikre at vi oppfyller lovkrav og forskrifter Kvalifikasjoner: Relevant Bachelor-/Masterfrad eller tilsvarende Fagkompetanse innenfor prosjekteringsledelse Bakgrunn fra offentlig forvaltning, rådgivermiljø eller entreprenør er en fordel   Vi kan tilby: En flott arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og kompetente og dyktige medarbeidere Et sterkt og godt fagmiljø Åpenhet og tillit i arbeidshverdagen Deltakelse i utvikling av fagområdet Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogam Skanska sine verdier er vår felles rettesnor i arbeidet: Vi bryr oss om mennesker og miljøet rundt oss. Vi arbeider sikkert - eller ikke i det hele tatt. Vi går aldri forbi en usikker arbeidsoperasjon. Vi er en pådriver for grønne løsninger og prioriterer helse, miljø og livskvalitet i alt vi gjør. Vi opptrer seriøst og ansvarlig overfor kommende generasjoner. Vi driver vår virksomhet med integritet og åpenhet. Vi følger våre etiske retningslinjer og aksepterer ikke avvik. Hos oss skal alle føle seg trygge til å si hva de mener. Vi er en lærende organisasjon, og ser alltid etter forbedringer og nye løsninger. Vi benytter vårt mangfold og skaper merverdi gjennom et nært samarbeid med kunder, partnere og lokalsamfunn. Vi har en inkluderende kultur, er ydmyke og viser hverandre tillit og respekt. Vi bidrar aktivt til at våre kunder når sine mål. Vi kjenner både våre kunder og kundens kunder. Deres behov er vårt utgangspunkt for å utvikle gode løsninger.         Kontakt: Prosjektsjef Marit Sollien, tlf. +47 41 45 46 05 HR-sjef Anne Mette Moen,tlf. +47 91 67 44 59   Søknadsfrist: 8. januar 2020   Tilleggsopplysninger Sted: Norge Tidsplan: Heltid Ansattstatus: Fast Uttalelser Om Skanska: Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 38 000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.
10.12.2019 Trondheim, Molde, Ålesund
Arbeidsoppgaver: Med utgangspunkt i budsjetterte målsettinger og foretakets policy lede avdelingens virksomhet og personale for å oppnå best mulig lønnsomhet Følge opp avdelingsresultat og iverksette nødvendige tiltak i god tid Sikre at konsernets ledelsessystem for kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og økonomi etterleves Ta hand om personalsaker i avdelingen og gjennomføre personalutviklingssamtaler med underordnede Fastsette lønn for underordnede Gjennomføre kundeaktiviteter for å forsterke og videreutvikle relasjonene med nåværende og nye kunder   Kvalifikasjoner: Gjerne utdanning som ingeniør innen bygg- og anlegg og ledelsesfag Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen er ønskelig  Erfaring fra ledelsesarbeid med personalansvar  God økonomiforståelse Prosjekterfaring er ønskelig Erfaring fra kontraktsrett God formidlingsevne, norsk muntlig og skriftlig Komfortabel med bruk av IT-verktøy   Vi ser etter deg som liker å ta ledelsen, men på samme tid er svært teamorientert og har gode samarbeidsevner. Du evner å være analytisk, men er strukturert, setter deg ambisiøse mål og sikrer god fremdrift og gjennomføring.    Som nyansatt hos oss vil du få god innføring og opplæring i «The Bravida Way» – vår egen kultur og vår arbeidsmåte. Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Management Consultant i Yapril AS, Tore Johnsen, mob. 918 58 939 eller regiondirektør i Nord for Bravida, Torfinn Rolandsen, mob. 930 45 658 Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Du kommer til søknad ved å klikke HER. 
26.11.2019 Tromsø
Vis alle 18.208 ledige stillinger
Les mer om Jobbfolk As

Stillingsbeskrivelse

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Søknadsinformasjon

Du sender din åpne søknad digitalt via søknadssystemet til KarriereStart.no.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Daglig leder

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter