Ledig stilling

Vernepleier 100% fast - Virksomhet oppfølging - utviklingshemmede Kristiansand Kommune

Søknadsfrist : 11.08.2019

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon95 Presentasjon av stillingen:
Virksomhet oppfølging har ansvar for ulike tjenester innenfor rus, psykisk helse og utviklingshemmede. Utlyste stilling er knyttet til tjenester for utviklingshemmede. Tjenesteområde ledes av tjenesteleder og 19 avdelingsledere. Disse betjener ulike bofellesskap, aktivitetssentre og ambulerende tjenester.
Recovery er vårt verdigrunnlag.

Det søkes etter vernepleier. Turnusarbeid med helg (fredag-søndag). Tiltredelse: Etter avtale.

For tiden er arbeidssted: Nordre Hovedgårdsvei 54./ Vardåslia 40-42.

Arbeidsoppgaver

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med hovedvekt på relasjonsbygging og målrettet miljøarbeid.
 • Veiledningsansvar ifht. studenter og øvrig personal.
 • Fagansvar og samarbeid med bruker og pårørende.
 • Utarbeidelse og oppfølging av tiltak og planer knyttet til hver beboer.
 • Praktisk bistand, opplæring, pleie, stell og veiledning til beboerne i deres hjem.
 • Medisinansvarlig.
 • Primærkontaktansvar.

Kvalifikasjoner

 • Det kreves autorisasjon.
 • Søker må ha med erfaring fra arbeid med mennesker med utviklingshemming eller kognitiv funksjonsnedsettelse.
 • Søker må ha erfaring fra arbeid og engasjement med målrettet miljøarbeid.
 • Søker må ha god fysisk og psykisk helse pga. arbeidets art.
 • Søker må ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
 • Søker må kunne bruke data som arbeidsverktøy.
 • Søker må kunne levere politiattest av nyere dato.

Utdanningsretning

 • Medisin / Helse / Sosialfag

Utdanningsnivå

 • Høyskole/universitet, Bachelor grad

Personlige Egenskaper

 • Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og faglig dyktighet.
 • Søker må ha evne til å samarbeide med kollegaer, brukere og pårørende.
 • Søker må være lojal mot miljøregler, rutiner og beslutninger som er tatt.
 • Søker må kunne stå i utfordrende relasjoner over tid.
 • Søker må ha vilje til å stå på og evne til å ta initiativ og være løsningsorientert.
 • Søker må kunne arbeide selvstendig og i team.
 • Søker må ha evne og vilje til å bidra til ett godt arbeidsmiljø
 • Søker må ha evne og vilje til å se den enkeltes ressurser,og bidra til en Recoveryorientert tjenesteutvikling

Vi tilbyr

 • Opplæring og veiledning.
 • Pulserende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver.
 • Mulighet for faglig utvikling.
 • Tverrfaglig arbeidsmiljø.
 • Gode velferdsordninger.
 • Lønn etter tariff.

Kontaktinformasjon

Erik Åtland, Avd.leder Hovedgårdstunet 2-3.etg., Logg inn for å se kontaktinformasjon
Nina Krogsæter Abusland, Avd.leder Vardåslia 40, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Kristiansand S

Nøkkelinformasjon:

Annonsør:Kristiansand kommune


Stillingsbrøk: 100% Fast Antall stillinger: 1 Søknadsfrist: 11.08.2019

For elektronisk søknadsskjema:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Stendi er en kunnskapsbedrift og vi tilbyr aktuelle kurssertifiseringer. Vi legger til rette for etterutdanning og videreutvikling. Region Agder kan tilby et spennende og utviklende fagmiljø med tverrfaglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har tariffavtale og avtale om inkluderende arbeidsliv. Hele vår virksomhet er ISO-sertifisert. Barnevern: Vi søker trygge og voksne fagpersoner til våre avdelinger for barnevern. Vi trenger personer med engasjement for mennesker og som ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du vil jobbe med beboere som har ulike behov, noe som krever at du må være fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning som barnevernspedagog, sosionom og vernepleier Relevant erfaring er ønskelig Grunnleggende data kunnskaper Gode norskkunnskaper og god skriftlig framstillingsevne Førerkort kl. B    Egenskaper: Faglig engasjert Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse Voksen omsorgsperson Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening  Vi tilbyr: Lønn etter kvalifikasjoner Veiledning Oppfølging En fleksibel og variert arbeidsdag Som miljøterapeut i Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon og skape utviklingsmuligheter. De ansatte på våre institusjonstiltak går i "medleverturnus" (3+7+4+7). Menn over 25 år med erfaring fra barnevernsarbeid oppfordres til å søke. Det er krav til politiattest for stillingen.
12.07.2019 Mandal
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter? Du må kunne glede deg over "de små tingene" og være flink til å skape en relasjon med ungdommen! Du vil kunne jobbe på ulike institusjoner og med ulike barn/ungdommer, noe som setter krav til at du må være åpen, imøtekommende, fleksibel, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Arbeidsoppgaver Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte beboers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i institusjonene Dokumentasjon etter gjeldene lovverk Være en trygg voksenperson i miljøet  Motivere og være deltagende på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede Jobbe tverrfaglig. Kvalifikasjoner Førerkort kl. B er et krav Utdannet vernepleier, barnevernspedagog, sosionom, psykiatrisk sykepleier er en fordel men ikke et krav.  Ønsker minimum 3 års erfaring fra lignende arbeid. Det er krav til politiattest. Egenskaper Faglig engasjert  Du har et brennende engasjement for barn og ungdom Trygg og tydelig Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse Er en voksen omsorgsperson  Det tilbys Lønn etter tariff Gode forsikring/pensjonsordninger. Opplæring Veiledning/ oppfølging
12.07.2019 Trondheim
Vi søker trygge og omsorgsfulle miljøterapeuter til våre barnevernavdelinger i Hedmark og Oppland. Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker og ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små ting" og er flink til å skape en relasjon med våre ungdommer. Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.  Kvalifikasjoner 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; fortrinnsvis vernepleier, sykepleier, sosionom eller barnevernspedagog. Traumekompetanse er en forutsetning. Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid og samhandling med samarbeidspartnere er ønskelig. Førerkort kl. B er et krav. Grunnleggende data kunnskaper. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Som miljøterapeut hos oss i Stendi deltar du i team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboer til å mestre en selvstendig, positiv tilværelse. Vi har ledige stillinger der du inngår i medleverturnus med 3 døgn arbeid – 7 døgn fri – 4 døgn arbeid – 7 døgn fri. Det er krav om politiattest. Vi tilbyr lønn etter tariff. Vi har veiledning og oppfølging og har en fleksibel og variert arbeidsdag. Synes du dette høres spennende ut, send oss en søknad.      Vi oppfordrer særlig menn til å søke.  
12.07.2019 Oppland, Hedmark
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter? Stendi AS søker miljøterapeuter til våre avdelinger i Møre og Romsdal. Vi ser etter miljøterapeuter som er trygge og tydelige voksenpersoner i en tøff og uforutsigbar hverdag. Vårt fagmiljø og organisasjon er preget av at vi alltid gir det lille ekstra for å løse våre oppdrag. På våre avdelinger har alle miljøterapeuter mye ansvar og det legges vekt på selvstendighet i jobben, dette er stillinger med mulighet for personlig og faglig vekst. Du vil jobbe med ulike ungdommer, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må kunne snu deg raskt rundt for å møte utfordringer og behov hos våre ungdommer. Arbeidsoppgaver Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte brukers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i institusjonene Saksoppfølging Dokumentasjon etter gjeldende lovverk og bruk av elektronisk journalføringssystem Være en trygg voksenperson i miljøet Lytte til ungdommen Motivere og være med ungdommen på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede Kvalifikasjoner 3-årig helse og sosialfaglig høyskoleutdanning: barnevernspedagog, sosionom, vernepleier, evt. psykiatrisk sykepleier eller lærer med spesialpedagogikk Institusjonsarbeid, ruskompetanse og erfaring fra psykiatrifeltet er spesielt interessant Førerkort kl. B er et krav Egenskaper  Kreativ Faglig engasjert Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse En voksen, trygg omsorgsperson Det tilbys Lønn etter kvalifikasjoner/tariffavtale og pensjonsordning Veiledning/opplæring En fleksibel og variert arbeidsdag Muligheter for faglig utvikling i et stort konsern  Medleverturnus med 3 døgn arbeid – 7 døgn avspasering – 4 døgn arbeid – 7 døgn avspasering.  Grunnet sammensetning av team oppfordres menn til å søke. Arbeidssted er på våre avdelinger i Møre og Romsdal og turnusen tillater stor fleksibilitet i forhold til pendlig og bosted. Søknadsfrist er snarest. Alle søknader vil bli lest og behandlet fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet   Vi gleder oss til å høre mer fra deg! Ønsker du å vite mer om stillingene kan du i uke 28 og 29 kontakte institusjonsleder Karianne Havnes på mob. 924 39 544. I uke 30 og 31 avvikles ferie. Fra uke 32 kan avdelingsleder Tone Kvammen kontaktes på mob. 934 66 344.
09.07.2019 Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Oppland, Hedmark
Stendi søker miljøterapeuter til en av våre barnevernsavdelinger i Tromsø - er DU vår nye kollega? Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen? Vi søker deg som har et brennede engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.  Kvalifikasjoner som ønskes er: * 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning eller annen relevant utdanning og erfaring. * Kompetanse innenfor rus og omsorg er ønskelig * Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel * Førerkort kl. B er et krav * Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening  Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsetter beboer til å mestre en selvstendig og positiv tilværelse.  Arbeidstid: Du vil inngå i en medleverturnus. I full stilling innebærer det 3 døgn arbeid -7 døgn fri - 4 døgn arbeid -7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidsstedet de døgnene du er på arbeid. Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Tone Andersen, tlf 907 92 294.
20.06.2019 Tromsø
 Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen?. Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjonerl evne til å jobbe målrettet formalkompetanse eller relevant erfaring fra arbeid med konflikthåndtering god muntlig fremstillingsevne i norsk og engelsk gode samarbeidsevner tidligere erfaring fra arbeid ved mottak er en fordel Personlige egenskaper du har gode relasjonelle ferdigheter du er målrettet, løsningsorientert og engasjert du skaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø du har gode holdninger og verdier du er trygg, tydelig og omsorgsfull  Vi tilbyr fast stilling som nattevakt lønn etter avtale og kvalifikasjoner gode pensjonsordninger engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø intern opplæring og kursing gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang tiltredelse etter avtale mulighet for hospitering i personalbolig i vaktperiodene Det er et krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging - og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med avdelingsleder: Ronald Pedersen, tlf. 938 52 000
03.07.2019 Gratangen
Stendi Region Nord søker etter avdelingsledere til våre tiltak for omsorgstjenester i Alta, Skibotn, Bardufoss og Tromsø Som avdelingsleder hos oss vil du ha personalansvar for dine ansatte, i tillegg til direkte og indirekte oppfølging av pasienter og pårørende. Du får muligheten til å jobbe med administrativ ledelse, samtidig som du vil utøve praksis på fagområdet ditt. Du vil ha et fagansvar for avdelingen, og skal bidra til å utvikle arbeids- og fagmiljøet blant dine ansatte gjennom helhetlig ledelse. Du vil bli inkludert i et tverrfaglig lederforum som består av ledere på ulike nivåer i Stendi.     Arbeidsoppgaver: Overordnet ansvar for fag og personal.   Pådriver i faglig utviklingsarbeid og systemarbeid i virksomheten.        Bidragsyter til god samhandling og ressursutnyttelse.     Tverrfaglig samarbeid med andre instanser rundt pasienten via deltagelse på ansvarsgruppemøter. Kvalitetssikre, følge opp og veilede virksomhetens aktiviteter og prosjekter.      Være pådriver for utvikling og nytenkning.    Kvalifikasjoner:         Evne til utøvelse av tydelig ledelse, strukturert og fleksibel. Evne til å motivere og skape engasjement.        Evne til selvstendighet og tverrfaglig samarbeid.       Ser muligheter fremfor begrensninger.      Motiveres av høyt tempo og endring i markedet.          Autorisasjon som sykepleier/ vernepleier.          Erfaring eller utdannelse innenfor administrasjon og ledelse er foretrukket, men ikke et krav.          Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi tilbyr:        Spennende og utviklende arbeidssted med faglig dyktige medarbeidere.    Stor grad av selvstendighet.         Lønn etter kvalifikasjoner.            Konkurransedyktige betingelser. For mer informasjon kan områdeleder Martin Nymo, telefon 901 03998, eller avdelingsleder Knut Anton Karlsen, telefon 900 55500 kontaktes.
03.07.2019 Alta, Tromsø, Målselv, Storfjord
Avdeling rus og avhengighet (ARA) er inndelt i fem poliklinikker og fire døgnseksjoner. Alle seksjoner er regulert etter lov om spesialisthelsetjenester og tilbyr tverrfaglig spesialisert rusbehandling.Et hovedmål for ARA er å kunne tilby nyttige og virkningsfulle spesialisthelsetjenester til mennesker med rus- og avhengighetslidelser. Tjenestene skal planlegges og gjennomføres i tett samarbeid og forståelse med pasienten, pasientens nære relasjoner og andre viktige medspillere.ARA Elvestad døgn tilbyr utredning og behandling for pasienter over 18 år med rusproblematikk, ofte i kombinasjon med andre psykiske lidelser. Behandlingsenhet med 12 plasser og utredningsenhet med 6 plasser.Vår behandling kombinerer blant annet fysisk aktivitet, friluftsliv, gruppeterapi, samtaleterapi og miljøterapi. Målet er å fasilitere endring av både rusmønster og livsstil. Vi er opptatt av å se enkeltmennesket for å gi behandling som er best mulig den enkeltes behov og forutsetninger. Vårt mål er å tilby pasientene erfaringer som fører til læring, mestring og utvikling på veien mot et rusfritt liv.Vi er også opptatt av at den behandlingen vi gir her hos oss skal understøtte avdelingens uttalte mål om at alle behandlingsforløp skal ha en Helhetlig tilnærming og mest mulig Enhetlig praksis. Videre at samtidige problemer skal ha en samtidig håndtering (Integrert behandling) (HEI). Avdelingen har utarbeidet en egen "service erklæring" som beskriver hva vi mener kjennetegner god pasientbehandling, og hvordan slik behandling skal gjennomføres.Vi har ledig vikariat 100% sykepleier/vernepleier ved ARA Elvestad døgn.Alle søkere må søke elektronisk.   Arbeidsoppgaver Delta i seksjonens gjøremål og utvikling Delta i målrettet miljøterapi Samarbeide internt og eksternt med aktuelle samarbeidspartnere Jobbe i tverrfaglig team Ansvarsvakt på kveld og helg Utførelse av delegerte ledelsesfunksjoner/-oppgaver kan bli tillagt en av stillingene Kvalifikasjoner Erfaring fra arbeid innenfor døgnenheter med tilbud til pasienter med avhengighetsproblematikk vektlegges. Erfaring med forskningsarbeid er ønskelig Førerkort klasse B Personlige egenskaper Evne til å skape trygge relasjoner Være løsningsfokusert Like å jobbe i team Tilpasningsdyktig Interesse for pasienter med rus- og avhengighetsproblem Personlig egnethet vektlegges Vi tilbyr Spennende arbeidsoppgaver i et fagfelt i vekst Faglig og personlig utvikling Gode velferdstilbud for ansatte, f. eks. hytteutleie, teaterbilletter m.m. Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst  
02.07.2019 Nes i Akershus
Vis alle 20.930 ledige stillinger

En skapende by med ambisjoner

Kristiansand kommune er en av Sørlandets største arbeidsgivere med 7000 ansatte. Vi jobber hver dag for å gi innbyggerne gode tjenester tilpasset den enkeltes behov.

Kristiansand kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Les mer på www.kristiansand.kommune.no/jobb.

Les mer om Kristiansand Kommune

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon95 Presentasjon av stillingen:
Virksomhet oppfølging har ansvar for ulike tjenester innenfor rus, psykisk helse og utviklingshemmede. Utlyste stilling er knyttet til tjenester for utviklingshemmede. Tjenesteområde ledes av tjenesteleder og 19 avdelingsledere. Disse betjener ulike bofellesskap, aktivitetssentre og ambulerende tjenester.
Recovery er vårt verdigrunnlag.

Det søkes etter vernepleier. Turnusarbeid med helg (fredag-søndag). Tiltredelse: Etter avtale.

For tiden er arbeidssted: Nordre Hovedgårdsvei 54./ Vardåslia 40-42.

Arbeidsoppgaver

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med hovedvekt på relasjonsbygging og målrettet miljøarbeid.
 • Veiledningsansvar ifht. studenter og øvrig personal.
 • Fagansvar og samarbeid med bruker og pårørende.
 • Utarbeidelse og oppfølging av tiltak og planer knyttet til hver beboer.
 • Praktisk bistand, opplæring, pleie, stell og veiledning til beboerne i deres hjem.
 • Medisinansvarlig.
 • Primærkontaktansvar.

Kvalifikasjoner

 • Det kreves autorisasjon.
 • Søker må ha med erfaring fra arbeid med mennesker med utviklingshemming eller kognitiv funksjonsnedsettelse.
 • Søker må ha erfaring fra arbeid og engasjement med målrettet miljøarbeid.
 • Søker må ha god fysisk og psykisk helse pga. arbeidets art.
 • Søker må ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
 • Søker må kunne bruke data som arbeidsverktøy.
 • Søker må kunne levere politiattest av nyere dato.

Utdanningsretning

 • Medisin / Helse / Sosialfag

Utdanningsnivå

 • Høyskole/universitet, Bachelor grad

Personlige Egenskaper

 • Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og faglig dyktighet.
 • Søker må ha evne til å samarbeide med kollegaer, brukere og pårørende.
 • Søker må være lojal mot miljøregler, rutiner og beslutninger som er tatt.
 • Søker må kunne stå i utfordrende relasjoner over tid.
 • Søker må ha vilje til å stå på og evne til å ta initiativ og være løsningsorientert.
 • Søker må kunne arbeide selvstendig og i team.
 • Søker må ha evne og vilje til å bidra til ett godt arbeidsmiljø
 • Søker må ha evne og vilje til å se den enkeltes ressurser,og bidra til en Recoveryorientert tjenesteutvikling

Vi tilbyr

 • Opplæring og veiledning.
 • Pulserende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver.
 • Mulighet for faglig utvikling.
 • Tverrfaglig arbeidsmiljø.
 • Gode velferdsordninger.
 • Lønn etter tariff.

Kontaktinformasjon

Erik Åtland, Avd.leder Hovedgårdstunet 2-3.etg., Logg inn for å se kontaktinformasjon
Nina Krogsæter Abusland, Avd.leder Vardåslia 40, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Kristiansand S

Nøkkelinformasjon:

Annonsør:Kristiansand kommune


Stillingsbrøk: 100% Fast Antall stillinger: 1 Søknadsfrist: 11.08.2019

For elektronisk søknadsskjema:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 11.08.2019

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Kristiansand Kommune