Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Sykepleiere/helsefagarbeider/helsesekretær Aurskog-Høland kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Vil du jobbe i avdeling for kommunale medisinske tjenester (KMT)?

Vi har akkurat flyttet inn i nytt Helsehus på Bjørkelangen og koser oss i nye, flotte lokaler.

KMT er en avdeling bestående av legevakt, kommunale akutte døgnplasser (KAD) og Helsehuset fastlegekontor. Avdelingen skal gi et helhetlig tjenestetilbud til pasienter med akutt oppstått sykdom eller skade og drifte et kommunalt fastlegekontor. Personalet vil rullere på arbeidsoppgaver og ansvar. Her vil utfordringer og spennende oppgaver stå i kø!

KAD plasser er en del av samhandlingsreformens satsning for å hindre uhensiktsmessige innleggelser i spesialisthelsetjeneste. Dette skal være et tilbud før og istedenfor sykehusinnleggelse. Tjenesten gis ved akutt somatisk, psykisk eller rusrelatert sykdom som gjør at pasienten er i behov av kortvarig observasjon eller behandling.

Har du lyst til å jobbe med akutt syke mennesker i et trygt, tverrfaglig, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø? Ønsker du å være med å bygge opp og forme en avdeling hvor utfordringer, varierte og spennende arbeidsoppgave blir din hverdag? Liker du å jobbe tverrfaglig med fokus på samarbeid og fleksibilitet?

Synes du dette virker interessant? Da oppfordrer vi deg til å benytte denne sjansen til å legge inn en søknad.

Vi har ledig følgende stillinger:

 • 42 % vikariat som sykepleier fra 01.09.19 til 31.08.20 med arbeid dag/kveld
 • 21,8 % fast helgestilling som sykepleier fra 01.09.19 med arbeid dag/kveld
 • 21,8 % vikariat som sykepleier fra 01.09.19 til 01.04.20 med arbeid dag/kveld (mulighet til forlengelse)
 • 19,5 % fast stilling som helsefagarbeider/helsesekretær på helg fra 01.09.19 med arbeid dag/kveld

Hjelpepleier/helsesekretær/helsefagarbeider eller sykepleierstudenter (med bakgrunn som fagarbeider) som innehar relevant erfaring, oppfordres til å søke og vil kunne tilbys vikariater eller ekstravaktavtale. Sykepleiere ønskes også som ekstravakter hvis man ikke kan ta en fast stilling.

Alle stillingene er i turnus med arbeid tredje hver helg.

Arbeidsoppgaver:

 • Mottak av pasienter til avdelingen (KAD, legevakt, fastlege).
 • Samtalemottak -- rådgivning, sette opp timelister, henvise videre etc.
 • Mottak og håndtering av trygghetsalarmer.
 • Vurdere, observere og behandle pasienter i avdelingen.
 • Prøvetaking og annet laboratoriearbeid.
 • Planlegge arbeidsdagen og ta selvstendige og raske beslutninger.
 • Tett samarbeid og tverrfaglig oppfølging med aktuelle instanser.
 • Generelle oppgaver i avdelingen som sterilisering, internkontroller, rydding, varebestilling etc.

Faglige kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som sykepleier/helsefagarbeider/helsesekretær.
 • Det kreves gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.
 • Må inneha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.
 • God observasjons-, vurderings- og handlingskompetanse.
 • Ønsket relevant erfaring fra akuttavdeling, fastlegekontor, legevakt eller observasjons/oppvåkningspost.
 • Godt klinisk blikk og interesse for fagutvikling.

Vi vektlegger:

 • Evnen til målrettet og tverrfaglig arbeid.
 • Fleksibilitet og god omstillingsevne. Du bør trives med ulike utfordringer og varierende arbeidsoppgaver i en travel, men interessant og faglig utviklende hverdag.
 • Godt humør og positiv fremtoning.
 • God arbeidskapasitet og trives med høyt arbeidstempo.
 • Lojalitet mot arbeidsplass og kollegaer.

Vi tilbyr:

 • En arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og høy trivsel.
 • Nye, flotte lokaler og mange flinke og trivelige arbeidskollegaer.
 • Kompetanseutvikling og tverrfaglig samarbeid.
 • Spennende, varierende og utfordrende arbeidsoppgaver.
 • God opplæring og tett oppfølging.
 • Lønn etter avtale.
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Personlig egnethet blir vektlagt ved alle ansettelser.

Politiattest må framlegges før tiltredelse.

Vi ønsker oss medarbeidere som viser kommunens verdiplattform RAUS i praksis:

Respekt : Alle har rett til å bli tatt på alvor

Ansvar: Vi tar ansvar og er til å stole på

Utvikling : Vi ser muligheter og gjør noe med dem

Service: Vi opptrer åpent, ærlig og tydelig

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder på legevakten, Kristin Halvorsen, tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon/ Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller Hanne Nordby, tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: 1940 Bjørkelangen

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

I Bekk Management Consulting (BMC) jobber vi primært innen tre definerte satsningsområder: • Kundesentrisk strategi og transformasjon • Nye forretningsmuligheter (nyskaping og innovasjon) • Datadrevet forretningsutvikling Kompetansebredden spenner fra klassisk strategi- og effektiviseringsmetodikk via service design og visualisering til teknologikompetanse innen arkitektur, smidig tilnærming, analyseverktøy som R, og prototyping. For å nevne noe. Hvem vi ser etter Du har høyere utdanning med gode akademiske resultater, og jobber i dag som forretningsutvikler, konsulent, produktsjef e.l. Du er glad i komplekse problemstillinger, er sterk faglig, og ydmyk nok til å vite at de beste resultatene utvikles i fellesskap. Utover klassisk strategi-/rådgivningsbakgrunn, er vi også ute etter deg med erfaring som utvikler eller designer og som har genuin forretningsinteresse og -forståelse. Et faglig og sosialt miljø Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. Bekk har et stort fokus på kompetanseutvikling, blant annet gjennom fagdager, konferanser, kurs, og våre rundt 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement!
26.09.2018 Oslo
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
23.11.2018 Norge
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
09.01.2019 Oslo
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
09.01.2019 Oslo
Bravida i Oslo vokser og søker etter de som er glad i faget sitt! Vi er på jakt etter deg med noen års erfaring innen servicearbeid.  Om avdelingen Bravida Oslo Elektro Service er en av største avdelingene i Bravida Norge med over 160 montører, og vi trenger flere! Avdelingen utfører alle typer serviceoppdrag for både store og små kunder i Oslo-området. Avdelingen får stadig flere oppdrag innen intern kontroll elektro og termografering, som gjør at vi trenger montører med kompetanse og interesse for faget. Vi trenger også dyktige servicemontører som har erfaring fra både privat og næringskunder. Hos oss får muligheten til å velge din egen vei! I tillegg til service påtar også avdelingen seg mindre prosjekter, og samarbeider på tvers av fagområder og avdelinger i Bravida. Arbeidsoppgaver Jobben som servicemontør i Bravida innebærer frihet under ansvar og du får jobbe selvstendig i ulike typer oppdrag. Arbeidet inneholder både teknisk problemløsning, mersalg og dokumentasjon av oppdragene. En viktig del av jobben er å opprettholde en god kontakt og kommunikasjon mot våre kunder.  Planlegging og gjennomføring av ulike serviceoppdrag på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Dokumentasjon av endringsarbeid og tilleggsarbeid Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Kommunikasjon med kunder og serviceleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Hvorfor skal du jobbe i Bravida? Mange karrieremuligheter Du får egen servicebil Du får mobil/nettbrett Du får jobbe i en stor avdeling med et sosialt og uformelt arbeidsmiljø Vi har et bredt spekter av spennende kunder Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser Vi har gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Kvalifikasjoner Fagbrev gr. L Minimum 3 års erfaring fra servicearbeid Interesse for elektrofaget og salg/kunderservice  Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper  Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk
08.02.2019 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
26.02.2019 Trondheim
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
26.02.2019 Trondheim
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
26.02.2019 Bergen
Vis alle 20.868 ledige stillinger

Aurskog-Høland kommune kan by på et rikt kulturliv, godt service- og tjenestetilbud og gode oppvekst- og levevilkår. Frodige skogsområder, innsjøer, vassdrag og småvann innbyr til rikt friluftsliv, jakt og fiske i "edelkrepsens rike". Innen 45 min. fra Bjørkelangen når du landets hovedflyplass og Oslos urbane storbyliv. Hos oss finnes muligheter for å leve "det gode liv" sammen med 15.700 andre.

Les mer om Aurskog-Høland kommune

Stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe i avdeling for kommunale medisinske tjenester (KMT)?

Vi har akkurat flyttet inn i nytt Helsehus på Bjørkelangen og koser oss i nye, flotte lokaler.

KMT er en avdeling bestående av legevakt, kommunale akutte døgnplasser (KAD) og Helsehuset fastlegekontor. Avdelingen skal gi et helhetlig tjenestetilbud til pasienter med akutt oppstått sykdom eller skade og drifte et kommunalt fastlegekontor. Personalet vil rullere på arbeidsoppgaver og ansvar. Her vil utfordringer og spennende oppgaver stå i kø!

KAD plasser er en del av samhandlingsreformens satsning for å hindre uhensiktsmessige innleggelser i spesialisthelsetjeneste. Dette skal være et tilbud før og istedenfor sykehusinnleggelse. Tjenesten gis ved akutt somatisk, psykisk eller rusrelatert sykdom som gjør at pasienten er i behov av kortvarig observasjon eller behandling.

Har du lyst til å jobbe med akutt syke mennesker i et trygt, tverrfaglig, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø? Ønsker du å være med å bygge opp og forme en avdeling hvor utfordringer, varierte og spennende arbeidsoppgave blir din hverdag? Liker du å jobbe tverrfaglig med fokus på samarbeid og fleksibilitet?

Synes du dette virker interessant? Da oppfordrer vi deg til å benytte denne sjansen til å legge inn en søknad.

Vi har ledig følgende stillinger:

 • 42 % vikariat som sykepleier fra 01.09.19 til 31.08.20 med arbeid dag/kveld
 • 21,8 % fast helgestilling som sykepleier fra 01.09.19 med arbeid dag/kveld
 • 21,8 % vikariat som sykepleier fra 01.09.19 til 01.04.20 med arbeid dag/kveld (mulighet til forlengelse)
 • 19,5 % fast stilling som helsefagarbeider/helsesekretær på helg fra 01.09.19 med arbeid dag/kveld

Hjelpepleier/helsesekretær/helsefagarbeider eller sykepleierstudenter (med bakgrunn som fagarbeider) som innehar relevant erfaring, oppfordres til å søke og vil kunne tilbys vikariater eller ekstravaktavtale. Sykepleiere ønskes også som ekstravakter hvis man ikke kan ta en fast stilling.

Alle stillingene er i turnus med arbeid tredje hver helg.

Arbeidsoppgaver:

 • Mottak av pasienter til avdelingen (KAD, legevakt, fastlege).
 • Samtalemottak -- rådgivning, sette opp timelister, henvise videre etc.
 • Mottak og håndtering av trygghetsalarmer.
 • Vurdere, observere og behandle pasienter i avdelingen.
 • Prøvetaking og annet laboratoriearbeid.
 • Planlegge arbeidsdagen og ta selvstendige og raske beslutninger.
 • Tett samarbeid og tverrfaglig oppfølging med aktuelle instanser.
 • Generelle oppgaver i avdelingen som sterilisering, internkontroller, rydding, varebestilling etc.

Faglige kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som sykepleier/helsefagarbeider/helsesekretær.
 • Det kreves gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.
 • Må inneha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.
 • God observasjons-, vurderings- og handlingskompetanse.
 • Ønsket relevant erfaring fra akuttavdeling, fastlegekontor, legevakt eller observasjons/oppvåkningspost.
 • Godt klinisk blikk og interesse for fagutvikling.

Vi vektlegger:

 • Evnen til målrettet og tverrfaglig arbeid.
 • Fleksibilitet og god omstillingsevne. Du bør trives med ulike utfordringer og varierende arbeidsoppgaver i en travel, men interessant og faglig utviklende hverdag.
 • Godt humør og positiv fremtoning.
 • God arbeidskapasitet og trives med høyt arbeidstempo.
 • Lojalitet mot arbeidsplass og kollegaer.

Vi tilbyr:

 • En arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og høy trivsel.
 • Nye, flotte lokaler og mange flinke og trivelige arbeidskollegaer.
 • Kompetanseutvikling og tverrfaglig samarbeid.
 • Spennende, varierende og utfordrende arbeidsoppgaver.
 • God opplæring og tett oppfølging.
 • Lønn etter avtale.
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Personlig egnethet blir vektlagt ved alle ansettelser.

Politiattest må framlegges før tiltredelse.

Vi ønsker oss medarbeidere som viser kommunens verdiplattform RAUS i praksis:

Respekt : Alle har rett til å bli tatt på alvor

Ansvar: Vi tar ansvar og er til å stole på

Utvikling : Vi ser muligheter og gjør noe med dem

Service: Vi opptrer åpent, ærlig og tydelig

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder på legevakten, Kristin Halvorsen, tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon/ Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller Hanne Nordby, tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: 1940 Bjørkelangen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUL 26
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
7 ledige stillinger

Fakta om Aurskog-Høland kommune