Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Rådgiver til Tolletatens etterretningssenter Tolletaten

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Er du god på informasjonsbehandling og ønsker å bidra til Tolletatens arbeid med samfunnsbeskyttelse?

 

Tolletatens etterretningssenter skal bidra til mer etterretnings- og kunnskapsbasert kontrollvirksomhet i Tolletaten. Målet for enheten er å lage etterretningsprodukter som styrker Tolletatens måloppnåelse. Vi utvikler avanserte digitale løsninger innen etterretning og analyse av store datamengder for å drive smartere og mer effektiv kontroll.

Etterretningssenterets samordningsseksjon er etatens kontaktpunkt for nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere på etterretningsområdet. Vi har oppgaver som omfatter blant annet informasjonsbehandling og liaisonering, med et spesielt fokus på målrettet innhenting og mottak av informasjon fra nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. Totalt utgjør seksjonen 18 årsverk. Som rådgiver hos oss vil du forestå informasjonsbehandling for etterretningssenteret i samarbeid med etatens eksisterende kompetanse på området.

Tolletaten søker deg med erfaring fra arbeid innenfor informasjonsbehandling og nasjonalt og internasjonalt etterretningssamarbeid. Ditt arbeid vil bli benyttet som grunnlag for produksjon av målrettet etterretning på alle nivåer. Du kan bli en del av seksjonens turnustjeneste.

 

Dine arbeidsoppgaver:

 • innhente, etterspørre, motta og behandle relevant og rettidig data og informasjon fra nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere
 • systematisere og bearbeide innhentet/mottatt data/informasjon til forståelige og lesbare produkter
 • formidle informasjon til videre bruk/bearbeidelse
 • sikre at innhenting/mottak av informasjon og bruk av behandlingsmetoder er i tråd med gjeldende regler, og at hensynet til personvernet overholdes
 • undervisning på Tolletatens kompetansesenter og annen foredragsvirksomhet

 

Dine kvalifikasjoner:

 • tollfaglig utdanning eller relevant bachelorgrad
 • god kjennskap til Tolletatens etterretnings- og kontrollvirksomhet
 • erfaring med informasjonsbehandling, spesielt i det nasjonale og internasjonale etterretningssamarbeidet
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • kjennskap til ANPR er en fordel

 

Dine personlige egenskaper:

 • effektiv, strukturert og løsningsorientert
 • gode samarbeidsevner samtidig som du evner å jobbe selvstendig

I tillegg blir du motivert av samfunnsoppdraget til etaten, og du identifiserer deg med de personalpolitiske verdiene våre ved å ha integritet og være mål-, resultat- og utviklingsorientert og inkluderende.

 

Vi tilbyr:

 • interessante arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og internasjonalt arbeidsmiljø
 • utviklingsmuligheter i en viktig samfunnsetat
 • lønn som rådgiver etter statens regulativ kr 490 000– 536 000
 • gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse
 • fleksitid og trening i arbeidstiden

 

Du som ansettes, må sikkerhetsklareres for graden hemmelig. Vi benytter SEMAC bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Tolletaten er en IA-bedrift.

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte underdirektør Jørn Ferner Bergersen 913 99 878 eller seniorrådgiver Heidi Bergland 911 83 188. Ta med originale attester og vitnemål dersom du blir kalt inn på intervju.

 

Søknadsfristen er 7. juli 2019

Stillingsnummer: 22/2019

 

Tolletatens etterretningssenter skal bidra til etatens måloppnåelse og resultater slik at vi avdekker flere alvorlige overtredelser. Dette skal vi gjøre ved å sikre gjenbruk av etterretningsinformasjon, legge til rette for koordinert kontrollinnsats, forbedre hvordan vi velger objekter til kontroll og særlig styrke etterretning mot internettrelatert smugling

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

I Bekk Management Consulting (BMC) jobber vi primært innen tre definerte satsningsområder: • Kundesentrisk strategi og transformasjon • Nye forretningsmuligheter (nyskaping og innovasjon) • Datadrevet forretningsutvikling Kompetansebredden spenner fra klassisk strategi- og effektiviseringsmetodikk via service design og visualisering til teknologikompetanse innen arkitektur, smidig tilnærming, analyseverktøy som R, og prototyping. For å nevne noe. Hvem vi ser etter Du har høyere utdanning med gode akademiske resultater, og jobber i dag som forretningsutvikler, konsulent, produktsjef e.l. Du er glad i komplekse problemstillinger, er sterk faglig, og ydmyk nok til å vite at de beste resultatene utvikles i fellesskap. Utover klassisk strategi-/rådgivningsbakgrunn, er vi også ute etter deg med erfaring som utvikler eller designer og som har genuin forretningsinteresse og -forståelse. Et faglig og sosialt miljø Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. Bekk har et stort fokus på kompetanseutvikling, blant annet gjennom fagdager, konferanser, kurs, og våre rundt 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement!
26.09.2018 Oslo
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
23.11.2018 Norge
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
09.01.2019 Oslo
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
09.01.2019 Oslo
Bravida i Oslo vokser og søker etter de som er glad i faget sitt! Vi er på jakt etter deg med noen års erfaring innen servicearbeid.  Om avdelingen Bravida Oslo Elektro Service er en av største avdelingene i Bravida Norge med over 160 montører, og vi trenger flere! Avdelingen utfører alle typer serviceoppdrag for både store og små kunder i Oslo-området. Avdelingen får stadig flere oppdrag innen intern kontroll elektro og termografering, som gjør at vi trenger montører med kompetanse og interesse for faget. Vi trenger også dyktige servicemontører som har erfaring fra både privat og næringskunder. Hos oss får muligheten til å velge din egen vei! I tillegg til service påtar også avdelingen seg mindre prosjekter, og samarbeider på tvers av fagområder og avdelinger i Bravida. Arbeidsoppgaver Jobben som servicemontør i Bravida innebærer frihet under ansvar og du får jobbe selvstendig i ulike typer oppdrag. Arbeidet inneholder både teknisk problemløsning, mersalg og dokumentasjon av oppdragene. En viktig del av jobben er å opprettholde en god kontakt og kommunikasjon mot våre kunder.  Planlegging og gjennomføring av ulike serviceoppdrag på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Dokumentasjon av endringsarbeid og tilleggsarbeid Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Kommunikasjon med kunder og serviceleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Hvorfor skal du jobbe i Bravida? Mange karrieremuligheter Du får egen servicebil Du får mobil/nettbrett Du får jobbe i en stor avdeling med et sosialt og uformelt arbeidsmiljø Vi har et bredt spekter av spennende kunder Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser Vi har gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Kvalifikasjoner Fagbrev gr. L Minimum 3 års erfaring fra servicearbeid Interesse for elektrofaget og salg/kunderservice  Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper  Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk
08.02.2019 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
26.02.2019 Trondheim
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
26.02.2019 Trondheim
Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater, eller et par års relevant arbeidserfaring God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Høy integritet
26.02.2019 Bergen
Vis alle 20.868 ledige stillinger
Les mer om Tolletaten

Stillingsbeskrivelse

Er du god på informasjonsbehandling og ønsker å bidra til Tolletatens arbeid med samfunnsbeskyttelse?

 

Tolletatens etterretningssenter skal bidra til mer etterretnings- og kunnskapsbasert kontrollvirksomhet i Tolletaten. Målet for enheten er å lage etterretningsprodukter som styrker Tolletatens måloppnåelse. Vi utvikler avanserte digitale løsninger innen etterretning og analyse av store datamengder for å drive smartere og mer effektiv kontroll.

Etterretningssenterets samordningsseksjon er etatens kontaktpunkt for nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere på etterretningsområdet. Vi har oppgaver som omfatter blant annet informasjonsbehandling og liaisonering, med et spesielt fokus på målrettet innhenting og mottak av informasjon fra nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. Totalt utgjør seksjonen 18 årsverk. Som rådgiver hos oss vil du forestå informasjonsbehandling for etterretningssenteret i samarbeid med etatens eksisterende kompetanse på området.

Tolletaten søker deg med erfaring fra arbeid innenfor informasjonsbehandling og nasjonalt og internasjonalt etterretningssamarbeid. Ditt arbeid vil bli benyttet som grunnlag for produksjon av målrettet etterretning på alle nivåer. Du kan bli en del av seksjonens turnustjeneste.

 

Dine arbeidsoppgaver:

 • innhente, etterspørre, motta og behandle relevant og rettidig data og informasjon fra nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere
 • systematisere og bearbeide innhentet/mottatt data/informasjon til forståelige og lesbare produkter
 • formidle informasjon til videre bruk/bearbeidelse
 • sikre at innhenting/mottak av informasjon og bruk av behandlingsmetoder er i tråd med gjeldende regler, og at hensynet til personvernet overholdes
 • undervisning på Tolletatens kompetansesenter og annen foredragsvirksomhet

 

Dine kvalifikasjoner:

 • tollfaglig utdanning eller relevant bachelorgrad
 • god kjennskap til Tolletatens etterretnings- og kontrollvirksomhet
 • erfaring med informasjonsbehandling, spesielt i det nasjonale og internasjonale etterretningssamarbeidet
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • kjennskap til ANPR er en fordel

 

Dine personlige egenskaper:

 • effektiv, strukturert og løsningsorientert
 • gode samarbeidsevner samtidig som du evner å jobbe selvstendig

I tillegg blir du motivert av samfunnsoppdraget til etaten, og du identifiserer deg med de personalpolitiske verdiene våre ved å ha integritet og være mål-, resultat- og utviklingsorientert og inkluderende.

 

Vi tilbyr:

 • interessante arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og internasjonalt arbeidsmiljø
 • utviklingsmuligheter i en viktig samfunnsetat
 • lønn som rådgiver etter statens regulativ kr 490 000– 536 000
 • gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse
 • fleksitid og trening i arbeidstiden

 

Du som ansettes, må sikkerhetsklareres for graden hemmelig. Vi benytter SEMAC bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Tolletaten er en IA-bedrift.

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte underdirektør Jørn Ferner Bergersen 913 99 878 eller seniorrådgiver Heidi Bergland 911 83 188. Ta med originale attester og vitnemål dersom du blir kalt inn på intervju.

 

Søknadsfristen er 7. juli 2019

Stillingsnummer: 22/2019

 

Tolletatens etterretningssenter skal bidra til etatens måloppnåelse og resultater slik at vi avdekker flere alvorlige overtredelser. Dette skal vi gjøre ved å sikre gjenbruk av etterretningsinformasjon, legge til rette for koordinert kontrollinnsats, forbedre hvordan vi velger objekter til kontroll og særlig styrke etterretning mot internettrelatert smugling

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Tolletaten