<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Møre og Romsdal fylkeskommune Miljøveileder

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ved Romsdal vgs er det for snarest mulig tiltredelse ledig fast stilling for miljøveileder. Stillingen vil være knyttet til vårt tilbud om alternativ opplæring (AO).

Stillingen følger elevenes skoleår.

For å jobbe hos oss må du

Ha kompetanse med ASK (alternativ supplerende kommunikasjon).
Det er også ønskelig med relevant høgskoleutdanning, men søkere uten høgskoleutdanning som har praksis med tilsvarende elevgruppe vil også bli vurdert.

Personlig egnethet settes høyt når vi tilsetter nytt personale ved skolen. Du må kunne arbeide selvstendig, samarbeide tett med kontaktlærere, faglærere og foresatte. Du må være robust og tålmodig.

Du får jobbe med

Som vår nye miljøveileder vil du jobbe ved alternativ opplæring, sammen med høyt kvalifiserte kollegaer. Du vil ha tilhold i AO-basen i det nye hovedbygget ved skolen. Her skaper vi en god læringsarena for elevene som får særskilt tilrettelagt opplæring. Vi arbeider med tett oppfølging av elevenes faglige og sosiale utvikling i tverrfaglige team.

Elevene ved AO har ulike sammensatte behov, og får opplæringen i grupper med lavere elevtall og økt voksentetthet. Deler av opplæringen vil kunne foregå ute i avdelingene, ved det programområdet som eleven har valgt. At du har erfaring fra arbeid med tilsvarende elevgruppe vil vi anse som positivt.

Hos oss får du

-> muligheter til faglig utvikling i et godt kollegium
-> en arbeidshverdag i nye og moderne skolebygninger -> offentlig pensjonsordning og gode forsikringsvilkår (medlemskap i SPK) -> lønn etter avtale

Om Romsdal vgs

Vi er en stor og allsidig videregående skole i Molde. Skolen har 800 elever og over 170 ansatte, og tilbyr utdanningsprogrammene Bygg- og anleggsteknikk, Design og håndverk, Teknikk og industriell produksjon, Helse- og oppvekstfag, Idrettsfag, Service og samferdsel og Elektrofag. I tillegg har vi flere klasser som tar påbygging til studiekompetanse.
Hos oss finner du et positivt elevsyn, høyt læringstrykk, godt arbeidsmiljø og utstrakt samarbeid med regionens næringsliv. Nå inviterer vi DEG til å bli del av laget, sammen med dyktige og engasjerte kollegaer!
Fyldig beskrivelse av skolen finner du på nettsiden vår www.romsdal.vgs.no eller på www.facebook.com/romsdalvgs

Andre opplysninger

Vi har som mål å speile mangfoldet i befolkningen. Alle med kompetansen vi etterspør er velkommen til å søke ledig stilling hos oss.

Søkerlisten kan bli offentlig selv om du ber om anonymitet. Du vil bli varslet om dette.

Politiattest

Den som blir ansatt må levere politiattest.




Adresse: Romsdal videregående skole

Om arbeidsgiveren

Bli med å utvikle regionen sammen med oss! Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar forvideregående opplæring, veier og kollektivtransport, tannhelsetjenester, samfunns- ognæringsutvikling. Vi er en av de største arbeidsgiverne i regionen - hos oss får du utvikle deg selv og kompetansen din.

Les mer om Møre og Romsdal fylkeskommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Møre og Romsdal fylkeskommune