<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Oljedirektoratet (OD) Oljedirektør

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon0 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon28 Presentasjon av stillingen:

Olje- og energidepartementet søker direktør for Oljedirektoratet.

Oljedirektoratets hovedmål er å bidra til størst mulige verdier for samfunnet fra olje- og gassnæringen gjennom en effektiv og forsvarlig ressursforvaltning der det tas hensyn til helse, miljø, sikkerhet og til andre brukere av havet. Petroleumsvirksomheten er en viktig bidragsyter til finansiering av velferdsstaten. Stillingen som oljedirektør gir en unik mulighet til å bidra i videreutviklingen av denne viktige samfunnssektoren.

Arbeidsoppgaver

Olje- og energidepartementet søker en strategisk, utviklingsorientert og faglig sterk oljedirektør med bred ledererfaring. Som leder for Oljedirektoratet vil man stå overfor komplekse utfordringer i skjæringspunktet mellom naturgitte forutsetninger, teknologi, kommersielle vurderinger, samfunn og ledelse. Oljedirektøren må evne å videreutvikle et solid fagmiljø som bidrar med kunnskap og innsikt av stor betydning for både myndigheter og petroleumsnæringen. Stillingen krever god rolleforståelse. Videre kreves det god innsikt i petroleumsvirksomheten og de rammebetingelser som vil styre utviklingen i sektoren fremover.

Aktuelle kandidater har høy integritet, høye ambisjoner og gode evner til dialog og relasjonsbygging. Direktøren skal bidra til et konstruktivt og åpent forhold til opinionen og media, samt spre fakta og kunnskap om sentrale forhold innenfor direktoratets ansvarsområder. Søkere til stillingen må være fremtidsorienterte, og ha evne til å fange opp og balansere faglige vurderinger og politiske signaler.

Stillingen er et åremål for seks år med mulighet for forlenging i en ny seksårsperiode. Stillingen krever sikkerhetsklarering på høyt nivå. Lønn etter avtale. Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i BackerSkeie, Ann-Kristin Nyrønning, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Alexander Huun, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller ekspedisjonssjef Lars Erik Aamot, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon i Olje- og energidepartementet. Søknad med CV registreres via <> på www.backerskeie.no innen 23. september 2019.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har anmodet om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Kontaktinformasjon

Ann-Kristin Nyrønning, Partner, BackerSkeie, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Alexander Huun, Partner, BackerSkeie, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Lars Erik Aamot, Ekspedisjonssjef, Olje- og energidepartementet, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Professor Olav Hanssens vei 10 4021 Stavanger

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Oljedirektoratet

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon28 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 23.09.2019





Om arbeidsgiveren

Oljedirektoratet (OD) har en sentral rolle i forvaltningen av olje- og gassressursene på norsk kontinentalsokkel, og er et sentralt rådgivende organ for Olje- og energidepartementet innenfor petroleumsvirksomheten. OD skal være en aktiv pådriver for å realisere mest mulig av ressurspotensialet på sokkelen og skape størst mulige verdier for samfunnet. OD har et nasjonalt ansvar for data fra kontinentalsokkelen, og har en oversikts- og formidlerrolle når det gjelder data, analyser og beslutningsgrunnlag. OD utøver forvaltningsmyndighet i forbindelse med petroleumsvirksomheten. OD har hovedkontor i Stavanger, et kontor i Harstad, og har omkring 220 ansatte.

Les mer om Oljedirektoratet (OD)

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 36.153 ledige stillinger

Fakta om Oljedirektoratet (OD)