<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Universitetslektor

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

This is NTNU

På NTNU jobber 7 000 ansatte og 40 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU søker engasjerte medarbeidere.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLI

Om stillingen

Ved Institutt for fysikk ved NTNU er det ledig fast hel-stilling som universitetslektor. Stillingen knyttes til Skolelaboratoriet for matematikk, naturfag og teknologi. Skolelaboratoriet ved Institutt for fysikk har for tiden fem fast ansatte i full stilling - en professor, en dosent, to førsteamanuenser, en universitetslektor. Seksjonen har i tillegg en stipendiat i full stilling, tre ansatte tilknyttet Institutt for lærerutdanning (ILU) og flere personer knyttet til seksjonen i mindre stillingsandeler.

Skolelaboratoriet for matematikk, naturfag og teknologi er NTNUs kompetansesenter for realfagundervisning og arbeider blant annet med etter- og videreutdanning av lærere i realfag og teknologi i samarbeid med ulike institutter ved NTNU. Andre sentrale aktiviteter er elevrettede realfagsaktiviteter, utvikling av læringsressurser og forskning knyttet til realfagundervisning. Skolelaboratoriet ved NTNU holder til i Realfagbygget i Trondheim. Den som ansettes, vil ha arbeidsplassen ved Skolelaboratoriet. For mer informasjon om Skolelaboratoriet, se https://www.ntnu.no/skolelab.

En viktig del av stillingen er administrativt og faglig arbeid knyttet til gjennomføring av NTNUs Realfagløyper hvor skoleelever besøker realfagmiljøene ved NTNU. Det inngår også arbeid med annen utadrettet virksomhet og å bidrag til å gjennomføre de arbeidsoppdragene og prosjektene som Skolelaboratoriet til enhver tid utfører.

Stillingen rapporterer til instituttleder, Institutt for fysikk, med arbeidsledelse fra leder av skolelaboratoriet.

Arbeidsoppgaver
  • Gjennomføring og administrasjon av Realfagløypene, der NTNU tar imot skoleklasser fra grunnskole og vg1 for å gjennomføre praktiske aktiviteter knyttet til realfagene i skolen.
  • Bidra til utadrettet virksomhet rettet mot skoleverket
  • Ansvar for løpende oppdatering av Skolelaboratoriets nettsider
  • Bidra til å organisere og ha oversikt over Skolelaboratoriets utstyr
  • Deltagelse i Skolelaboratoriets forsknings- og utviklingsarbeid i ulike prosjekter rettet mot realfagundervisning i skolen
  • Administrative og faglige oppgaver for å ivareta og videreutvikle faglig drift av Skolelaboratoriet, sammen med enhetens øvrige tilsatte

Den som tilsettes må rette seg etter de vedtak om endringer som utviklingen i Skolelaboratoriets aktiviteter medfører, samt organisatoriske endringer.

Kvalifikasjonskrav

Til stillingen som universitetslektor kreves oppnådd mastergrad eller utdanning på tilsvarende nivå, og relevant yrkespraksis innen undervisning og/eller formidling i realfag og teknologi.

...............................?

Relevant praktisk-pedagogisk kompetanse på grunnlag av utdanning eller undervisning og veiledning må være dokumentert. Dersom dette ikke kan dokumenteres,?pålegges den som ansettes å gjennomføre et godkjent kurs i universitetspedagogikk i løpet av to år etter ansettelse. NTNU tilbyr kvalifiserende kurs.?

Vi viser tilfor generelle kriterier for stillingen.? NTNU forplikter seg til å følge evalueringskriterier for forskningskvalitet i henhold til

Samtale med skoleelever vil inngå i arbeidet, og det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Kommunikasjonsevner og personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Vi søker etter en person som er engasjert, effektiv, fleksibel, selvstendig og samarbeidsvillig og som kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgavene ved Skolelaboratoriet vil komme ujevnt fordelt gjennom året, og den som skal ansettes må kunne bidra til å løse dette på en god måte i samarbeid med de andre medarbeiderne.

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr
  • spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
  • åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
  • gunstige vilkår i
  • ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår

Stillingen som universitetslektor kode 1009 lønnes avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet i henhold til Statens lønnsregulativ. Fra lønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansattloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Generell informasjon

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. I henhold til Offentleglova kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Instituttleder Erik Wahlström tlf.?Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon., Per-Odd Eggen, tlf.?Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Søknaden merkes med referansenummer: NV-77/19

Søknadsfrist:20.08.2019

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Institutt for fysikk

Vår forskning og undervisning er både eksperimentell og teoretisk, og dekker et bredt spekter av fagfelt. Aktivitetene bidrar blant annet til utvikling av ny medisinsk teknologi - og til å finne løsninger for neste generasjons kommunikasjonsteknologi, energiutnyttelse og materialutvikling.Institutt for fysikker ett av åtte institutter vedFakultet for naturvitenskap.

Les mer om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 17
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 21
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 22
    2024
    5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 23
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 36.153 ledige stillinger

Fakta om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet