Albert Bistro, en del av Mat og Drikke Gruppen, er vårt svar på litt av Paris midt i Oslo. Se for deg en livlig restaurant med ett fransk fortausnitt hvor glade medarbeidere serverer franske klassikere tilberedet med kjærlighet. Hver dag serverer vi våre gjester de gode opplevelsene fra petit dejeuner om morgenen til herlige middagsretter med gode viner.
Vi sier at gjesteopplevelsen aldri kan bli bedre enn medarbeideropplevelsen. Du vet og tror på at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til gode resultater og er en som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere. Som selskap er vi fremoverlente når det kommer til hvordan vi jobber med strategi, teknologiske løsninger og hvordan vi tar vårt samfunnsansvar. Vi søker derfor en restaurantsjef som synes det er morsomt å se på nye muligheter i bransjen.
Sentrale ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
Hva du kan forvente av oss?
For det første ledes Mat & Drikke gruppen av Tone Langbach, en leder med ett enormt driv og som til enhver tid er på jakt etter å skape ett miljø hvor lysten til å lykkes sammen står sterk. Dette gjør hun blant annet ved å lete etter hva som får deg til å tikke slik at hun virkelig kan trigge din indre motivasjon.
Stillingen din er både spennende og utfordrende med ansvar i et hyggelig og pulserende arbeidsmiljø. Du blir en del av ett selskap med lang historie hvor vi er opptatt av mennesker og setter stor stolthet i vårt sterke faglige miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode utviklingsmuligheter. Vi har vårt eget Mat og Drikke akademi hvor talentutvikling og ledertrening er sentralt. Du vil oppleve en tilstedeværende og engasjert ledelse med støttefunksjoner på drift, marked, slag, booking og HR.
Du er så heldig å rapportere til driftsdirektør Victoria Haugland. En dyktig, kunnskapsrik, tydelig, støttende og utviklende leder. Under hennes ledelse vil du oppleve å bli sett å få mulighet og å vokse som leder.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Tiltredelse | Stillingstype | |
---|---|---|
Etter avtale | Fast ansettelse, Heltid | |
Arbeidssted | Yrker | Fagområder |
Oslo | Restaurantsjef | Ikke oppgitt |
Arbeidserfaring | Utdanningsnivå | Bransjer |
Se annonsen | Se annonsen | Ikke oppgitt |
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.
Du kan lagre denne stillingen i en personlig liste
Du kan legge til et personlig notat (kun synlig for deg)
Vi sender deg stillinger som dette automatisk (basert på Yrke(r), Fagområde og Sted i annonsen.