B
  • Abonner på stillinger
  • Følg
  • Les mer om Bar Sushi (Nama)
Registrer deg i CV-database

Nama is proud to have been the first sushi restaurant in Bergen. We have successfully served exciting flavours and top-quality sushi since 2001. Quality has always been of utmost importance, and our focus has been on beautiful produce, a balanced composition and top customer service.

Nama Japanese Fusion is owned by Dilla Holding AS, a growing company with 16 restaurant and pub subsidiaries, most of which are located in Oslo and Bergen. Our concepts include informal brasseries, local pubs, Italian pizzeria and Japanese fine dining.

Nama is inspired by critically acclaimed Japanese fine dining restaurants such as Zuma, Roka and Nobu, as well as our own Hanami in Oslo. In addition to sushi, we serve robata grilled meat and fish, as well as drinks from a well-assorted menu.

We leave nothing to chance. Our exceptional chefs ensure a unique and exclusive experience with both creative and traditional Japanese dishes.

Nama i Bergen søker ny restaurantsjef!
Viktig melding: Denne stillingen har utlopt / er ikke aktiv
Om stillingen

Nama Japanese Fusion søker etter ny restaurantsjef og vi håper det er nettopp deg vi søker!

Vi søker en engasjert og hardtarbeidende restaurantsjef til vår eksklusive og populære restaurant i Bergen. Nama er en av våre kritikerroste asiatiske restauranter, sammen med blant annet Hanami i Oslo. Nama har de siste årene hatt en fenomenal vekst i omsetning, med et stadig større og kvalitetsbevisst klientell. Vår nye restaurantsjef vil få rollen som hovedbidragsyter til den videre utviklingen.

Vi søker deg som ikke er redd for nye utfordringer, som er villig til å lære og som har lidenskap for mat og vin. Vår restaurantsjef vil være en aktiv del av serviceteamet, og har samtidig evnen til å lede sine kollegaer. Som person bør du være en som ser muligheter fremfor problemer.

Har du kvalitetsfokus i blodet og øye for detaljer? - Les videre!

Arbeidsoppgaver:

  • Aktiv deltakelse i service både dag, kveld og helg (dette er ikke en kontorjobb)
  • Ansvar for daglig drift av restauranten
  • Ansvar for arbeid med budsjett og resultatstyring
  • Personalansvar og vaktlister
  • HMS-arbeid
  • Ansvar for å drifte i henhold til norske lover og interne rutiner

Ditt hovedansvar er å lede vårt dyktige service- og kjøkkenteam, og samtidig være en deltaker i våre kjerneaktiviteter. Som restaurantsjef inngår du i restaurantens lederteam, sammen med kjøkkensjef, driftssjef og regionssjef. Sammen har dere ansvar for operativ virksomhet, budsjett, økonomiske resultater, de ansatte, og ikke minst for å levere høyest mulig standard til våre gjester. Du bør være selvgående, med evne til å samarbeide og kommunisere.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Erfaring fra lignende stilling
  • Minst 3 års erfaring fra bransjen
  • Lidenskap for mat og drikke av høy kvalitet
  • God økonomisk forståelse
  • Gode lederegenskaper
  • Sommelierutdannelse er en fordel
  • Du er energisk, positiv og spiller de rundt deg gode
  • Du er organisert, strukturert og serviceinnstilt
  • Kunnskap om og erfaring med HMS og IK-Mat

Vi tilbyr en positiv og dynamisk arbeidshverdag, i en flott restaurant midt i Bergen sentrum. Gode lønnsbetingelser, dyktige kolleger og en fleksibel arbeidshverdag.
Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter og stort ansvar.

Høres dette ut som drømmejobben for deg?

CV og motivasjonsbrev sendes til Logg inn for å se kontaktinformasjon




Adresse: LODIN LEPPS GATE 2 B,5003 Bergen

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Internett: https://karrierestart.no/ledig-stilling/1338084
Søknadsfrist : 23.07.2019

Fakta om stillingen og søknadsprosess

Antall stillinger: 1

Tiltredelse Stillingstype Arbeidssted
01.09.2019 Fast ansettelse, Heltid Bergen