Din kompetanse, erfaring og personlighet er utslagsgivende for om vi ser deg som kjøkkensjef eller kokk til vår nye restaurantFAVN Bar & Spiserieller som soussjef eller kokk til prisbelønnedeScandic Elgstua.
Elgstua ASbestår av flere restauranter og hoteller. Siste tilskudd erFAVN Bar & Spiseri, åpnet i juni, midt i hjerte av Elverum. En herlig restaurant med stort potensiale, og byens beste beliggenhet.
I august åpnerCentral Scenesom kulturscene, restaurant og bar.Scandic Elgstua og Scandic Centraler franchisehotell iScandic Hotels.Scandic Elgstua er et konferansehotell med 107 rom, restaurant, bar, kafé, bankettog konferanseavdeling. Fylkesvinner av Twinings Norges Beste frokost, seks år på rad. Hotellet er en del av landemerketElgstua Kafé.Scandic Centraler totalrenovert med 91 rom, bar, møterom, selskapslokale og restaurant. Alle våre steder har nye kjøkken med moderne utstyr.
Vi søker engasjerte, tydelige, kreative og ansvarlige kolleger. Ønsker du spennende utfordringer og er klar til å bidra i vår suksess og nå nye mål? Da er du kanskje vår nye kollega.<>.
Etter en suveren start påFAVN Bar & Spiserimå vi utvide kokkestaben med en dyktigkokk og en kjøkkensjef. Du må ønske å være med å skape noe selv, ta aktivt del på <> og gjøre en forskjell som hele Innlandet vil ønske å oppleve.
Er du god til å lede andre, skape god stemning og et godt team? Vil du jobbe i et ungt og spennende fagmiljø, der kreativitet, engasjement og lidenskap for matfaget verdsettes, men også hvor tradisjon og yrkesstolthet har vesentlig betydning, vil vi gjerne høre fra deg. Vi har en stor dyktig stab av engasjerte kolleger. På kjøkkensiden har vi kjøkkensjefer, soussjefer, kokker og lærlinger, som er med og utvikler våre ulike konsepter sammen med et kreativt og engasjerte lederteam.
Vi tilbyr:
• Varierte og utfordrende oppgaver
• Et spesielt godt arbeidsmiljø
• Nytt/nye kjøkken med mange muligheter
• Gode konkurransedyktige betingelser
• Mulighet til å sette ditt personlige preg på driften
• Utviklingsmuligheter
• Tilrettelegging for faglig videreutvikling
Arbeidsoppgavene vil variere avhengig av stilling og avdeling, men i hovedtrekk gjelder følgende:
• Du vil somkjøkkensjef for FAVN Bar og Spiseriha hovedansvar for daglig drift av kjøkkenet i samarbeid med driftsleder
• Kjøkkensjef har budsjett- og resultatansvar, kalkylearbeid, internkontroll og HACCP sammen med driftsleder
• Oppfølging av innkjøpsavtaler, konsepter og rutiner• Personalansvar, vaktlister, rekruttering, utvikling og opplæring
• Bindeledd og aktiv deltager i bedriftens ledergruppe
• Du vil somsoussjef på Scandic Elgstuasammen med kjøkkensjef ha delansvar for dagligdrift, utvikling av konsept, meny og personal
• Alle vårekokkertar aktivt del i kjøkkens daglige rutiner og leveranser, enten det er på våre hotell eller i våre restauranter
• Ansvarlig for å levere et matprodukt som tilfredsstiller restaurant eller hotellets krav til kvalitet, lønnsomhet og lokalt preg
• Kontinuerlig fokus på menyutvikling og å levere gode matopplevelser
Kvalifikasjoner:
• Fagbrev som kokk
• Økonomisk forståelse og innsikt for kjøkkensjef
Egenskaper:
• Tydelig, kravstor, nytenkende, løsningsorientert og samarbeidsvillig
• Lederambisjoner eller erfaring fra kjøkken og restaurant for kjøkkensjef og soussjef
• Stor arbeidskapasitet
• Flink til å skape engasjement og til å få ting gjort
• Du har en god porsjon humor og glimt i øye
Søknad og CV sendes Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Trondheimsvegen 9, 2406 Elverum,2406 Elverum