<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ExxonMobil Har du erfaring fra arbeid med teknisk sikkerhet?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Esso Norge har en sterk posisjon i det norske drivstoffmarkedet og det forventer selskapet også å ha i årene som kommer. Esso Norge er en del av ExxonMobil Corporation som har fokus på forskning og innovasjon og aktivt søker etter løsninger som kan levere den energien det er behov for fremover, samtidig som vi søker etter energiløsninger der klimautslippene reduseres.

Esso har vært i Norge 125 år, og på Slagentangen siden 1961. Siden den gang har raffineriet kontinuerlig forbedret sine prosesser og investert i nytt utstyr. Dyktige kollegaer med kunnskap, nysgjerrighet og gjennomføringsevne har i alle år bidratt til utvikling, optimalisering og sikker drift. Dette er en kontinuerlig prosess og vi ønsker å ligge helt i front, og nettopp derfor trenger vi flere flinke folk. Vi søker nå etter ingeniør teknisk sikkerhet.

For oss er sikkerhet en verdi i seg selv
Sikkerhet er viktig for oss, det er grunnstammen i alt arbeid som utføres. Vi er alle ansvarlig for å leve opp til vår visjon -- Nobody gets hurt.

Veien til suksess
I rollen som ingeniør for teknisk sikkerhet vil du være en del av sikkerhetsavdelingen. Avdelingen har en støttefunksjon mot de andre avdelingene drift, teknisk og vedlikehold.

Hvem er du?I en utfordrende hverdag med mange grensesnitt er vi bevisste på hvem vi ønsker skal bekle denne rollen. Vi ser for oss at du har høyskole- eller universitetsutdanning innen relevante fag og minst 5 års relevant erfaring fra olje-/gassindustri.

• Du har integritet, er bevisst din rolle og trygg på deg selv.
• Du tar ansvar og kommuniserer tydelig på en måte som bidrar til læring for andre.
• Du er en kreativ person som ser muligheter i utfordrende situasjoner. • Du er løsningsorientert i samarbeid med andre.

Oppgaver
Du vil få en allsidig og spennende hverdag som vil bestå av:

• Teknisk sikkerhet; støtte til små og store prosjekter både i design og utførelse.
• Risikostyring; utførelse av risikovurderinger og støtte til driftsledelse. • En kombinasjon av daglig støtte til organisasjonen og mer langsiktige oppgaver.

Selskapet tilbyr
Som en del av et internasjonalt selskap med installasjoner over hele verden, er vi en organisasjon der fagmiljøene går på tvers av landegrensene. Dette benytter vi til vår fordel ved å dele erfaringer og bygge felles kompetanse. Vi har i tillegg gode sosiale ordninger og en aktiv fritidsklubb med blant annet firmahytter, turer og familieaktiviteter.

Spørsmål?Kontakt Brit Skadberg, Leder Prosessikkerhet, mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon




Adresse: ESSOVEIEN 100,3153 Tolvsrød

Om arbeidsgiveren
Les mer om ExxonMobil

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger