<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rituals Cosmetics Norway Butikksjef til vår butikk på Metro senter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

DIN ROLLE

Du er ansvarlig for budsjettert omsetning, kostnader og resultat, samt for planlegging og strukturering av butikk, lager, kampanjer, utdanninger og personale. Som leder er du tillitsvekkende og du skaper en positiv stemning ved å være et forbilde som alltid er tilgjengelig i butikken. Du rapporterer til Area Manager, som er din mentor og som er den personen som hjelper deg med å vokse. Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss.

OPPGAVER

Som butikksjef har du totalansvar for butikkens operative og økonomiske deler. Du drives av vårt høye servicenivå og informerer våre kunder om produktene og Rituals filosofi, kunnskap du utvikler gjennom en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy.

KVALIFIKASJONER

  • Du er en erfaren selger som har hatt personalansvar og som er vant til å coache andre
  • Har du erfaring som butikksjef, alternativt som avdelingssjef innen varehandel er det et stort pluss
  • Du behersker Office-pakken
  • Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk, og at du er flink til å kommunisere
  • Du er fleksibel angående arbeidstid og kan jobbe kvelder og helger
  • Du er ærlig og med integritet

Vi tror sterkt på et `lead by example´ og at våre ledere er `hands on´ ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være `best in class´ i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi `best in class´ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en heltidsstilling i vår flotte butikk på Metro senter rett utenfor Oslo. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

TIMER PR UKE

37,5

VÅRE RITUALER

Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal ha det bra! Raymond Closterman, CEO Rituals.

Rituals vil hjelpe deg å roe ned i en stressfull hverdag, skape meningsfulle øyeblikk og minen deg om å oppleve disse øyeblikkene med glede.

Mennesker er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert. Siste frist for å søke er den 4. August.

Ønsket oppstart: September

For spørsmål om stillingen, kontakt Rituals Rekrutteringsteam på Logg inn for å se kontaktinformasjon. For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post.

Per dags dato er vårt rekrutteringssystem bare kompatibelt med Google Chrome. Bruk derfor Google Chrome når du skal sende inn din søknad. Om du tidligere har laget deg en innlogging i vårt system, vennligst lag deg en ny innlogging. Alternativt kan du kontakt vår supporttjeneste på Logg inn for å se kontaktinformasjon for å få hjelp til å slette din gamle innloggingsinformasjon og lage en ny.




Adresse: BIBLIOTEKGATA 30,1473 Lørenskog

Om arbeidsgiveren

RITUALS COSMETICS

Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, make-up, og artikler til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner og ritualer fra fjærne Østen. Resultatet er eksklusive men rimelige produkter som gjør daglige rutiner til betydningsfulle ritualer. Kjeden ble etablert i år 2000 og har siden det utviklet seg til en internasjonal suksesshistorie med sterk vekst i Norden.

Les mer om Rituals Cosmetics Norway

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 02
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Siviløkonom
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Rituals Cosmetics Norway