<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Polaris Media Polaris Media søker utviklingsorienterte og selvstendige økonomikonsulenter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Polaris Media ASA søker 2 økonomikonsulenter som ønsker å jobbe faglig bredt i regnskaps- og/eller lønnsområdet. Stillingene vil være plassert i Økonomisenteret som består av 18 ansatte. Senteret er ansvarlig for lønn, regnskap og fakturering for alle selskap i den norske delen av konsernet. Mediebransjen står i en digital transformasjon av sin forretningsdrift og det er naturlig at Økonomisenteret søker smartere og mer effektive måter å jobbe på. Økonomisenteret deltar i flere prosjekter og er bla. i gang med implementering av nytt system for reise og utlegg.

Rollene består av både prosjekt- og driftsrelaterte oppgaver. Du vil jobbe med løpende regnskaps- og lønnsoppgaver på daglig basis, men det er ønskelig at du bidrar til nytenkning og forbedringsarbeid i senteret (f.eks robotisering og automatisering). Det kan også være aktuelt å rendyrke stillingene innen regnskap eller lønn, avhengig av kandidatenes kvalifikasjoner.

Dine ansvarsområder består av
• Løpende regnskapsoppgaver innen kunde- og leverandørreskontro
• Lønnskjøring med vedlikehold av ansattopplysninger • Ulike HR-relaterte oppgaver • Periodeavslutning og årsoppgjør • Anleggsmidler • Skatt- og mva. vurderinger • Avstemming hovedbok/internmellomværende

Hvem er du?
Du har relevant høyere utdanning, samt god økonomiforståelse. Realkompetanse kan kompensere for manglende utdanning, men du bør ha interesse for teknologi og utvikling av prosesser innen økonomiområdet. Kjennskap til Unit4 (tidligere Agresso) er en fordel, men ikke et krav.

Som person er du selvstendig, fleksibel og tar ansvar. Du er åpen for endringer, vil trives i en jobbsituasjon som er i utvikling og være en bidragsyter til smarte løsninger. Kommunikasjon er din styrke og du trives med å jobbe med andre mennesker. Det skal være gøy å gå på jobb!

Vi tilbyret godt og inkluderende arbeidsmiljø i et spennende konsern med sterkt motiverte kollegaer og konkurransedyktige betingelser. Mediebransjens tøffe internasjonale konkurranse gjør at vi spiller mot Real Madrid og Barcelona hver dag, noe som gir en svært spennende og givende arbeidshverdag. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og søker stadig nye vekstmuligheter. Spennende arbeidsoppgaver i kombinasjon med gode kollegaer og flotte lokaler i Adressabygget gjør at vi har det topp på jobb. Kom og bli en del av oss!

Søk på stillingen

Klikk Søk Stilling for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.




Adresse: 7042 Trondheim

Om arbeidsgiveren

Polaris Media ASA er et børsnotert selskap og et ledende medie- og trykkerikonsern. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og omfatter 45 mediehus, hvorav 39 i Norge og 6 i Sverige. Utover dette eier også Polaris Media i Norge 5 trykkerier og 3 distribusjonsselskaper, blant annet kjente merkevarer som Adresseavisen, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke, Harstad Tidende og iTromsø. Den norske delen av konsernet har ca. 750 faste ansatte, en årlig omsetning på ca. 1,5 mrd. kroner og god lønnsomhet. Konsernet har også strategisk viktige eierandeler i andre selskap, herunder Finn.no, HeltHjem Netthandel med flere.

Les mer om Polaris Media

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Butikkleder
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger