Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Psykologspesialist / psykolog i TSB Universitetssykehuset Nord-Norge

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon1 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon17 Presentasjon av stillingen:

Russeksjon Narvik har ledig stilling som psykologspesialist eller autorisert psykolog i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). Psykologer med lisens vil også komme i betraktning.

Litt om oss som seksjon
Russeksjon Narvik (tidligere Nordlandsklinikken) er en del av Universitetssykehuset Nord-Norge HF. Russeksjon Narvik har lokalsykehusfunksjon til UNN Narvik, samt tilbud om tverrfaglig spesialisert behandling av rus- og avhengighetslidelser (TSB).

Russeksjon Narvik er lokalisert i Håkvik utenfor Narvik, og tilbyr døgnbasert rusbehandling, samt avrusning til ulike grupper rusavhengige. Seksjonen har til sammen 22 døgnplasser, 8 avrusingsplasser og ca 57 stillingshjemler.
Seksjonen har et regionalt ansvar for hele Helse Nord, og tar derfor i mot pasienter fra alle de tre nordligste fylkene (Nordland, Troms og Finnmark)

Ved Russeksjon Narvik har vi totalt 4 psykologstillinger som har varierte og utfordrende oppgaver i sin arbeidshverdag.

Psykologene er en del av seksjonens tverrfaglige behandlingsteam som inkluderer lege, psykolog, behandler, miljøpersonale (sykepleier, fysioterapeuter, ergoterapeuter, barnevernspedagoger og/eller sosionomer).

Hvorfor flytte til Narvik? Å bo i Narvik betyr at du har en fantastisk variert og flott natur rett utenfor døra og kort kjørevei til spektakulære Lofoten, Vesterålen, Efjorden og Hamarøya. Byen ligger ved foten av Fagernesfjellet (1.273 meter over havet). Fra toppen av fjellet har du en fantastisk utsikt mot byen og havet hvor det er et aktivt dykkermiljø på mange av Narviks kjente krigsvrak.

I Narvik kan du utforske fjell og fjord året rundt. Det er egen klatrehall i Narvik, og et aktivt klatremiljø både inne og ute, vi har flotte områder for padling, og fjellene brukes bl.a av det aktive paraglidermiljøet. Om vinteren kan du boltre deg i Nord-Norges flotteste alpinanlegg. En halvtimes kjøring fra Russeksjon Narvik ligger Skjomen Golfpark - dette er verdens nest nordligste 18-hulls golfpark.

I Håkvik, hvor Russeksjon Narvik ligger, har vi et fantastisk flott tur-, ski- og fjellområde rett utenfor døra. Her har du som psykolog mulighet til å ha en aktiv arbeidshverdag sammen med våre inneliggende pasienter.

Kommer du flyttende hit med barn, har Narvik mange flotte barne-, ungdoms- og videregående skoler. I tillegg har Narvik eget universitet som er en del av Norges Arktiske Universitet. Ellers å nevne så kan Narvik by på et stort aktivt ishockeymiljø, mye fotballaktivitet, handball, basketball og ikke minst egen friidrettsbane utendørs.

Skal du fly til Narvik ligger flyplassen på Evenes ca 1 times kjøring unna, og veien dit blir kortere når Hålogalandsbrua står ferdig inne dette året. Det går flybuss mellom Narvik og Evenes.

Arbeidsoppgaver

 • Psykologenes arbeidsoppgaver vil være varierte med innhold av bl.a. basis kartlegging og utredning, delta i beslutninger om videre oppfølging etter basis kartlegging og utredning, diagnostisering, behandling, individuelle samtaler, gruppeterapi, tverrfaglig samarbeid og videreutvikling av et godt behandlingstilbud.
 • Bidra faglig gjennom undervisning, veiledning og teamarbeid
 • Delta i arbeid med pasientsikkerhet, systematisk kvalitetsarbeid og kontinuerlig forbedring av virksomhet
 • En god samtale med pasientene ute i naturskjønne omgivelser kan også være en av dine arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

 • Vi ønsker søkere med variert klinisk erfaring og interesse for fagfeltet rus og/eller psykiatri.
 • Erfaring fra spesialisthelsetjenesten er en fordel.
 • Beherske skandinavisk språk skriftlig og muntlig (norsk, svensk eller dansk)
 • Må også ha gode datakunnskaper/ferdigheter
 • Motivasjon for stillingen

Utdanningsretning

 • Psykologi

Utdanningsnivå

 • Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad

Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet, teoretisk og praktisk erfaring, samt intervju, vil bli vektlagt ved ansettelse.
 • Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig og systematisk med arbeidsoppgaver
 • Ha respekt for den enkelte pasient
 • Høy arbeidsmoral
 • God evne og motivasjon til å bidra i fagutviklingsprosesser
 • Må trives i et aktivt og travelt miljø
 • Ta ansvar for egen kompetanse og faglig utvikling

Language

 • Dansk
 • Svensk
 • Norsk

Vi tilbyr

 • Tett samarbeid med øvrige psykologkollegier i UNN
 • Opsjon på barnehageplass
 • Tilgang på sykehusbolig
 • Medlemskap i en av Norges beste pensjonsordninger
 • Gode velferdsordninger som for eksempel bedriftsidrett, kultur, Pingvinrevyen, kunst, catering, naustet på Åsgård, velferdshytter i Troms og Lofoten
 • Et spennende lokalmiljø med et variert kulturtilbud
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Opplæring av nyansatte, internundervisning, fagdager og individuell opplæring og muligheter for utvikling gjennom tverrfaglig samarbeid
 • Faglig veiledning
 • Høyt faglig nivå og et trivelig arbeidsmiljø i stadig utvikling
 • Stillingen byr på store faglige og personlige utviklingsmuligheter for den rette.
 • En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift
 • UNN HF legger til rette for spesialistutdanning/kurs.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig jobbsøkerprat!

Kontaktinformasjon

Lisa Augensen, Seksjonsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Geir Hugo Bolle, Enhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Buveien 74
8520 Ankenes

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon17 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 30.09.2019

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

Vi søker helsefagarbeider og assistenter til mann 31 år som trenger assistanse 24 timer i døgnet. Jeg sitter i rullestol, har egen leilighet og bil. Arbeidsstedet vil være i mitt hjem i Trondheim. Min mor og arbeidsleder er de som har arbeidsledelsen i hverdagen, du vil få god opplæring i å forstå min hverdag.  Jeg har ikke språk, men kommuniserer med lyd og tegn. Du vil få opplæring i hvordan jeg ønsker å ha det rundt meg og hva jeg trenger i hverdagen. Jeg er en glad mann når jeg får oppleve ting, liker å være ute i friskluft og nyte naturen. Jeg behøver hjelp både til personlighygiene, gi meg mat og daglige oppgaver i hjemmet som f.eks. vask av klær, handling, matlaging o.l. Jeg ønsker at du har gode holdninger, er en positiv person som ser muligheter ikke begrensninger, er fleksibel, tålmodig, viser initiativ og liker å arbeide med mennesker. God fysikk vil være viktig, da arbeidet også innebærer forflytninger. Har du erfaring med mennesker uten språk hadde det vært bra, men ikke noe krav da opplæring vil bli gitt. Fint om du har erfaring innen helsearbeid, men ikke noe krav. Jeg disponerer egen bil, du bør ha førerkort klasse B. Min mor og arbeidsleder vil gi deg opplæring i rutiner som jeg er avhengig av, samt hvordan arbeidsoppgavene skal utføres. Arbeidstid vil være dag, natt og helg. Jeg har behov for både helsefagarbeider fast og assistener i fast og deltidsstillinger i mitt team. Du får ansettelse i Stendi Assistanse med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Tiltredelse: snarlig Søknad sendes til: maja.mortensen@stendi.no Merk søknad: 2345  Søknadsfrist: 20. november 2019.
21.10.2019 Trondheim
Stillingsbeskrivelse: Stendi Midt respiratorteam trenger en trygg og fleksibel sykepleier til våre barneteam. Du liker å jobbe alene, men samtidig samarbeide med andre. Du er vant til å håndtere akutte situasjoner, men trives godt i å jobbe i hjemmet til familiene. Du har et godt klinisk blikk, og ønsker å holde deg faglig oppdatert. Vi vil at Stendi sin visjon og verdier skal prege alt vårt arbeid for å gi best mulig tjenester.   Arbeidsoppgaver: Dine arbeidsoppgaver vil bestå av praktisk og personlig helsehjelp til barn med ulike utfordringer som for eksempel behandlingsterapi og trakeostomi. Yte omsorg slik at barn med ulike somatiske og psykososiale utfordringer og medisinsk teknisk utstyr kan bo hjemme med familien sin. Kontinuerlig observasjon og vurdering av barnets helsetilstand.           Legemiddelhåndtering.            Du får mulighet til å jobbe i et team med ett tverrfaglig miljø.         Kommunikasjon og veiledning av pårørende/ foreldre.    Kvalifikasjoner: ·         Sykepleier.          Politiattest uten anmerkninger.                          Fordel å ha arbeidserfaring med barn, men dette er ingen krav.                         Er fleksibel, selvstendig, pålitelig, tålmodig og positiv som person.                    Personlig egnethet vil bli vektlagt.                   Basale IT kunnskaper.                  Førerkort klasse B er en fordel, men ikke et krav.     Vi kan tilby:                     Engasjement i 83% stilling i et år, med mulighet for forlengelse.  Turnus med langvakter og arbeid hver 3. helg.  God opplæring.                   Kurs og fagdager.               Personlig og faglig utvikling.                 Tariffavtale.  
11.10.2019 Sør-Trøndelag
Du har erfaring. Er drivende nysgjerrig. Og du ønsker nye, faglig dyktige sparringspartnere. Det gjør vi også.   Hvem vi er Vi er evig nysgjerrige. Tidvis ukonvensjonelle. Alltid søkende. Kreativt drevet og faglig sterke. Vi våger der andre venter. Driver utviklingen fremover og setter framskritt foran fortjeneste. Vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert, og brenner for å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor. Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre. Vi er over 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. I Norge. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget. Om du har ti eller to års erfaring, er uvesentlig, så lenge du elsker det du driver med. Du motiveres av komplekse utfordringer, og av å løse dem. Du blomstrer i et miljø der det føles naturlig å utfordre hverandre, og motiveres av å få tillit. Personlig utvikling er viktig for deg, og muligheten til å jobbe med samfunnskritiske prosjekter. Kreativ frihet Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Vi tror på kreativ frihet, personlig utvikling og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag, og, ikke minst, den tekniske situasjonen hos kundene man jobber for. Det er din innsikt, dine evner og din vurdering der og da som, i samarbeid med teamet ditt, skaper resultater. Og hvis du ønsker, er mulighetene for å utvikle deg videre store. Både innenfor eget fagområde eller over i helt nye retninger og ansvarsområder. Fritid og kompetansetid Vi er lydhøre og fleksible når det kommer til arbeidstid. Vi verdsetter og respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe. Og apropos kreativ motor: Faglig utvikling er svært viktig for oss. Derfor bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i 2019 finner du for eksempel Cloud Native Architecture, Funksjonell programmering og Produktutvikling & kryssfunksjonelle team. Sjekk også ut: Podcasten vår: https://shows.pippa.io/bekkopen Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no Bekk Teknologiradar: https://radar.bekk.no Snapchat og Instagram: @livetibekk
23.10.2018 Trondheim
Hvem vi er Vi er evig nysgjerrige. Tidvis ukonvensjonelle. Alltid søkende. Kreativt drevet og faglig sterke. Vi våger der andre venter. Driver utviklingen fremover og setter framskritt foran fortjeneste. Vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert, og brenner for å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor. Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre. Vi er over 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. I Norge. I Trondheim møter du 34 av oss. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget (interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign, industriell design eller tilsvarende). Du kan gjerne ha en utradisjonell sammensetning av fag og erfaring, og om du har ti eller to års erfaring er uvesentlig, så lenge du elsker det du driver med. Du motiveres av komplekse utfordringer, og av å løse dem. Du blomstrer i et miljø der det føles naturlig å utfordre hverandre, og motiveres av å få tillit. Personlig utvikling er viktig for deg, og muligheten til å jobbe med samfunnskritiske prosjekter. Som interaksjonsdesigner i Bekk vil du få ansvar for brukeropplevelse og interaksjonsdesign i utfordrende og tverrfaglige prosjekter. Akkurat nå er vi 37 interaksjonsdesignere i Oslo og 4 designere i Trondheim. Og alle er forskjellige. Her er noen av dem: Produktstrategen Kan digitalisering til fingerpissene og hjelper kunden med å forstå hva slags løsninger som vil fungere i deres marked. Drar opp helhetlige konsepter som ivaretar både brukerens behov, og virksomhetens merkevare og forretningsmodell. Er en racer på whiteboard, får raskt ut testbare ideer, og jobber kontinuerlig for å forbedre dem. Prosesspersonen Takler store systemer godt og har verktøykassen som trengs for å løse problemer på skjerm, men også tilhørende organisasjonsutfordringer. Er en racer på forankring, god på å fasilitere, flink til å lytte, men også god til å få ut skisser som kunder og kolleger kan bli enige om. Brenner for å gjøre tjenestene vi alle bruker bedre. Skjermdesigneren Skaper ro i rekkene, orden i prosjektet, og løsninger det er lett å finne frem i. Er en kløpper på søkeopplevelsen og har sterke meninger om hamburgermenyen, filtrering og filterboblen. Vet hvor faget vårt kommer fra, ser hvor det er på vei, og begeistrer dagens brukere med elegante mikrointeraksjoner og effektive oppmerksomhetsknep. Kjenner du deg igjen i en eller flere av disse, eller er en helt annen type som kan skape meningsfulle digitale opplevelser, så vil vi gjerne snakke med deg. Fritid og kompetansetid Vi er lydhøre og fleksible når det kommer til arbeidstid. Vi verdsetter og respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe. Og apropos kreativ motor: Faglig utvikling er svært viktig for oss. Derfor bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Bli bedre kjent med oss Podcasten vår: https://soundcloud.com/bekkopen Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no Snapchat og Instagram: @livetibekk
23.10.2018 Trondheim
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
23.11.2018 Norge
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester offshore.   AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk. Vi søker både deg med utdanningsbakgrunn innen ingeniørfag, og deg med lang praktisk erfaring fra bransjen. Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
23.11.2018 Norge
What You’ll Do: We need a self-motivated and curious team member to help Cisco deliver high quality software to our customers.Together with your team, you’ll be responsible for the entire deployment pipeline for the Lysaker video conferencing devices. This involves implementing, maintaining and monitoring multiple services. The services are mainly API/Web services written in Python/Ruby, and they each have their own responsibility in the pipeline. In one typical day, the pipeline runs ~20000 system level tests spread across ~1000 devices in the lab. Another part of the job is to deploy software to our customers on a regular basis. With metrics sent from the customers devices you are able to verify the deployment and potentially act on failures in the field. Who You’ll Work With: You’ll be working in a small scrum team with lots of experience in software testing and building continuous deployment pipelines for embedded software. This position will definitely make you work closely with a lot of the other scrum teams in our group. As a group we work with everything from hardware and low-level programming to user experience design. Who You Are: Experienced in software development, preferably with API/Web services Comfortable with Python and/or Ruby as programming language Good understanding of software testing and test driven development Interested in working in a DevOps environment Enjoy working in teams Solid academic record Good English verbal and written skills Why Cisco At Cisco, each person brings their unique talents to work as a team and make a difference. Yes, our technology changes the way the world works, lives, plays and learns, but our edge comes from our people. We connect everything – people, process, data and things – and we use those connections to change our world for the better. We innovate everywhere - From launching a new era of networking that adapts, learns and protects, to building Cisco Services that accelerate businesses and business results. Our technology powers entertainment, retail, healthcare, education and more – from Smart Cities to your everyday devices. We benefit everyone - We do all of this while striving for a culture that empowers every person to be the difference, at work and in our communities.   Colorful hair? Don’t care. Tattoos? Show off your ink. Like polka dots? That’s cool. Pop culture geek? Many of us are. Be you, with us! #WeAreCisco
25.01.2019 Bærum
What You'll Do The new Customer Experience Renewal Manager (RM) role is a highly visible, strategic position to empower key customers to continue to transform their business and meet their objectives through Cisco solutions. You will be accountable for owning and executing a portfolio of renewal contracts of Cisco products and services across an assigned customer account. RM's work with customer executives, partners and across Cisco teams to develop a holistic, deep view of customer requirements and objectives and define a strategy to drive renewals to on-time closure, as well as minimize renewals risk and financial attrition. You will bring strong knowledge of negotiation strategies and orchestrates cross-functional resources across the company and with partners to provide a unified path to secure every renewal. Key responsibilities and activities include: Drives up-sell, upgrades, price adjustments and close on-time contracts for assigned accountsIncreases sales penetration at existing accountsBuilds relationships with customers and account teams to assist in acceleration of full adoption and renewals.Partners with the account teams to preserve and improve customer contract and relationships.Engage with key decision makers to identify requirements and uncover road blocks to ensure on-time commitments.Manage client needs independently. Able to trouble shoot non-standard concernsOwns and executes renewal contracts for products and services on medium accounts with moderate complexityBuilds quotes, review contract terms, negotiation pricing, identify up-sell opportunities and handle objections.Curates use case recommendations and educates customers on relevant features and opportunities.Leads renewal opportunities or support Account Manager in overall negotiation to ensure integrity of the renewal portion of the agreement.Maintain and report an accurate rolling 120 day forecast of renewals in assigned accounts.Assist Renewals team with ad hoc requests to meet customer needCommunicate risks timely and clearlyWho You'll Work With This role resides in the Customer Experience organization, one of Cisco’s fastest growing teams that delivers profitable growth throughout the customer lifecycle with a series of selling motions to drive higher value and an optimal experience from Cisco solutions. Who You Are Articulate the customer environment, industry and Cisco footprint.Implement policies for forecasting, data quality and accuracy.Build understanding of Customer and Partners procurement processesRequired experience: Experience with CRM tools i.e. SFDCDevelop basic consultative selling skillsExecutes win-back strategies for inactive customersEducation: Bachelor degree; Master’s degree preferred.Industry certifications preferred (e.g. ITIL, PMP, COBIT, Six Sigma)Proficient in Salesforce and Microsoft Office (Outlook, Excel, Word and PowerPoint)If you are looking for hands-on involvement in shaping the future direction of Cisco and Customer Experience, we have a place for you. Why Cisco At Cisco, each person brings their unique talents to work as a team and make a difference. Yes, our technology changes the way the world works, lives, plays and learns, but our edge comes from our people. We connect everything – people, process, data and things – and we use those connections to change our world for the better.We innovate everywhere - From launching a new era of networking that adapts, learns and protects, to building Cisco Services that accelerate businesses and business results. Our technology powers entertainment, retail, healthcare, education and more – from Smart Cities to your everyday devices.We benefit everyone - We do all of this while striving for a culture that empowers every person to be the difference, at work and in our communities.Colorful hair? Don’t care. Tattoos? Show off your ink. Like polka dots? That’s cool. Pop culture geek? Many of us are. Be you, with us! #WeAreCisco
04.02.2019 Bærum
Vis alle 19.031 ledige stillinger

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.

Bli bedre kjent med Narvik som by og hva naturen har å tilby med informasjon og bilder som du finner på: Destinasjon Narvik, Narvikfjellet, Narvik turistforening, Narvik kommune, Narvikskolen, Narvik golfklubb og UiT Narvik

Les mer om Universitetssykehuset Nord-Norge

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon1 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon17 Presentasjon av stillingen:

Russeksjon Narvik har ledig stilling som psykologspesialist eller autorisert psykolog i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). Psykologer med lisens vil også komme i betraktning.

Litt om oss som seksjon
Russeksjon Narvik (tidligere Nordlandsklinikken) er en del av Universitetssykehuset Nord-Norge HF. Russeksjon Narvik har lokalsykehusfunksjon til UNN Narvik, samt tilbud om tverrfaglig spesialisert behandling av rus- og avhengighetslidelser (TSB).

Russeksjon Narvik er lokalisert i Håkvik utenfor Narvik, og tilbyr døgnbasert rusbehandling, samt avrusning til ulike grupper rusavhengige. Seksjonen har til sammen 22 døgnplasser, 8 avrusingsplasser og ca 57 stillingshjemler.
Seksjonen har et regionalt ansvar for hele Helse Nord, og tar derfor i mot pasienter fra alle de tre nordligste fylkene (Nordland, Troms og Finnmark)

Ved Russeksjon Narvik har vi totalt 4 psykologstillinger som har varierte og utfordrende oppgaver i sin arbeidshverdag.

Psykologene er en del av seksjonens tverrfaglige behandlingsteam som inkluderer lege, psykolog, behandler, miljøpersonale (sykepleier, fysioterapeuter, ergoterapeuter, barnevernspedagoger og/eller sosionomer).

Hvorfor flytte til Narvik? Å bo i Narvik betyr at du har en fantastisk variert og flott natur rett utenfor døra og kort kjørevei til spektakulære Lofoten, Vesterålen, Efjorden og Hamarøya. Byen ligger ved foten av Fagernesfjellet (1.273 meter over havet). Fra toppen av fjellet har du en fantastisk utsikt mot byen og havet hvor det er et aktivt dykkermiljø på mange av Narviks kjente krigsvrak.

I Narvik kan du utforske fjell og fjord året rundt. Det er egen klatrehall i Narvik, og et aktivt klatremiljø både inne og ute, vi har flotte områder for padling, og fjellene brukes bl.a av det aktive paraglidermiljøet. Om vinteren kan du boltre deg i Nord-Norges flotteste alpinanlegg. En halvtimes kjøring fra Russeksjon Narvik ligger Skjomen Golfpark - dette er verdens nest nordligste 18-hulls golfpark.

I Håkvik, hvor Russeksjon Narvik ligger, har vi et fantastisk flott tur-, ski- og fjellområde rett utenfor døra. Her har du som psykolog mulighet til å ha en aktiv arbeidshverdag sammen med våre inneliggende pasienter.

Kommer du flyttende hit med barn, har Narvik mange flotte barne-, ungdoms- og videregående skoler. I tillegg har Narvik eget universitet som er en del av Norges Arktiske Universitet. Ellers å nevne så kan Narvik by på et stort aktivt ishockeymiljø, mye fotballaktivitet, handball, basketball og ikke minst egen friidrettsbane utendørs.

Skal du fly til Narvik ligger flyplassen på Evenes ca 1 times kjøring unna, og veien dit blir kortere når Hålogalandsbrua står ferdig inne dette året. Det går flybuss mellom Narvik og Evenes.

Arbeidsoppgaver

 • Psykologenes arbeidsoppgaver vil være varierte med innhold av bl.a. basis kartlegging og utredning, delta i beslutninger om videre oppfølging etter basis kartlegging og utredning, diagnostisering, behandling, individuelle samtaler, gruppeterapi, tverrfaglig samarbeid og videreutvikling av et godt behandlingstilbud.
 • Bidra faglig gjennom undervisning, veiledning og teamarbeid
 • Delta i arbeid med pasientsikkerhet, systematisk kvalitetsarbeid og kontinuerlig forbedring av virksomhet
 • En god samtale med pasientene ute i naturskjønne omgivelser kan også være en av dine arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

 • Vi ønsker søkere med variert klinisk erfaring og interesse for fagfeltet rus og/eller psykiatri.
 • Erfaring fra spesialisthelsetjenesten er en fordel.
 • Beherske skandinavisk språk skriftlig og muntlig (norsk, svensk eller dansk)
 • Må også ha gode datakunnskaper/ferdigheter
 • Motivasjon for stillingen

Utdanningsretning

 • Psykologi

Utdanningsnivå

 • Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad

Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet, teoretisk og praktisk erfaring, samt intervju, vil bli vektlagt ved ansettelse.
 • Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig og systematisk med arbeidsoppgaver
 • Ha respekt for den enkelte pasient
 • Høy arbeidsmoral
 • God evne og motivasjon til å bidra i fagutviklingsprosesser
 • Må trives i et aktivt og travelt miljø
 • Ta ansvar for egen kompetanse og faglig utvikling

Language

 • Dansk
 • Svensk
 • Norsk

Vi tilbyr

 • Tett samarbeid med øvrige psykologkollegier i UNN
 • Opsjon på barnehageplass
 • Tilgang på sykehusbolig
 • Medlemskap i en av Norges beste pensjonsordninger
 • Gode velferdsordninger som for eksempel bedriftsidrett, kultur, Pingvinrevyen, kunst, catering, naustet på Åsgård, velferdshytter i Troms og Lofoten
 • Et spennende lokalmiljø med et variert kulturtilbud
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Opplæring av nyansatte, internundervisning, fagdager og individuell opplæring og muligheter for utvikling gjennom tverrfaglig samarbeid
 • Faglig veiledning
 • Høyt faglig nivå og et trivelig arbeidsmiljø i stadig utvikling
 • Stillingen byr på store faglige og personlige utviklingsmuligheter for den rette.
 • En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift
 • UNN HF legger til rette for spesialistutdanning/kurs.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig jobbsøkerprat!

Kontaktinformasjon

Lisa Augensen, Seksjonsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Geir Hugo Bolle, Enhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Buveien 74
8520 Ankenes

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon17 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 30.09.2019

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • OKT 21
  2019
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 25
  2019
  3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 27
  2019
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)