<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Omr. Medisin Sandnessjøen, Helse Nord, Helgelandssykehuset Psykologspesialist/ Psykolog ved FMR/VOP Sandnessjøen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon7 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon80 Presentasjon av stillingen:

Har du lyst på spennende arbeidsoppgaver og muligheten til å være med på å bygge opp et nytt nasjonalt konsept; HelseIArbeid? Vi søker psykolog spesialist/ psykolog til ett års vikariat med mulighet for fast ansettelse. Vi satser på faglig høy kvalitet og et godt arbeidsmiljø. Om du vil være en del av dette, i den vakre helgelandsnaturen, kan vi tilby konkurransedyktige betingelser. Sandnessjøen ligger i Alstahaug kommune på Helgelandskysten i Nordland og avdelingens nedfallsområde favner hele Helgeland med ca 78000 innbyggere. Kommunen ligger i et naturskjønt område med stort potensiale for fritid og sportslige aktiviteter, i tillegg til et rikt kulturliv. Det er direkterute med fly til Oslo og Trondheim.

Fagfeltet HelseIArbeid er nasjonalt under oppbygging og krever sammensatte tiltak og intervensjoner mot pasientgrupper som sliter med tilknytningen til arbeidslivet. Tverrfaglig avklaringspoliklinikk vil være en del av Helgelandssykehusets styrking av fagfeltet. Det vil være et tett samarbeid med både Regionalt kompetansesenter for arbeid og psykisk helse, og med fastleger og NAV.

Tverrfaglig avklaringspoliklinikk vil ha en sammensatt faggruppe bestående av lege med spesialitet i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt fysioterapeuter, ergoterapeut, sosionom, psykolog, og ansatte fra NAV. Poliklinikken skal gi en tverrfaglig rask og samtidig vurdering, avklaring og utredning til personer med muskel- og skjelettplager og alminnelige psykiske lidelser der det vurderes økt fare for funksjonsfall uten tilbud om arbeidsrettet behandling. Avgrenset psykologisk behandling skal gis i form av arbeidsrettet kognitiv atferdsterapi. På sikt skal det etableres et e-helsetilbud. Tilbudet ved tverrfaglig avklaringspoliklinikk skal drives i nært samarbeid med VOP - voksen psykiatrisk poliklinikk.

Vi følger nasjonale helsemyndigheters føringer med hensyn til utredning, diagnostikk og behandling. Det innebærer at vi bestreber oss på å jobbe etter prinsippet beste praksis hvor utgangspunktet er nasjonale veiledere og kliniske retningslinjer.

Arbeidsoppgaver

Delta i det videre etablerings- og utviklingsarbeidet ved poliklinikken i tråd med gjeldende prosjektbeskrivelse.

Bidra i arbeidet med å innføre strukturert arbeids rettet kognitiv terapi og til at poliklinikken tar del i tilknyttet forskning.

Utrede, behandle, veilede og undervise i sykehuset.

Delta i tverrfaglig inntaksteam og møter.

Samarbeide med andre faggrupper og instanser i og utenfor sykehuset.

Noe reiseaktivitet.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon som psykolog.
Erfaring fra arbeid i spesialisthelsetjenesten og da særlig ved poliklinikk er en fordel.
Utdanning i arbeidsrettet kognitiv terapi vil bli gitt.

Personlige egenskaper

Vi forventer at du jobber i tråd med overordnede faglige føringer hvor kunnskapsbasert praksis står sentralt, og at du bestreber deg på å være like faglig oppdatert som dine nye kollegaer, og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Spennende faglig fellesskap med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver Lønn og ansettelsesvilkår etter avtale Studiepermisjon, 4 mnd. etter 5 år for spesialister Det legges til rette for et spesialiseringsforløp som fører frem til spesialitet i arbeidspsykologi

Kontaktinformasjon

Laila Iversen Govasli, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Prestmarkveien 1
8800 Sandnessjøen

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helse Nord

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon80 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 02.09.2019





Om arbeidsgiveren

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen med hovedkontor i Mo i Rana. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og framtidsretta sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har tilsammen cirka 1350 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

Les mer om Omr. Medisin Sandnessjøen, Helse Nord, Helgelandssykehuset

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Omr. Medisin Sandnessjøen, Helse Nord, Helgelandssykehuset