<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Jordbærpikene Ledig stilling som kjøkkenmedarbeider

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jordbærpikene har en flott kafé på Åsane. Vi styrker vårt team og søker nye medarbeidere som vil bidra til å skape Norges beste gjesteopplevelse.

Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i senteret. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

Jobb vil i hovedsak fordeles på ukedag, helg og kveldstid. I tillegg kommer mulighet for jobb ved jul og ifm ferieavvikling.

Vi søker:

  • Erfaren kokk til 80-100% stilling
  • Kokk til deltidsstilling som kan stille i helger
  • Kafèmedarbeider deltid/helg

Felles for våre stillinger er at du:

  • Genuint er interessert i å servere gode matopplevelser.
  • Er en lagspiller.
  • Liker å jobbe med mennesker og trives med høyt tempo
  • Ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil -- hver dag, også når det er som mest hektisk.
  • Har mulighet til å jobbe kveld og lørdag.
  • Identifiserer deg med våre verdier; ekte, engasjert og skapende, som sier noe om hvordan vi skal opptre overfor hverandre og våre gjester.
  • Verdsetter mat av god kvalitet, laget fra bunnen av.
  • Skriver og prater flytende norsk.
  • Kan lese oppskrifter og manualer fra vårt kjøkken
  • Unner dine kolleger suksess, og raust deler erfaringer for å gjøre hverandre enda bedre

I tillegg til ovennevnte søker vi deg som:

  • Har interesse for mat
  • Gjerne god kunnskap om IK-mat og HMS
  • Tar iett tak der det trengs
  • Har interesse for salg og kremmerånd

Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i senteret. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

I Jordbærpikene har vi matretter og bakst som lages på våre egne oppskrifter. Vi ønsker oss deg som på en effektiv og engasjert måte er med på å produsere og levere vår meny etter våre standarder.

Ved spørsmål ta kontakt med daglig leder Lillian Hjortland på tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon.




Adresse: Myrdalsvegen,5130 Nyborg

Om arbeidsgiveren

Så hyggelig at du vil vite mer om Jordbærpikene. Vi ser alltid etter dyktige kolleger!

Om oss

Da Konditor og mesterkokk Lars Lian åpnet Jordbærpikene i Trondheim i 2003 var målet å skape et ujålete spisested med gode råvarer, enestående atmosfære og omtanke for gjestene. Det var en vinneroppskrift. I dag er vi et husholdningsnavn for kafégjengere over hele Norge med avdelinger på små og store kjøpesenter over hele landet. Vi åpner fortsatt nye avdelinger og er alltid på utkikk etter inspirerende franchisetakere, dyktige kokker og engasjerte servitører.

Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er muligens Norges koseligste. Mat fra eget kjøkken, på egne oppskrifter, servert i sjarmerende lokaler av trygge, dyktige og vennlige kokker og servitører. Et sted hvor familie, venner og kolleger kan lunsje sammen, samles rundt middagsbordet, eller treffes over kaffe og nystekt bakst. Menyen består av folkekjære klassikere, tilberedt med kjærlighet til matfaget og respekt for gjesten, alltid med Jordbærpikenes egen tvist.

Vil du starte din egen Jordbærpikene?

Som et franchisedrevet konsept er vi alltid interessert i å snakke med deg som vil starte lokalmiljøets beste kafé. Hos oss får du grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape et lønnsomt og populært spisested og ikke minst arbeidsplass. Vi er et etablert suksesskonsept med en velutviklet og støttende serviceorganisasjon, noe som gir deg alle forutsetninger til å lykkes. Jordbærpikene har i dag totalt 650 ansatte og omsetter for ca. 300 millioner.

Bitastad -- selskapet bak selskapet

Jordbærpikne er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter.

Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag kjdene Big Bite, Sabrura, Sot bar & burger og Jordbærpikene. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene.

Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Les mer om Jordbærpikene

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 02
    2024
    8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Jordbærpikene