<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Baxt Unik mulighet i spennende konsern !

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du en person som vil bygge og påvirke din egen karriere gjennom fremtidige veivalg i et spennende konsern? Har du bygget deg opp litt erfaring etter gjennomførte studier? Da er dette en spennende mulighet for deg!

BAXTer i utvikling og søker en ambisiøs person som ønsker å komme inn i teamet og etablere seg som en viktig bidragsyter for videre utvikling av bedriften. Valgt kandidat vil få tid til å bygge seg intern kompetanse innenfor alle deler av BAXT og konsernet sin drift. Selvom det vil være fokus på de salgsrelaterte og kundestyrte aktivitetene, skal personen involvere seg og aktivt søke kompetanse om aktiviteter i hele konsernets bredde. Dette vil skje i nært samarbeid med Adm.Dir og andre nøkkelpersoner i konsernet.

BAXTser for seg en person som genuint er interessert i å bli en del av BAXT laget og som brenner for å være med på utviklingen videre for bedriften.

Stillingen vilby på utviklingsmuligheter. I en tilvenningsfase vil eksempler på på faste oppgaver og prosjekter være;

  • Salgs- og kategorianalyser

  • Analyse av salgskostnader

  • Ansvar for å utvikle og vedlikeholde salgs- og analyseverktøy til bruk for salgsapparat

  • Egen kundeportefølje

  • Ansvar for deler av salgsapparatet

  • Generelle driftsutfordringer

Vi søker deg medet forretningsorientert tankegods, og som evner det å jobbe operativt med andre. Du er en energisk person, med sterk drive og svært gode kommunikasjonsevner.Du fremstår somselvstendig og tillitsskapende med høy servicegrad, og har meget gode verbale og skriftlige egenskaper. En hektisk hverdag trives du med og du trigges av å skape resultater, både selvstendig og i fellesskap med andre. Er du i tillegg praktisk anlagt og tar eierskap til det du jobber med, da vil du trives veldig godt hos oss.

Vi ser foross at du har gjennomført en kommersiell utdanning på minimum Bachelor nivå. I tillegg vil det vektlegges relevant erfaring, som gjerne kan være relatert til retail virksomhet og/eller innenfor liknende bransje. Har du fått noen år og litt erfaring etter skolegang er du absolutt en aktuell person for oss.

Vi tilbyren meget spennende, utfordrende og en sentral rolle, hvor du får stor frihet til å påvirke din egen arbeidshverdag og blir en del av en solid salgsorganisasjon. Du vil bli gitt tid til å bli en viktig ressurs for BAXT i fremtiden.

Om dette virker som en spennende mulighet for deg, oppfordres du til å bli med i prosessen eller eventueltå starte med en uformell prat med Erik Thorsen i SalesJobs på tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.




Adresse: Hegdalringen 27,3261 Larvik

Om arbeidsgiveren

Baxt AS tilbyr et stort utvalg av bakervarer til det norske dagligvare, kiosk/bensin og storhusholdningsmarkedet.Selskapet har hovedkontor og hovedlager i Larvik og sysselsetter i overkant av 50 ansatte innen administrasjon, lager og salg. BAXT er en del av et konsern som også består av bakerier i Søndre Land, Lierne og Rindal kommuner som produserer kaker, lefser og lomper.

BAXT totalomsetning i 2018 var på ca 900 mill.

Les mer om Baxt

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger