Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
MENY Skøyen søker nå en person som har lyst til å være med på å videreutvikle og drifte vår flotte ferskvarelinje, som består av avdelingene bakeri, kjøtt/delikatesse, ferdigmat, ost og sjømat. Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i ett tak og har lyst til å komme opp og frem!
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
Produksjon, varepåfylling og betjening av kunder
Samarbeid med ferskvaresjef i utøvelsen av personalansvaret for avdelingen
Bestillinger/leverandørkontakt
Oppfølgning, utvikling og gjennomføring av rutiner/IK-mat
Svinnkontroll
NG-flyt
Kvalifikasjoner:
Du må ha god kunnskap om og interesse for mat
Du har butikkfaglig bakgrunn eller fagbrev som butikkslakter
Du har kjennskap til regler for gode IK-mat rutiner
Du har fylt 18 år, med gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper:
Du synes det er gøy å jobbe med salg og trives med å stå på scenen
Du har ekte matglede
Du har godt humør og liker å by på deg selv
Du setter kunden i sentrum
Du kan jobbe i team og motivere dine medarbeidere
Vi tilbyr:En lærerik og variert jobb i Norges største dagligvarekonsern. I MENY satser vi på å utvikling av våre medarbeidere og vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole. Som assisterende ferskvarsjef kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef eller kjøpmann
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader behandles fortløpende.
Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.