<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Coop Øst SA Er du en lederspire som er superklar til å utvikle deg?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en budsjettert omsetning på 7.3 milliarder i 2019, ca. 2500 ansatte og 115 butikker i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland og Buskerud. Hovedkontoret ligger på Kolbotn i Oppegård kommune. Coop har 6 kjedekonsepter; Coop Marked, Coop Prix, Coop Mega, EXTRA, Obs og Obs BYGG. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne og baserer sin drift på delingsøkonomi og utbytte til alle medlemmer og deleiere. Coop er opptatt av bærekraft, og omtanke for mennesker, dyr og miljø blir stadig viktigere for oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere vår klima- og miljøpåvirkning. Vi har blant annet en nullvisjon for kasting av mat og fokus på bærekraftige produkter. For å lese mer se www.coop.no/coop-og-barekraft EXTRA er en lavpriskjede med ekstra lave priser og et ekstra bredt sortiment. Stort fokus på frukt og grønt og ferskvarer samt egen avdeling for nonfood. Per i dag har vi 43 EXTRA butikker.

Extra Raveien søker deg som vil utvikle deg som leder!Assisterende butikksjef er butikksjefens høyre hånd og stedfortreder. Sammen med butikksjefen bygger du en vinnerkultur sammen med medarbeiderne. Du er aktiv på gulvet i butikken og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos oss får kunden den beste servicen og de hyggeligste opplevelsene. Dine rammer er en moderne butikk med godt utvalg og faste lave priser - alltid. Vi har også oppe på søndager.

Søknadsfrist: 04.09.19

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Salg, kundebehandling og service
  • Bestilling, mottak og kvalitetskontroll av varer
  • Kampanjeplanlegging og gjennomføring
  • Annet forefallende butikkarbeid

Kvalifikasjoner og personlighetsprofil:

  • Relevant erfaring innen varehandel, gjerne dagligvarebransjen er ønskelig.
  • Motiveres av økonomiske resultater
  • Du er glad i mennesker og har en positiv framtoning
  • Du setter alltid kunden først
  • Du er en motivator og skaper engasjement og trivsel hos de ansatte

Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen!

Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! Her får du mulighet til å komme inn i en kjede i vekst med høy fokus på ansatte som setter KUNDEN FØRST, motivasjon og kundelojalitet. I Coop Øst finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og har ansatt goder som firmahytter både på Beitostølen og Hafjell.

Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen. Vi benytter SEMAC bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.

Mulighetene for utviling hos er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! Her får du mulighet til å komme inn i en kjede med høy fokus på ansatte som setter KUNDEN FØRST, motivasjon og kundelojalitet. I Coop Øst finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, utviklingsprogram for ansatte, gode forsikringsordninger, og ansattgoder som firmahytter både på Beitostølen og Hafjell.

Er du en fremtidig butikkleder?Da kan stillingen som assisterende butikksjef være midt i blinken for deg!
Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Arbeidsplassene i Coop Øst skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunnLink til søknadsskjema:





Om arbeidsgiveren
Les mer om Coop Øst SA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Coop Øst SA