Om arbeidsgiveren
Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den -- hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale. Våre matgjester kommer sjelden for matens skyld, slik de gjør på en restaurant. Men det blåser vi i, vi vil at maten skal være en like stor opplevelse, som selve begivenheten.
Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.
Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften.
Til daglig driftes Kreativ Catering nå av daglig leder Martin Warnken sammen med kjøkkensjef Qaaqqutsiaq (Tipi) Fenger og Kasper løkke Larsen samt kontorsjef Henrik Sømo Solberg.
Idéen om restaurantmat på døra slo umiddelbart an i markedet, og i dag kan vi se tilbake på tusenvis av vellykkede arrangementer, blant annet flere middager i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris.
Vårt største arrangement hittil, var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen, men for oss er det like viktig å skape den intime middagen for ti gode venner med en 8-retter`s middag!
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.
Tiltredelse | Stillingstype | Arbeidssted | |
---|---|---|---|
Etter avtale | Fast ansettelse, Heltid | Oslo |