<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Eiendomsmegler 1 Innlandet Vi åpner nytt kontor - er du vår nye eiendomsmegler på Lillehammer?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi åpner nytt kontorEiendomsMegler 1 Innlandet AS åpner nytt kontor i Lillehammer sentrum, i lokalene til vår eier SpareBank 1 Østlandet. Vi er en totalleverandør av eiendomsmeglertjenester og har 11 kontorer i Hedmark og Oppland. Nå utvider vi vår virksomhet med nytt kontor på Lillehammer.

Hvem er du:
Du har lyst til å være en del av vårt dyktige meglerteam, og bidra til vekst i regionen. Din kunnskap og interesse for faget, i kombinasjon med god kommunikasjon og relasjonsferdigheter, gjør deg til en eiendomsmegler kunden velger. Du er opptatt av å gjøre ditt ytterste for å sikre en god kundeopplevelse gjennom hele boligreisen.

Du har eiendomsmegler- eller juristutdannelse, eventuelt bestått eksamen for overgangsordning. Det er en fordel med dokumentert praksis og resultater, men ved riktige personlige egenskaper vil også nyutdannede bli vurdert.

Vi tilbyr:
Vi kan samlet tilby deg markedets beste betingelser. Våre meglere kan fokusere sin tid på salg og kundekontakt fordi et unikt apparat av dedikerte medarbeidere er der for å støtte deg i din arbeidshverdag. Kombinert med vårt merkenavn, markedsposisjon og samarbeid med SpareBank 1 Østlandet, har våre meglere mulighet til et salgsvolum som gir meglerne meget gode betingelser.

• Konkurransedyktige lønnsbetingelser • Spennende utfordringer i et godt arbeidsmiljø • Godt tilrettelagte arbeidsprosesser • Gode muligheter for faglig utvikling • Gode og fremtidsrettede arbeidsverktøy • Gunstige betingelser på finansiering og privatforsikringer • Gode pensjonsbetingelser • Helse- og behandlingsforsikring med årlig helsekontroll




Adresse: KIRKEGATA 77,2609 Lillehammer

Om arbeidsgiveren

EiendomsMegler 1 Innlandet AS er et heleid datterselskap av SpareBank1 Østlandet og en del av EiendomsMegler 1-alliansen, som er Norges største eiendomsmegler. Selskapet driver eiendomsmegling av alle typer eiendommer. Selskapet har kontorer i alle større byer og tettsteder i Hedmark fylke, samt et kontor i Nes kommune i Akershus og et kontor på Gjøvik i Oppland. Nå åpner vi kontor på Lillehammer. Selskapets fellesfunksjoner er lokalisert på Hamar. I alt har selskapet nå 11 kontorsteder og til sammen gjør dette selskapet til Innlandets største lokale eiendomsmegler.

EiendomsMegler 1 Innlandet AS er ledende i vår region med en markedsandel på over 30 %. I 2018 omsatte selskapet for ca. 120 millioner kroner og hadde i 2017 et driftsresultat 13,3 millioner kroner. Omsetningsverdien av solgte eiendommer var på ca. 4,7 milliarder kroner.

Selskapet har for tiden 70 ansatte og ble i 2018 (for 4. gang) kåret til en av Norges 10 beste bedrifter i medarbeiderundersøkelsen Great Place to Work.

Les mer om Eiendomsmegler 1 Innlandet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Eiendomsmegler 1 Innlandet