<  
>  
Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Dataspesialist/Junior Data Scientist EVRY

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

EVRY Data Driven-Services søker

Dataspesialist/Junior Data Scientist – datakvalitet, analyse og data mining

EVRY Data Driven-Services leverer tjenester til mer enn 4000 kunder innen privat og offentlig sektor i Norge. Enheten består av ca 120 medarbeidere, og vi leverer samfunnskritiske løsninger gjennom våre data- og informasjonstjenester. Videre er vi markedsledende på dokumentproduksjon med markedsbudskap og elektronisk dokumentformidling, og leverer forretningskritisk infrastruktur og tjenester til store norske og internasjonale selskaper

Vårt marked vokser stadig, og vi har behov for å styrke vår leveranseenhet innen datakvalitets-løsninger og analyse. Vi har ambisiøse mål for våre tjenester, og det etableres og skapes nye forretningsområder. Vi må være innovative og løsningsorienterte, og i denne forbindelse søker vi etter en Dataspesialist som skal ha en sentral rolle i leveranser og videre utvikling av våre løsninger til våre kunder.

 

Hvordan vi jobber

EVRY har en lang og stolt tradisjon som den viktigste partneren av samfunnskritisk informasjon til næringsliv og offentlig sektor. Vårt DNA er data, og vi gjør om data til informasjon, innsikt og beslutningsstøtte som skaper høy verdi for vår våre kunder.

I vårt leveranseteam vil du jobbe med forskjellige datakvalitetsløsninger, sammenstille data fra ulike kilder til beslutningsstøtte, gjøre spisset uttrekk fra offentlige og private registre og støtte vårt produkt og analyseteam i ulike leveranseløp. Vi må sikre høy kvalitet i våre leveranser som har høyeste prioritet, men vi søker også deg som ønsker å bidra med innovasjon og nytenkning for å legge grunnlaget for framtidig vekst.

Videre vil du også:

 • Være del av et meget kompetent leveranseteam
 • Jobbe tett opp mot salg-, produkt- og analysemiljø
 • Delta i kundemøter med spesialkompetanse innenfor leveranse og muligheter
 • Delta i innovasjonsløp

Er du den vi ser etter?

I EVRY er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Du brenner for å løse våre kunders utfordringer, gjerne på nye og standardiserbare måter. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater. Du må ha en genuin interesse for ny teknologi og kontinuerlig forbedring av prosesser, og like å jobbe med komplekse problemstillinger. Du bør trives med å jobbe i et uformelt miljø hvor kompetansedeling er en forutsetning for å lykkes, samt evne å bygge gode relasjoner internt og eksternt.

Leveransene foregår i hovedsak fra etablerte og standardiserte løsninger, men man må også kunne gjøre kundetilpassede løsninger, fortrinnsvis ved hjelp av SQL. Flere av registrene er taushetsbelagt, og krever derfor ekstra stor grad av nøyaktighet. Du vil få ansvar for å videreutvikle og å bygge nye tjenester sammen med teamet, inkludert selvbetjeningsløsninger for kunder.

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner:

 • Svært gode SQL kunnskaper (vi benytter PostgresSQL)
 • Forståelse og kunnskap rundt offentlige registre og gjerne ha erfaring fra arbeid med da-ta-kilder-/registre, datavask og datakvalitetsløsninger.
 • Kunnskap om GDPR / personvern
 • Du må kunne kommunisere på flytende norsk og ha gode engelskkunnskaper
 • Erfaring fra lignede virksomhet er en fordel
 • Høyere utdannelse fra høyskole / universitet. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdannelse.

Arbeidssted:

Fornebu eller Brumunddal

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

Vil du jobbe i en norsk Tech-startup, og samtidig bo i pulserende og vakre Cape Town? Flexistore ser nå etter en ny Intern til vårt kontor i Cape Town, Sør-Afrika. Et internship i utlandet gir deg en unik mulighet til å opparbeide deg verdifull erfaring og få en fot innenfor arbeidslivet.  Tiltredelse: Snarest, etter avtale  Varighet: 6-12 måneder. Hva søker vi etter?Vi søker etter en nyutdannet person til en internship-stilling ved vår avdeling i Cape Town. Vi søker deg som er lærevillig, motivert og har god arbeidsmoral. Du har også gjerne et øye for design og detaljer. Du må kunne arbeide godt i team, men også selvstendig. Interesse for ny teknologi og utvikling er også en fordel.  Du må ha fullført høyere utdanning fra høyskole/universitet eller ha annen relevant utdanning. Det er også viktig at du har gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig, samt at du behersker engelsk godt. Det er også fordel om du har erfaring innen noen av feltene under. Arbeidsområder: Kundeservice og support Sosiale medier, innhold og kommunikasjon Markedsføring og kampanjer Grafisk design Hva tilbyr vi?Du vil få jobbe i et team med engasjerte, dyktige og imøtekommende kollegaer. Som en start-up og et selskap i rask vekst tilbyr vi et spennende arbeidsmiljø og utviklende arbeidsoppgaver. For ikke å nevne muligheten til å reise og utforske fantastisk Cape Town og Sør-Afrika, samtidig som du opparbeider deg verdifull arbeidserfaring. Praktisk informasjon.Vi dekker alt av utstyr du måtte trenge for å utføre dine arbeidsoppgaver. Lønn etter avtale. Vi hjelper deg med nødvendig informasjon og forberedelser i forkant, og henter deg gjerne på flyplassen og frakter deg trygt til leiligheten din når du ankommer Cape Town. Du vil få en personlig mentor du kan henvende deg til med hva du måtte lure på eller trenger hjelp til, både i og utenfor jobb. Høres dette ut som noe for deg? Send inn søknad og CV til info@flexistore.no innen 15. mars 2020, og gå ikke glipp av årets kuleste jobbmulighet!     Spørsmål om stillingen Kontaktperson: Mia Strand, Epost: info@flexistore.no
20.02.2020 Sør-Afrika
Blodsykdommer sengeområde S302, Akershus universitetssykehus HF S302 er en sengepost med to fagområder, infeksjonssykdommer og blodsykdommer. Som sykepleier ved vår avdeling vil du utøve sykepleie til begge pasientgruppene. Vi kan tilby deg som søker to spennende fagområder som du vil få god opplæring innen, et godt og inkluderende arbeidsmiljø og mulighet for personlig utvikling. Som sykepleier ved S302 vil du få varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar. Du vil møte pasienter med langvarige, alvorlige sykdommer og pasienter med mer akutte kortvarige forløp. Vår sengepost byr på mange sykepleieprosedyrer, blant annet administrering av cytostatika. Det er en kompetanse du kan få tilbud om å tilegne deg dersom du ikke allerede har dette. Vi har stort fokus på pasientsikkerhet og jobber aktivt med flere av innsatsområdene til pasientsikkerhetsprogrammet.Vi ønsker en engasjert, effektiv og kunnskapsrik sykepleier, gjerne med erfaring fra forbedringsarbeid med på vårt team. Vi søker deg som har erfaring eller interesse innenfor hematologi og infeksjonssykdommer, eller har erfaring fra andre institusjoner. Aktuelle kandidater vi bli kontaktet forløpende, alle søkere må søke elektronisk. Vi har en stilling ledig i 80 % og en stilling ledig i 100 %. Dersom stillingene tildeles en intern søker, vil det være muligheter for et 80% vikariat. Det er også mulighet å søke ferievikariat for deg som avslutter sykepleierutdanningen sommer 2020. Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål vedørende stillingen. Arbeidsoppgaver Sykepleie til pasienter innlagt avdelingen Utøvelse av sykepleieprosedyrer Samhandling med primærhelsetjenesten Legevisitt, tavlemøter og gruppeansvar Bidra til å videreutvikle vår avdeling   Kvalifikasjoner Norsk autorisasjon som sykepleier Spesialsykepleier innen palliasjon eller kreftsykepleie ønskes Det er ønskelig med erfaring fra spesialisthelsetjenesten, dette vektlegges Må beherske norsk skriftlig og muntlig   Personlige egenskaper Du har stor arbeidskapasitet og må trives med et høyt tempo og varierte oppgaver Har evnen til å arbeide strukturert og målrettet Er kunnskapsrik og liker faglige utfordringer Er engasjert og nysgjerrig Bidrar til et godt arbeidsmiljø og er en god lagspiller   Personlige egnethet vektlegges   Vi tilbyr Høyt faglig nivå Et godt, spennende og lærerikt arbeidsmiljø i stadig utvikling Vi kan være behjelpelig med barnehage og bolig  
24.02.2020 Lørenskog
Fødeseksjonen Akershus universitetssykehus HF Kvinneklinikken på Akershus universitetssykehus har en av landets største føde-/ barselavdeling med opp mot 5000 fødsler i året. Avdelingen har Observasjonspost for gravide kvinner med komplikasjoner i svangerskapet. Fødeseksjonen har pr nå 10 fødeenheter. Alle fødestuene er tilrettelagt for vann fødsel. Det er døgnkontinuerlig beredskap av barnelege, anestesilege og operasjonspersonell. Sykehuset har nyfødtseksjon som behandler for tidlig fødte barn.Barselseksjonen har for tiden 42 sengeplasser. Den ivaretar kvinner og nyfødte med kompliserte barselforløp og kvinner og nyfødte med ukompliserte barselforløp. Seksjonen har to adskilte poster; den ene er et barselhotell hvor det er plass til 19 friske kvinner med barn, 13 av rommene der er familierom. Den andre posten er en sengepost med plass til 23 pasienter, og der er kvinner som ikke er friske nok til å være på hotellet. Kvinner med barn som ikke er friske nok til å være på hotellet er også på sengeposten Det søkes etter jordmor til 50 % fagutviklerstilling og 50 % stilling i tredelt turnus med hver tredje helgStillingen er ledig fra 4.mai. Dersom interne ansettelser kan det bli ledig vikariat og fast helgestilling av ulik størrelse.  Intervjuer gjøres fortløpende. Arbeidsoppgaver Som jordmor ved fødeavdelingen har du ansvar for oppfølging av kvinner i fødsel, for kvinner som forløses med elektivt eller akutte keisersnitt  og for oppfølging av kvinnen og det nyfødte  2 timer postpartum. Dokumentasjon i ulike kliniske systemer er en viktig del av jobben som jordmor.                                                                                                                                                      Som jordmor samarbeider du tett med barnepleiere, gynekologer, barneleger, anestesi- og operasjonsavdelingen. Fagutvikling ved klinikken skal bidra til oppnåelse av sykehusets målsetting. Grunnlaget for fagutvikling ved Akershus universitetssykehus er kunnskapsbasert praksis og tverrfaglig samarbeid. Fagutviklingen skal ivareta både seksjonenes egne behov og felles behov i klinikken/sykehuset.Fagutviklingsjordmors oppgaver:Organiserer kompetanseutvikling innen praktiske ferdigheter og teoretisk kunnskapVeileder personalet, nyansatte, ferievikarer og studenter i kliniske praksissituasjonerSystematiserer, utfører og dokumenterer klinisk utviklingsarbeid og fagutviklingUtarbeider og reviderer prosedyrer i EQS, ved behov PPS (Praktiske Prosedyrer Sykepleie)Bidrar til å utvikle undervisnings- og informasjonsmateriell for personell, pasienter og pårørendeFagutviklingsjordmor samarbeider med:Medisinsk faglig ansvarlig i seksjonenKompetanseavdelingen – utvikling av spesifikke moduler i e-læringsportalen Lærings- og ferdighets-/simuleringssenteretGrupper i helseregion Sør-Øst, andre helseforetakKommunehelsetjenestenUtdanningsinstitusjoner og universiteterFagutviklingsjordmor rapporterer til seksjonsleder. Arbeidet skjer i samarbeid med andre fagutviklere og yrkesgrupper. Seksjonsleder kan delegere oppgaver til fagutviklingsjordmor.   Kvalifikasjoner Jordmor med norsk autorisasjon og fortrinnsvis med utdanning på masternivå Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig Klinisk erfaring fra fødeavdeling er ønskelig Generelle IKT-kunnskaper og kompetanse i forhold til kunnskapsbasert praksis Personlige egenskaper Vi ønsker deg som er motivert, ansvarsbevisst og som vil bidra til et videre godt fagmiljø Du jobber selvstendig, og trives i et hektisk miljø med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver Du har gode samarbeidsevner, er reflektert, strukturert og løsningsorientert Du er fleksibel, kommuniserer godt og bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø Du har engasjement for pasienter og fagfelt og evne til å formidle fagkunnskap, til å motivere og involvere andre medarbeidere Liker faglige utfordringer og har evne til nytenkning Evne til å ta initiativ og arbeide målrettet   Personlig egnethet vil bli vektlagt Vi tilbyr Godt fagmiljø med trivelige kollegaer Lønn etter tariff Funksjonstillegg i fagjordmordelen av stillingen  Gode velferdstilbud for ansatte, for eksempel hytteutleie, teaterbilletter og mye annet. Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud. Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass. Sentral beliggenhet i landlige omgivelser kort reisevei fra Oslo
24.02.2020 Lørenskog
Seksjon Servicetorg Kongsvinger, Akershus universitetssykehus HF Servicetorget Kongsvinger søker en autorisert helsesekretær til en 100% fast stilling. Det må påberegnes turnus med kveldsvakter, arbeid minimum hver 4. helg, samt enkelte helligdager.  Arbeidsoppgaver Generell serviceekspedisjon, informasjon og veiledning til pasienter og pårørende Poliklinikk ekspedisjon Andre oppgaver knyttet til helsesekretærfunksjon   Postsortering Utstedelse av adgangskort Bestilling av pasientreiser  Journalskriving  Annet forefallende arbeid som ligger til Servicetorget  Kvalifikasjoner Krav om utdanning som helsesekretær med autorisasjon Ønskelig med erfaring som helsesekretær Gode datakunnskaper, kjennskap med PC som arbeidsverktøy Ønskelig med kjennskap til pasientsystemet DIPS Må beherske norsk skriftlig og muntlig Kunne gjøre seg forstått, og forstå engelsk. Personlige egenskaper Positiv, blid og serviceinnstilt Gode kommunikasjonsevner Ryddig og strukturert Fleksibel og løsningsorientert Evne til å arbeide selvstendig Evne til å samarbeide på tvers av profesjonsgrenser   Personlig egnethet vil bli vektlagt  Vi tilbyr Et utfordrende og variert arbeid i et hyggelig arbeidsmiljø IA-bedrift Gode velferdstilbud for ansatte, for eksempel hytteutleie, teaterbilletter m.m. Gode pensjonsordninger   
24.02.2020 Kongsvinger
Logistikk transport og forsyning Kongsvinger, Akershus universitetssykehus HF Har du lyst til å jobbe med service og logistikk ved Kongsvinger sykehus?Seksjon Transport & Forsyning skal nå ansette en deltidsstilling på ca. 8,43 %. Vi har behov for en person som kan jobbe annenhver helg,  2-3 timer, lørdag og søndag. Arbeidsoppgavene på helg vil i første omgang være avfallshåndtering og påfylling av gasskolber til avdelingene. Vi har ett ønske om at du også kan fungere som tilkallingshjelp å ta vakter innenfor alle tjenestene i seksjonen på ukedagene. Her vil man i første omgang bli lært opp på avfallshåndtering og portør men øvrige oppgaver på sikt. Seksjonen utfører tjenester som: pasientportør, lager og aktiv forsyning, avfallshåndtering og tekstilforsyning. Seksjonen driftes fra mandag til fredag 07 - 17 og 2-3 timer på helg. Personer som kan ta vakter på dagtid i ukedagene vil bli prioritert, Det er mulighet for ett 100 % vikariat i sommerferieperioden. Vi ønsker oss deg som:- Kan jobbe helger- Tilgjengelig for arbeid både på dag og ettermiddag.- Kan stille på vakt på kort varsel ◦ Erfaring ved Kongsvinger sykehus  Arbeidsoppgaver Pasientportør: Intern transport av pasienter til og fra behandlinger og innleggelser. Diverse transportoppdrag Aktiv forsyning: Bestille og fylle på varer Ta imot og registrere mottak av varer Melde avvik når feil med leveranse oppstår Avfallshåndtering: Tømme avfall på avdelinger Sorterer avfall på miljøsentralen Retur av skittentøy Tekstiler: Bestille og lever tøy for avdelingene. Etterfylle tøy på avdelingene Diverse oppgaver i seksjonen etter behov. Nye oppgaver kan tilkomme. Kvalifikasjoner Vi ønsker oss deg som er serviceinnstilt, ryddig, arbeidsom og ikke minst pliktoppfyllende, gjerne med relevant erfaring. Må ha: Grunnleggende IT kunnskaper Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig Beherske engelsk muntlig Førerkort klasse B Personlige egenskaper Nøyaktig, punktlig og ansvarsbevisst Positiv framferd, serviceinnstilt og imøtekommende Aktivt søke å utøve den beste service God evne til å samarbeide med andre, også andre yrkesgrupper. Omsorgsfull Evne til å arbeide selvstendig men samtidig være en god lagspiller Endringsvillig og løsningsorientert
24.02.2020 Kongsvinger
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms avdeling i Vestfold og Telemark er i kraftig vekst!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Porsgrunn
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms avdeling i Stavanger er i kraftig vekst!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Stavanger
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms Oslo-avdeling stakk nylig av med prisen for "Beste salgsavdeling 2019"!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Oslo
Vis alle 34.727 ledige stillinger

Bli kjent med EVRY

Les mer om EVRY

Stillingsbeskrivelse

EVRY Data Driven-Services søker

Dataspesialist/Junior Data Scientist – datakvalitet, analyse og data mining

EVRY Data Driven-Services leverer tjenester til mer enn 4000 kunder innen privat og offentlig sektor i Norge. Enheten består av ca 120 medarbeidere, og vi leverer samfunnskritiske løsninger gjennom våre data- og informasjonstjenester. Videre er vi markedsledende på dokumentproduksjon med markedsbudskap og elektronisk dokumentformidling, og leverer forretningskritisk infrastruktur og tjenester til store norske og internasjonale selskaper

Vårt marked vokser stadig, og vi har behov for å styrke vår leveranseenhet innen datakvalitets-løsninger og analyse. Vi har ambisiøse mål for våre tjenester, og det etableres og skapes nye forretningsområder. Vi må være innovative og løsningsorienterte, og i denne forbindelse søker vi etter en Dataspesialist som skal ha en sentral rolle i leveranser og videre utvikling av våre løsninger til våre kunder.

 

Hvordan vi jobber

EVRY har en lang og stolt tradisjon som den viktigste partneren av samfunnskritisk informasjon til næringsliv og offentlig sektor. Vårt DNA er data, og vi gjør om data til informasjon, innsikt og beslutningsstøtte som skaper høy verdi for vår våre kunder.

I vårt leveranseteam vil du jobbe med forskjellige datakvalitetsløsninger, sammenstille data fra ulike kilder til beslutningsstøtte, gjøre spisset uttrekk fra offentlige og private registre og støtte vårt produkt og analyseteam i ulike leveranseløp. Vi må sikre høy kvalitet i våre leveranser som har høyeste prioritet, men vi søker også deg som ønsker å bidra med innovasjon og nytenkning for å legge grunnlaget for framtidig vekst.

Videre vil du også:

 • Være del av et meget kompetent leveranseteam
 • Jobbe tett opp mot salg-, produkt- og analysemiljø
 • Delta i kundemøter med spesialkompetanse innenfor leveranse og muligheter
 • Delta i innovasjonsløp

Er du den vi ser etter?

I EVRY er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Du brenner for å løse våre kunders utfordringer, gjerne på nye og standardiserbare måter. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater. Du må ha en genuin interesse for ny teknologi og kontinuerlig forbedring av prosesser, og like å jobbe med komplekse problemstillinger. Du bør trives med å jobbe i et uformelt miljø hvor kompetansedeling er en forutsetning for å lykkes, samt evne å bygge gode relasjoner internt og eksternt.

Leveransene foregår i hovedsak fra etablerte og standardiserte løsninger, men man må også kunne gjøre kundetilpassede løsninger, fortrinnsvis ved hjelp av SQL. Flere av registrene er taushetsbelagt, og krever derfor ekstra stor grad av nøyaktighet. Du vil få ansvar for å videreutvikle og å bygge nye tjenester sammen med teamet, inkludert selvbetjeningsløsninger for kunder.

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner:

 • Svært gode SQL kunnskaper (vi benytter PostgresSQL)
 • Forståelse og kunnskap rundt offentlige registre og gjerne ha erfaring fra arbeid med da-ta-kilder-/registre, datavask og datakvalitetsløsninger.
 • Kunnskap om GDPR / personvern
 • Du må kunne kommunisere på flytende norsk og ha gode engelskkunnskaper
 • Erfaring fra lignede virksomhet er en fordel
 • Høyere utdannelse fra høyskole / universitet. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdannelse.

Arbeidssted:

Fornebu eller Brumunddal

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2020
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 28
  2020
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 29
  2020
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 01
  2020
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
28 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Fakta om EVRY